User V
Μαθουσάλας member
Έχει Honda το κορίτσι παίδες.
Πάει όπου ονειρευτεί..
Έχει Honda το κορίτσι παίδες.
Ωραία τα μέρη σου.
Το σκεφτηκα και γω μολις σε ειδα κατω απο την πινακιδα.Σ ευχαριστω!
Να φτιαξει λίγο ο καιρός και να δούμε μηπως κανονίσουμε καμια εκδρομη για την Παυλιανη.
ByeΤο σκεφτηκα και γω μολις σε ειδα κατω απο την πινακιδα.
Μπορει να περασα και 20φορες απο κει και δεν βολεψε ποτε να μεινω .
Μαζι σου λοιπον ως προς την ιδεαBye
Εκει στην παυλιανη εχει κατι κοντοσουβλια θεε μου σχωραμε..Σ ευχαριστω!
Να φτιαξει λίγο ο καιρός και να δούμε μηπως κανονίσουμε καμια εκδρομη για την Παυλιανη.

Σ ευχαριστω!
Εχει κι εναν ξενωνα με χομπιτοσπιταΕκει στην παυλιανη εχει κατι κοντοσουβλια θεε μου σχωραμε..![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλ έκανες γενικη επισκευή φρενών χαχαΤην Παρασκευή της άλλαξα υγρά φρένων , καθάρισαν τις δαγκάνες των φρένων και αλλάχτηκε το υγρό του ψυγείου .Απ όλες της ημέρες τις εβδομάδας διάλεξα αυτή που έκανε κρύο κι έβρεχε :D
Σιγα το δυσκολο!Την έχεις χρεωθεί εσυ την οργάνωση να το ξέρεις έτσι;;;;
Μεγειες Μαστορα,κρουϊσερ κανονικο,ζελατινα για χειμωνα ,κρανουμπα καινουρια ,αγρατσουνιστα φιλε.
Ετσι ρε, να μην κατεβαίνεις από την σέλα..Αφού αλλάξαμε λάστιχα πήγαμε μια βόλτα για καφέ..View attachment 5551
Το προσπαθώ αν και ήταν μικρή βόλτα....Ετσι ρε, να μην κατεβαίνεις από την σέλα..
Πηγαμε για καφε με εναν φιλο και οι παπαρατσι με εστειλαν φωτογραφια μου !!
Οπου και να πας ολο και καποιος θα σε δει.....![]()
αν κρινω απο μενα στα 55 μου που ειμαι πανω σε σελες μοτο απ το 81 και πανω στο xx 15 χρονια καθημερινα... ποτε δεν θα σου φυγει το μικροβιοKοιτάω το fjr 1300 το bmw r1200rt και μετά απο κάποια ώρα καταλαβαίνω ότι αυτό που έχω μου κάνει ότι χρειάζομαι πολύ καλά και απροβλημάτιστα και πάμε πάλι απο την αρχή.......Δεν ξέρω μέχρι πότε θα γίνετε αυτό και αν θα φύγει ποτέ το μικρόβιο απο μέσα μου...fghg
@panostsi Πολύ δύσκολο φίλε...
Ιτιές;;;;;;;;;;;;
Εισαι αγαπητο ατομο γιαυτο .Πηγαμε για καφε με εναν φιλο και οι παπαρατσι με εστειλαν φωτογραφια μου !!
Οπου και να πας ολο και καποιος θα σε δει.....![]()