Τιμη βενζινης .... το αναγνωσμα.

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.145
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΑΑΔΕ- Για πρώτη φορά σφραγίστηκε βενζινάδικο για 2 χρόνια για νοθεία καυσίμων​

Λόγω παράνομης δεξαμενής με νοθευμένα καύσιμα
motomag ΑΑΔΕ- Για πρώτη φορά σφραγίστηκε βενζινάδικο για 2 χρόνια για νοθεία καυσίμων


Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ για την νέα νομοθεσία της Κυβέρνησης για την πάταξη του λαθρεμπορίου και τη νοθεία καυσίμων η οποία θα επιβάλει σφράγισμα για δύο έτη στα πρατήρια καυσίμων που πωλούν νοθευμένα καύσιμα είτε εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο, είτε έχουν παραποιήσει τους φορολογικούς μηχανισμούς έκδοσης αποδείξεων.

Η νομοθεσία αυτή δεν άργησε να εφαρμοστεί καθώς είχαμε για πρώτη φορά στην χώρα μας σφράγισμα πρατηρίου καυσίμων για δύο έτη από τους τελωνειακούς ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Ο έλεγχος συντονίστηκε από το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο (ΣΕΚ) της ΑΑΔΕ με τη συνεργασία της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛΑΣ, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του υπουργείου Ανάπτυξης.
ΑΑΔΕ- Για πρώτη φορά σφραγίστηκε βενζινάδικο για 2 χρόνια για νοθεία καυσίμων


Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο της ΑΑΔΕ ανακάλυψε ότι το σταθμευμένο στο πρατήριο βυτιοφόρο όχημα είχε συνδέσει τη μάνικα παροχής καυσίμων στο δίκτυο παραλαβής του πρατηρίου.

Οι ελεγκτές υπέδειξαν στον οδηγό του βυτιοφόρου να ξεκινήσει την πλήρωση του δικτύου με το μεταφερόμενο άγνωστο προϊόν, ώστε να διαπιστωθεί εάν καταγράφεται η εισροή στο σύστημα εισροών – εκροών και να εξακριβωθεί αν πρόκειται για πλήρωση νόμιμης δεξαμενής.
Μετά την εκροή 500 λίτρων από το βυτιοφόρο όχημα προς τη δεξαμενή, ουδεμία ένδειξη καταγραφής εισροής εμφανίστηκε στο σύστημα εισροών – εκροών. Κατόπιν αυτού, εκδόθηκε απόφαση σφράγισης του πρατηρίου για δύο έτη.

Τα νοθευμένα και κατασχεμένα καύσιμα σύμφωνα με την ΑΑΔΕ θα καταστραφούν από αδειοδοτημένο φορέα καταστροφής επικίνδυνων αποβλήτων.
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.766
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αυτό είναι κράτος. Πάταξε το καρτέλ των καυσίμων. Τον επόμενο μήνα βλέπω να ανεβεί η τιμή της αμόλυβδης στα 2,30 έτσι για αντίποινα Rolling
 
Τελευταία επεξεργασία:

stelios62

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.098
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Κι αυτοί το βιολί τους , χαλαρά ...!abcdefghgk

 

Kornillios

new member
Δημοσιεύσεις
242
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Moto Guzzi V100 Mandello S
Όνομα
Βασίλης
Κι αυτοί το βιολί τους , χαλαρά ...!abcdefghgk


Αναμενόμενο αυτό το τέλος να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε κλάδο χρησιμοποιεί καύσιμα είτε για εμπορία είτε για κατανάλωση. Ήδη πχ στη ναυτιλία έχει εφαρμοστεί εδώ και καιρό.
 

stelios62

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.098
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μην μπλέκουμε τα γενικώς και αοριστως αφορολογητα ναυτιλιακά καύσιμα με το ... υπερ-φορο-μπηγμενο καθημερινό λίτρο της αντλίας του βενζιναδικου ...!
 

esel

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
18.094
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μην μπλέκουμε τα γενικώς και αοριστως αφορολογητα ναυτιλιακά καύσιμα με το ... υπερ-φορο-μπηγμενο καθημερινό λίτρο της αντλίας του βενζιναδικου ...!
Ξεχασες την λεξη "νοθευμένο"....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Δημοσιεύσεις
16.659
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ξεχασες την λεξη "νοθευμένο"....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπου υπαρχει υπερφορολογιση υπαρχει νοθεια και φοροδιαφυγη.
 

stelios62

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
8.098
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μυριζομαι .... cde..... οτι ακομη και τελικως ποδηλατο να παρουμε απο αγανακτηση , ενα περιβαλλοντικο τελος π.χ. στα "παπουτσακια" των φρενων θα μας το χωσουνε .... για τον ανθρακα , ρε γμτ....!abcdefghgk
 

Kornillios

new member
Δημοσιεύσεις
242
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Moto Guzzi V100 Mandello S
Όνομα
Βασίλης
Μυριζομαι .... cde..... οτι ακομη και τελικως ποδηλατο να παρουμε απο αγανακτηση , ενα περιβαλλοντικο τελος π.χ. στα "παπουτσακια" των φρενων θα μας το χωσουνε .... για τον ανθρακα , ρε γμτ....!abcdefghgk

Ήδη κάτι αντίστοιχο ξεκινάει με την επιβολή τελών κυκλοφορίας σε HEV αυτοκίνητα, έπεται συνέχεια με προσθήκη των Plug In & EVs...

Μην μπλέκουμε τα γενικώς και αοριστως αφορολογητα ναυτιλιακά καύσιμα με το ... υπερ-φορο-μπηγμενο καθημερινό λίτρο της αντλίας του βενζιναδικου ...!

Δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση περί αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων για ευνόητους λόγους! Αλλά ισχύει πως τα εγχώρια καύσιμα έχουν .... στη φορολογία. Ωστόσο, όσο και να αυξηθεί η βενζίνη ο Ελληνάρας πάλι θα παίρνει solo το αυτοκίνητο και θα παραπονιέται για την κυκλοφοριακή συμφόρηση.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
30.145
Ηλικία
65
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Τουλάχιστον 224 πρατήρια έκλεβαν στην αντλία με παράνομο λογισμικό - 61 συλλήψεις! [VIDEO]​

Οι εγκληματικές οργανώσεις λειτουργούσαν μέσω δυο εταιρειών τεχνικής υποστήριξης πρατηρίων υγρών καυσίμων
244 πρατήρια μας έκλεβαν με παράνομο λογισμικό


Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκαν 2 ομοειδείς εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων εκμεταλλεύονταν την τεχνολογία για την αλλοίωση των μετρήσεων αντλιών καυσίμων και του συστήματος παρακολούθησης εισροών-εκροών των πρατηρίων υγρών καυσίμων, εξαπατώντας τους καταναλωτές και διακινώντας λαθραία ή νοθευμένα καύσιμα, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Για τον τερματισμό της δράσης τους, πρωινές ώρες της Τρίτης, 11 Μαρτίου 2025, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έρευνες σε 2 γραφεία επιχειρήσεων καθώς και σε 44 εμπλεκόμενα πρατήρια υγρών καυσίμων και 7 οικίες.
Συνολικά, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 61 άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα αρχηγικά μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμη 35 άτομα.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται για -κατά περίπτωση- συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, παράβαση νόμων και Αποφάσεων που αφορούν την αλλοίωση μετρητών καυσίμων και λογισμικού, την έκδοση αποδείξεων, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τη φορολογία, τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τη νομοθεσία περί όπλων.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, υπό το συντονισμό του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου καταπολέμησης του λαθρεμπορίου, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), καθώς και με τη συνδρομή του Σ.Δ.Ο.Ε. και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πολύμηνης και εμπεριστατωμένης έρευνας, προέκυψε ότι δύο εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στην τεχνική υποστήριξη πρατηρίων υγρών καυσίμων, διέθεταν σε αυτά παράνομο λογισμικό, με το οποίο μειώνονταν οι ποσότητες καυσίμων που παραδίνονταν στους καταναλωτές, οι οποίοι όμως χρεώνονταν κανονικά την πλήρη ποσότητα.

Πιο αναλυτικά, η δράση της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης, που απαριθμεί 57 μέλη από τα οποία τα 37 συνελήφθησαν, καταδείχθηκε μετά από αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν στο πλαίσιο εφαρμογής εξειδικευμένων τεχνικών, ειδικών ανακριτικών μεθόδων και ανάλυσης δεδομένων που αντλήθηκαν με τη συνδρομή της Α.Α.Δ.Ε.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2020, μέλη εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης πρατηρίων υγρών καυσίμων, συγκρότησαν εγκληματική οργάνωση, εντάσσοντας σταδιακά σε αυτή τα υπόλοιπα μέλη-πρατηριούχους και προχωρούσαν στην αλλοίωση των συστημάτων μέτρησης καυσίμων (αντλιών) και του λογισμικού του συστήματος εισροών-εκροών.
Με αυτό τον τρόπο εξαπατούσαν τους καταναλωτές με ελλειμματικές παραδόσεις καυσίμων και αποκόμιζαν τεράστια οικονομικά οφέλη από την περαιτέρω πώληση των καυσίμων που εξοικονομούνταν.

Για να πετύχουν τον σκοπό τους, το ηγετικό μέλος μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης, διέθετε έναντι αμοιβής στα πρατήρια καυσίμων ένα παράνομο εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο επικοινωνούσε με τις αντλίες των πρατηρίων και παρέκαμπτε το νόμιμο σύστημα εισροών-εκροών, ενώ παράλληλα επέτρεπε τη διενέργεια παραδόσεων καυσίμων χωρίς την έκδοση φορολογικών δελτίων εσόδων.
Το εν λόγω "έξυπνο πρόγραμμα" αφενός ήταν εγκατεστημένο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των πρατηρίων με ειδικές δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην εντοπίζεται από τις ελεγκτικές Αρχές, αφετέρου έδινε τη δυνατότητα στους πρατηριούχους να ορίζουν το ποσοστό καυσίμου που θα παρακρατούσε η κάθε αντλία (συνήθως από 10 έως 30%).

Περαιτέρω, το πρόγραμμα έδινε τη δυνατότητα εξαγωγής του παράνομου πλεονάσματος χωρίς να εκδίδεται απόδειξη και χωρίς να καταγράφονται στο σύστημα εισροών – εκροών, ενώ ένα διαφορετικό πρόγραμμα αποθήκευε τα στοιχεία των αποδείξεων που δεν εκδίδονταν, ώστε ο πρατηριούχος, σε περίπτωση που χρειαζόταν, να έχει τη δυνατότητα εκ των υστέρων εκτύπωσης.

Η τεχνική υποστήριξη του προγράμματος πραγματοποιούνταν από 8 συλληφθέντα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι ήταν υπάλληλοι και τεχνικοί της εταιρείας, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και προγραμματιστής-ιδιοκτήτης εταιρείας, που είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα εισροών-εκροών και το "έξυπνο πρόγραμμα" παραβίασης του φορολογικού μηχανισμού, ώστε να μην εκδίδονται αποδείξεις.
Από την οικονομική έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι η νομιμοποίηση των εσόδων τους πραγματοποιούνταν μέσω μέλους της οργάνωσης, το οποίο είχαν καταστήσει ως "μπροστινό" σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας τους.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι είτε πρατηριούχοι που είχαν εγκαταστήσει το παράνομο πρόγραμμα είτε προσωρινά υπεύθυνοι που κατελήφθησαν να εργάζονται ενώ το πρόγραμμα δούλευε.


Αναφορικά με τη δράση της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ότι το συλληφθέν αρχηγικό μέλος της, μέσω εταιρείας, που ομοίως δραστηριοποιείται στην τεχνική υποστήριξη πρατηρίων υγρών καυσίμων, είχε προβεί στη δημιουργία εξειδικευμένου λογισμικού το οποίο εγκαθιστούσε μέσω USB Stick, ώστε οι πρατηριούχοι να παρεμβαίνουν στις αντλίες και να ορίζουν το ποσοστό αλλοίωσης της ποσότητας καυσίμων που παρέδιδε κάθε αντλία.
Η εν λόγω εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ανέρχονται σε 39 από τα οποία τα 24 συνελήφθησαν, φέρεται να δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό τουλάχιστον από το 2022.

Το αρχηγικό μέλος αναλάμβανε προσωπικά την εγκατάσταση και την υποστήριξη του παράνομου λογισμικού στους πελάτες, ενώ παράλληλα προσέφερε τη δυνατότητα να το απενεργοποιούν από απόσταση επαναφέροντας την ομαλή λειτουργία των αντλιών, δυσχεραίνοντας έτσι το ελεγκτικό έργο των Αρχών.

Έξι μέλη διαδραμάτιζαν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία της οργάνωσης, καθώς διέθεταν εξειδικευμένες γνώσεις για τη βελτίωση του προγράμματος και την επίλυση προβλημάτων που ανέκυπταν, ενώ μέλος-συνεργάτης του ηγετικού, αποτελούσε τον εισπράκτορα από 105 πρατηριούχους, με πληρωμές σε μετρητά.

Επισημαίνεται ότι και στις δύο περιπτώσεις των εγκληματικών οργανώσεων, η χρήση του επίμαχου λογισμικού που επεμβαίνει στις αντλίες, παρέχει τη δυνατότητα διακίνησης λαθραίων ή ακόμα και νοθευμένων καυσίμων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν σε κρυφές δεξαμενές των πρατηρίων.

Η πληρωμή του εγκαταστάτη του προγράμματος γινόταν κάθε μήνα σε μετρητά, τα οποία αποτελούσαν ποσοστό από το ποσοστό που έκλεβε το πρατήριο από τους καταναλωτές. Μάλιστα, σε περίπτωση μη πληρωμής, ο εγκαταστάτης είχε τη δυνατότητα να διακόψει τη λειτουργία του παράνομου λογισμικού μέχρι να πληρωθεί.
Κατασχεμένα

Συνολικά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • -100- κεντρικές μονάδες Η/Υ,
  • -8- πολυτελή αυτοκίνητα και -1- βαν,
  • πλήθος σημειώσεων, κινητών τηλεφώνων και usb stick, καθώς και
  • -520.000- ευρώ.
Περαιτέρω, από τα ανωτέρω πρατήρια στα -34- εντοπίστηκε το παράνομο πρόγραμμα να λειτουργεί και σε 10 εξ’ αυτών, μέχρι στιγμής, έχει αφαιρεθεί η αδεία λειτουργίας τους για 2 έτη από αρμόδια κλιμάκια της Α.Α.Δ.Ε. και του Σ.Δ.Ο.Ε..
Εκτιμάται ότι, η συνολική οικονομική ζημία που υπέστησαν οι καταναλωτές από τη δράση των ανωτέρω εγκληματικών οργανώσεων, ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Τα κατασχεθέντα χρήματα κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν για περαιτέρω ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η συμβολή της οποίας στη διερεύνηση και εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν καταλυτική.

Ειδικότερα, πραγματογνώμονες-εξεταστές ψηφιακών πειστηρίων του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων, συμμετείχαν στις επιτόπιες έρευνες, τόσο στις εταιρίες, όσο και σε πρατήρια υγρών καυσίμων, παρέχοντας κρίσιμα στοιχεία στο πλαίσιο των ερευνών.
Στις εν λόγω έρευνες, εντοπίστηκαν λογισμικά, όπου μεταξύ άλλων, είχαν τη δυνατότητα παραμετροποίησης των διασυνδεδεμένων αντλιών, παγώνοντας τις μετρήσεις, προκειμένου να μην καταγράφονται στο σύστημα εισροών-εκροών. Τα εν λόγω λογισμικά καθώς και πλήθος ψηφιακών δεδομένων που κατασχέθηκαν θα αναλυθούν περαιτέρω κατά την εργαστηριακή τους εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Είναι άπλα τα πράγματα Παναγιώτη, τσεκάρουμε επωνυμία και αφμ από την απόδειξη και αν είναι εταιρικό, Μόνο τότε ξανά βάζουμε και συνεχίζουμε να το προτιμάμε, οτιδήποτε άλλο δυστυχώς είναι ρίσκο σε αυτή τη χώρα, δεν πάει να είναι και του ξάδερφου που λέμε... Μισές αλήθειες τα ρεπορτάζ και είναι πράγματα που δεν γράφονται δημόσια εδώ, μέχρι και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι μπλεγμένοι σε όλο αυτό... Κάπου εδώ θέλω να αναφέρω ότι αρκετά χρόνια πίσω σαν πιο νέοι εγώ με μια μικρή παρέα που έβραζε το αίμα μας που λεν και στο χωριό μου θέλαμε να εισάγουμε μικρά ατομικά τεστερς από Αμερική που κάνεις επιτόπου ανάλυση μόνος και με ευτελή αξία της τάξεως τότε θυμάμαι θα έβγαινε στον καταναλωτή κάπου στα 3-4€ και θέλαμε να κάνουμε μπιζνα να τα βάλουμε σε πρατήρια, μπορώ να γράφω σεντόνια μέχρι μεθαύριο για τα τοιχοι που βρήκαμε μπροστά μας και είμασταν και της δουλειάς σημειωτέον και ξέραμε και πέντε πόρτες!!
 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Στους dragons gen Μια εκπομπή επενδυτών πέρυσι θυμάμαι που έδειχνε στην TV είχε εμφανιστεί ένα παιδί που είχε σπουδάσει χημικός και είχε εφεύρει κάτι αντίστοιχο για τα ποτά μπόμπες στα μαγαζιά να έχουν τα πιτσιρίκια μαζί τους τεστερς να ξέρουν τι πίνουν κτλ κτλ, δεν ξανά άκουσα νέα του ούτε τον ξανά έδειξε κανένας
 

Viper1

new member
Δημοσιεύσεις
78
Ηλικία
52
Περιοχή
Greece
Όνομα
George
Ελπίζω ότι δεν νομίζετε ότι θα πάνε μέσα αυτοί
Όπως και τα παράνομα κέρδη δεν βρίσκονται στην Ελλάδα για να εντοπιστούν
 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Ελπίζω ότι δεν νομίζετε ότι θα πάνε μέσα αυτοί
Όπως και τα παράνομα κέρδη δεν βρίσκονται στην Ελλάδα για να εντοπιστούν
Κανένας δεν πάει μέσα, γιαυτό υπάρχουν οι αυτόφωρακιδες
 

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Δημοσιεύσεις
16.659
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Είναι άπλα τα πράγματα Παναγιώτη, τσεκάρουμε επωνυμία και αφμ από την απόδειξη και αν είναι εταιρικό, Μόνο τότε ξανά βάζουμε και συνεχίζουμε να το προτιμάμε, οτιδήποτε άλλο δυστυχώς είναι ρίσκο σε αυτή τη χώρα, δεν πάει να είναι και του ξάδερφου που λέμε... Μισές αλήθειες τα ρεπορτάζ και είναι πράγματα που δεν γράφονται δημόσια εδώ, μέχρι και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι μπλεγμένοι σε όλο αυτό... Κάπου εδώ θέλω να αναφέρω ότι αρκετά χρόνια πίσω σαν πιο νέοι εγώ με μια μικρή παρέα που έβραζε το αίμα μας που λεν και στο χωριό μου θέλαμε να εισάγουμε μικρά ατομικά τεστερς από Αμερική που κάνεις επιτόπου ανάλυση μόνος και με ευτελή αξία της τάξεως τότε θυμάμαι θα έβγαινε στον καταναλωτή κάπου στα 3-4€ και θέλαμε να κάνουμε μπιζνα να τα βάλουμε σε πρατήρια, μπορώ να γράφω σεντόνια μέχρι μεθαύριο για τα τοιχοι που βρήκαμε μπροστά μας και είμασταν και της δουλειάς σημειωτέον και ξέραμε και πέντε πόρτες!!

Δεν συμφωνω στο θεμα των εταιρικων.Υπαρχουν πολυ σοβαρα ελευθερα πρατηρια που αξιζουν την υποστηριξη μας.Δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις ποτε εναπρατηριο σε κλεβει σε ποιοτητα η ποσοτητα.

Ελπίζω ότι δεν νομίζετε ότι θα πάνε μέσα αυτοί
Όπως και τα παράνομα κέρδη δεν βρίσκονται στην Ελλάδα για να εντοπιστούν

Καποιοι μπορει να πανε γιατι εχει αλλαξει η νομοθεσια και μπορει να τους πανε με την κατηγορια της συστασης συμμοριας.Σιγουρα ομως οι ποινες δεν θα ειναι αντιστοιχες τοων αδικηματων.
 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Παναγιώτη αν μιλάς για επαρχία ναι εκεί υπάρχει περίπτωση να βρεις και να εμπιστευτείς κάποιον νοικοκύρη και με αστερίσκο το βάζω αυτό,,, όταν μιλάμε για μεγάλα αστικά κέντρα η κλεψιά πέραν της νοθείας είναι απαραίτητη για να βγουν πέρα τα βενζινάδικα έτσι σκατα που τα έχουν κάνει με 2+χιλιαρικα ρεύμα και με 4-5-6- Χιλ ενοίκιο.
 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Αυτοί που θα πάνε αν πάνε μέσα οι 9 στους 10 θα είναι οι γνωστοί αυτόφωρακιδες ως συνήθως
 

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Δημοσιεύσεις
16.659
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Παναγιώτη αν μιλάς για επαρχία ναι εκεί υπάρχει περίπτωση να βρεις και να εμπιστευτείς κάποιον νοικοκύρη και με αστερίσκο το βάζω αυτό,,, όταν μιλάμε για μεγάλα αστικά κέντρα η κλεψιά πέραν της νοθείας είναι απαραίτητη για να βγουν πέρα τα βενζινάδικα έτσι σκατα που τα έχουν κάνει με 2+χιλιαρικα ρεύμα και με 4-5-6- Χιλ ενοίκιο.

Και δωρο να τους καναν το ρευμα παλι θα κλεβαν.
 

ibar

new member
Δημοσιεύσεις
393
Ηλικία
51
Όνομα
ηλιας
σε ενα που έβαζα αεριο και είχε το καλύτερο και φθηνότερο το έκλεισαν...
τσεκαρισμένα έβγαζα τα περισσότερα χιλιόμετρα
για βενζίνα και πετρέλαιο δεν ξερω τι έκανε...
 

D_N_S

member
Δημοσιεύσεις
909
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
CRF 1100 ADV
Όνομα
dinosdns
Στο αέριο έχει κοπεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια το κλέψιμο διότι η πιο πολλοί άφηνα την μπουκάλα να αδειάσει και πήγαιναν μετά να τα γεμίσουν, οι μπουκάλες είναι στάνταρ και εκεί δεν μπορούσαν να τους κλέψουνε στην τριαντάρα την μπουκάλα να τους βάλουμε 35 θα γινόντουσαν ρεζίλι, επίσης από όταν βάλανε οι μεγάλες εταιρείες ιχνηλάτες μέσα στο αέριο για να αλλάζει χρώμα αν ανακατευτεί με άλλο αέριο τους κόψανε τα τσαλίμια
 

gaslion

new member
Δημοσιεύσεις
150
Ηλικία
46
Δεν συμφωνω στο θεμα των εταιρικων.Υπαρχουν πολυ σοβαρα ελευθερα πρατηρια που αξιζουν την υποστηριξη μας.Δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις ποτε εναπρατηριο σε κλεβει σε ποιοτητα η ποσοτητα. ....

@Pan-dvs όσο προσπαθούσα να βρω κάποιο σοβαρό ελεύθερο απογοητευόμουν. Δηλαδή μέτραγα και πάνω από 15% στη ποσότητα διαφορά. Πλέον μόνο εταιρικό που δεν βλέπω διαφορές τουλάχιστον στην ποσότητα από αυτό που περιμένω να βάλω για να γεμίσω και ας είναι πιο ακριβά. Στην ουσία μια η άλλη έρχεται τελικά. Πολύ ευχαρίστως όμως όταν έρθω πάνω να σε ρωτήσω να με κατευθύνεις που να βάλω...
 
Top Bottom