apache
Μαθουσάλας member
Μην τον τσιγκλάααααααας...
Μάνη-Πέλλα είναι 750 χιλιόμετρα περίπου.
Τέσσερις ωρίτσες σκάρτες με το "τρένο".
Μην τον δεις ξαφνικά... και με τριβάλιτσο!!!
Δε σας φτάνουν τα τσίπουρα και οι μεζεδες μετα..![]()

Μην τον τσιγκλάααααααας...
Μάνη-Πέλλα είναι 750 χιλιόμετρα περίπου.
Τέσσερις ωρίτσες σκάρτες με το "τρένο".
Μην τον δεις ξαφνικά... και με τριβάλιτσο!!!
Δε σας φτάνουν τα τσίπουρα και οι μεζεδες μετα..![]()

....750 χιλιόμετρα περίπου.....Τέσσερις ωρίτσες σκάρτες με το "τρένο".... και με τριβάλιτσο!!!
Μια χαρα τα λεει το παιδι...Το τερμάτισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια χαρα τα λεει το παιδι...
Το παιδί έχει λαλήσει από την έλλειψη τσιμούχας........................

τα κωλάρα ειδικά, πρέπει να είναι ποιοτικά....Της παρήγγειλα διπλό σταντ, και κάνα δυό "κωλάρα"

Κοιτάω άλλη........![]()
Kοιτάω το fjr 1300 το bmw r1200rt και μετά απο κάποια ώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που έχω μου κάνει ότι χρειάζομαι πολύ καλά και απροβλημάτιστα και πάμε πάλι απο την αρχή.......Δεν ξέρω μέχρι πότε θα γίνετε αυτό και αν θα φύγει ποτέ το μικρόβιο απο μέσα μου...αν και δεν σ εχω για τετοιονα :D:D
μηπως θα μπορουσες να γινεις πιο κατανοητός-περιγραφικός ;;;
fghgKοιτάω το fjr 1300 το bmw r1200rt και μετά απο κάποια ώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που έχω μου κάνει ότι χρειάζομαι πολύ καλά και απροβλημάτιστα και πάμε πάλι απο την αρχή.......Δεν ξέρω μέχρι πότε θα γίνετε αυτό και αν θα φύγει ποτέ το μικρόβιο απο μέσα μου...fghg
@panostsi Πολύ δύσκολο φίλε...
Κοιτάω άλλη........
.....μηπως θα μπορουσες να γινεις πιο κατανοητός-περιγραφικός ;;;
Επιτέλους φύγε από τα γερμανικα......

ΜπααααααΟλοι μιά μέρα ΚΤΜ θα πάρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Αφού δεν πήρα μέχρι τα 42 KTM δεν θα πάρω τώρα. Ωραία μηχανάκια αλλά μόνο για να τα βλέπω. Λένε ότι αν καβαλησεις μια φορά BMW δύσκολα καβάλας κατι αλλο. Το μέλλον θα δείξει λοιπόν :) @giamar μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε :)Ολοι μιά μέρα ΚΤΜ θα πάρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος...Αφού δεν πήρα μέχρι τα 42 KTM δεν θα πάρω τώρα. Ωραία μηχανάκια αλλά μόνο για να τα βλέπω. Λένε ότι αν καβαλησεις μια φορά BMW δύσκολα καβάλας κατι αλλο. Το μέλλον θα δείξει λοιπόν :) @giamar μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε :)
fgh
fgh
fghΕγω πλεον στα 46 μου δεν αποκλειω τπτ Γιαννακομ.Αφού δεν πήρα μέχρι τα 42 KTM δεν θα πάρω τώρα. Ωραία μηχανάκια αλλά μόνο για να τα βλέπω. Λένε ότι αν καβαλησεις μια φορά BMW δύσκολα καβάλας κατι αλλο. Το μέλλον θα δείξει λοιπόν :) @giamar μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε :)

Εδω πρέπει να εμφανιστεί ο Zatara να σας πει οτι μια μέρα ολοι σκουτερ θα πάρετε
Ολοι μιά μέρα ΚΤΜ θα πάρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()