ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Υπάρχει και καλύτερο . Κάνανε συγκέντρωση στη Σαλονίκη οι Χαρλεάδες και επειδή δεν ήξεραν πόσοι θα φτάσουν , νοίκιασαν καράβι για πάνω...
ΓεγονόΤΟ
Από τότε λέμε πως τα χαρλεϊ δεν γράφουν κανονικά μίλια στα κοντέρ τους αλλά ναυτικά μίλια...

Rolling Rolling Rolling

Τρου στορυ.
Με τα μπιτονακια δεν θα φταναν ούτε φέτο.
Το κοίταξαν από δω ,το κοίταξαν από κει ,ε νοίκιασαν ολόκληρο καράβι.
Νάτα μωρέ με τα μπιτονάκια τους όλα :

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Επειδή ντρέποΥνται , λένε πως βάνουν Τζακ Ντάνιελς μέσα... Rolling Rolling Rolling
Αααα έτσι το λένε τώρα? abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Πλάκα πλάκα τώρα πού να πάνε οι έρμοι που θέλουν αλλαγή λαδιών κάθε 3.000χλμ?

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τρου στορυ.
Με τα μπιτονακια δεν θα φταναν ούτε φέτο.
Το κοίταξαν από δω ,το κοίταξαν από κει ,ε νοίκιασαν ολόκληρο καράβι.

Εγώ ξέρω οτι τα ανέβασαν με τραίνο

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Καράβι...ακόμη δουλεύω μερικούς μετά από τόσα χρόνια
Και όμως ρε παιδιά, σοβαρά τώρα βολτάραμε μερικά χρόνια πριν με ένα αδελφικό φίλο νάναι καλά με 883 και πήγαινε παντού με αυτό και άριστα ! Μετά βέβαια τον χάσαμε μιας και τώρα πάει με τους Χαρλεάδες που πάνε δικάβαλοι δεν ξέρω που, οπότε δυστυχώς......
Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον αδελφό Χρήστο !

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Και όμως ρε παιδιά, σοβαρά τώρα βολτάραμε μερικά χρόνια πριν με ένα αδελφικό φίλο νάναι καλά με 883 και πήγαινε παντού με αυτό και άριστα ! Μετά βέβαια τον χάσαμε μιας και τώρα πάει με τους Χαρλεάδες που πάνε δικάβαλοι δεν ξέρω που, οπότε δυστυχώς......
Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον αδελφό Χρήστο !
Ποιον λες Σάββα,τον μπέμπη?

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ποιον λες Σάββα,τον μπέμπη?
Τον Χρήστο σειρούλα.
Είχαμε έρθει και σε ένα Οδοιπορικό παρέα αλλά τούσκασε τσιμούχα και τελικά αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω σιγά σιγά.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Που είχε και ένα Μπούσα.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Εγώ ξέρω οτι τα ανέβασαν με τραίνο
Στο χίλια μίλια είχαν ρωτήσει για τρένο αλλά ο ΟΣΕ δεν αναλάμβανε.
Για την ακρίβεια ο ΟΣΕ δεν μεταφέρει μηχανάκια πλέον εδώ και αρκετό καιρό.
Όποτε πήραν καράβι .
Μέχρι Ξάνθη νομίζω φτασαν

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Καλά…από τους πενφέδες το περίμενα να κοροϊδεύουν τα Απρίλια οι ζηλιάρηδες που έχουν πομώνες αντί για μοτοσυκλέτες…τέτοιοι παλιοχαρακτήρες που είναι!Tooth
Αλλα κι εσύ τέκνον @SHOOTER045 ooops

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως….bandit 400αρι φτιάχνεις. Θα ρίξουμε πολλά γέλια σε βόλτα όταν περιμένεις την οδική!tongue

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Καλά…από τους πενφέδες το περίμενα να κοροϊδεύουν τα Απρίλια οι ζηλιάρηδες που έχουν πομώνες αντί για μοτοσυκλέτες…τέτοιοι παλιοχαρακτήρες που είναι!Tooth
Αλλα κι εσύ τέκνον @SHOOTER045 ooops

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως….bandit 400αρι φτιάχνεις. Θα ρίξουμε πολλά γέλια σε βόλτα όταν περιμένεις την οδική!tongue
Εγώ πάντως το γύρισα εντέχνως από τα Απρίλια στα Χάρλει γιατί λέω...
Άμανε και συναντηθώ ποτέ με τον αρκούδο ή θα με φάει ή θα με γ@μήσει...και νταξ το πρώτο θα τελειώσει το βάσανο...άμα με το δεύτερο μου αρέσει και πιάσω το κλάμα τι έχανα τόσα χρόνια ;
Δεν είναι να παίζεις με αυτά...

Rolling Rolling Rolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εγώ πάντως το γύρισα εντέχνως από τα Απρίλια στα Χάρλει γιατί λέω...
Άμανε και συναντηθώ ποτέ με τον αρκούδο ή θα με φάει ή θα με γ@μήσει...και νταξ το πρώτο θα τελειώσει το βάσανο...άμα με το δεύτερο μου αρέσει και πιάσω το κλάμα τι έχανα τόσα χρόνια ;
Δεν είναι να παίζεις με αυτά...

Rolling Rolling Rolling
Axaxaxaxaxaxa τι Μλκς! abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Και γιατί ρε παιδιά να μην τα πάνε με καράβι σαλονικη?
Αμα είναι να μη μπορείς να περπατήσεις μετα, χίλιες φορές καραβι..

Εγω τους χαίρομαι που καβαλάνε χαρλει γιατί γουστάρουν...παρολη την πιπα που τρώνε... Σε μακρινές διαδρομές τα μικρά γυμνά πρέπει να σε βγσζουν μπιέλαρ....εντελως ομως

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Και γιατί ρε παιδιά να μην τα πάνε με καράβι σαλονικη?
Αμα είναι να μη μπορείς να περπατήσεις μετα, χίλιες φορές καραβι..

Εγω τους χαίρομαι που καβαλάνε χαρλει γιατί γουστάρουν...παρολη την πιπα που τρώνε... Σε μακρινές διαδρομές τα μικρά γυμνά πρέπει να σε βγσζουν μπιέλαρ....εντελως ομως
Μπάμπη και εγώ τους γουστάρω πούχουν φτιάξει τον δικό τους τζερτζελέ και που περνάνε ωραία άσχετα με το τι λέμε όλοι οι άλλοι που δεν γουστάρουμε αντίστοιχα. Εκεί έγκειται και η ομορφιά του πολύχρωμου κόσμου μας αλλιώς όλα θάταν ασπρόμαυρα και βαρετά.

Τώρα τις υπόλοιπες μ@λακίες που λέμε δώθε στα φόρα που μετράμε σαν εφτάχρονα ποιο θα κατουρήσει μακρύτερα τα λέμε για να περνάει η ώρα όταν δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε γιατί στο κάτω κάτω χέστηκε ο καθένας για το τι λέει ο άλλος αν ο ίδιος περνά καλά με την επιλογή του.

Όμορφος κόσμος ρε σεις, πολύχρωμος και πολυδιάστατος !

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Πρόπερσυ είχα πετύχει στην Καρδαμύλη ένα μεγάλο γκρουπ Πενβεδάκηδων όλοι μέσης ηλικίας και πάνω.Με τις γυναίκες του παρέα φουλ προβλεπέ κράνη-μπότες-μπουφάν κλπ.
Πιάσαμε κουβέντα στο καφέ ευγενέστατοι,Αυστριακοί που κάνανε πολυήμερο τουρ σε όλα τα αξιοθέατα μέρη της Ελλάδος,Ακρόπολη-Ναύπλιο-Μετέωρα- κ.ά. Μου έδειχναν στο χάρτη όλες τις διαδρομές και τις διανυκτερεύσεις και μετά από μερικές ημέρες πίσω Αυστρία.

Όταν τους είπα μπράβο μάγκες πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μου εξήγησαν ότι αυτοί ήρθαν Ελλάδα με αεροπλάνο και οι μηχανές με νταλίκα (!) και με τον ίδιο τρόπο θα γίνει η επιστροφή! Το τουρ αφορά μόνο στην Ελλάδα και το όλο εγχείρημα το οργάνωσαν με τη συνεργασία του ντήλερ της BMW στη Βιέννη.
Αργότερα πληροφορήθηκα ότι είναι σύνηθες και σε άλλα Ευρωπαϊκά κράτη.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Έχουμε συνδέσει το προφίλ του σωστου μηχανόβιου με αυτο του ραμπο..

Εκανα λέει ο άλλος 800χλμ σε μια μέρα.

Πήγαινε στον ψυχολόγο για συζήτηση...
Τζάμπα η βενζίνη, περασες από τόσα μέρη με το κεφάλι κάτω και δεν πρόλαβες να δεις τίποτα.

Για να λες στους άλλους... Η στον εαυτό σου.. Ότι έκανες τόσα χλμ..

Σκέφτηκες ποτέ ότι με τα μισά χλμ ίσως περνούσες πιο ωραία?

Τελευταία επεξεργασία:

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα

Τζάμπα η βενζίνη, περασες από τόσα μέρη με το κεφάλι κάτω και δεν πρόλαβες να δεις τίποτα.

Για να λες στους άλλους... Η στον εαυτό σου.. Ότι κατάφερες και έκανες τόσα χλμ..

Η πιο σωστή κουβέντα.
Καταδρομική Καλαμάτα-Αγιάννη Ρόσσι στην Εύβοια.Περνάμε Χαλκίδα με το κεφάλι κάτω και συνειδητοποιώ ότι αυτά τα μέρη δεν τα έχω δει ποτέ μου και δεν ξέρω αν θα ξανα έχω την ευκαιρία στο μέλλον.
Αλάρμ και σταμάτημα στο καπάκι.'Τι έγινε ρε Νίκο?' 'Πάμε πίσω ρε παιδιά να δω κι εγώ τα τρελλονερά επιτέλους!

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος

Καμμια φορα Μπαμπη γινεται αναγκαιο κακο.
Εχω κανει 900 κμ σε μια μερα (εξωτερικο) γιατι το προγραμμα ηταν πιεσμενο σε μερες.
Στην επιστροφη βεβαια εγινε σε 2 μερες!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Καμμια φορα Μπαμπη γινεται αναγκαιο κακο.
Εχω κανει 900 κμ σε μια μερα (εξωτερικο) γιατι το προγραμμα ηταν πιεσμενο σε μερες.
Στην επιστροφη βεβαια εγινε σε 2 μερες!

Το ξερω..
Εγω μιλαω από ιδίαν πείρα... Που ξεκινούσα πρωί και γύριζα βράδυ σκοτωμένος.. .έπεφτα στο κρεβάτι σα σακί με πατατες.
Και νόμιζα ότι έκανα κατόρθωμα...
Οι αθλοι του babi flou

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα

Μπάμπη ούτε αυτό είναι κακό φίλε.
Ότι θέλει ο καθένας για τη βόλτα του και από κει και πέρα βολτάρει μαζί με όσους έχουν τα ίδια γούστα.

Το <<πήγαινε σε ψυχολόγο>> είναι βαριά κουβέντα και μπορεί να λεχθεί με την ίδια νοοτροπία σε όλες τις καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τα <<θέλω>> του καθενός εξ ημών και υμών.

Τόπε και ο Χρήστος παραπάνω και προσθέτω ότι και μεις εδώ πέρσι τον Ιούνιο κάναμε την πρώτη μέρα 800 χλμ Αθήνα - Σόφια γιατί έτσι το σχεδιάσαμε - συμφωνήσαμε όλοι οι συμμετέχοντες στο ταξίδι της Ρουμανίας.
Σε πληροφορώ ότι και είδα και χόρτασα διαδρομή μια χαρά !
Ξεκινήσαμε πολύ πρωί κατά τις έξι και, φτάσαμε μια χαρά και το σούρουπο βολτάραμε ποδαράτοι στη Σόφια.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ότι θέλει ο καθένας για τη βόλτα του και από κει και πέρα βολτάρει μαζί με όσους έχουν τα ίδια γούστα.

Το <<πήγαινε σε ψυχολόγο>> είναι βαριά κουβέντα και μπορεί να λεχθεί με την ίδια νοοτροπία σε όλες τις καταστάσεις που δεν ταιριάζουν με τα <<θέλω>> του καθενός εξ ημών και υμών.

Τόπε και ο Χρήστος παραπάνω και προσθέτω ότι και μεις εδώ πέρσι τον Ιούνιο κάναμε την πρώτη μέρα 800 χλμ Αθήνα - Σόφια γιατί έτσι το σχεδιάσαμε - συμφωνήσαμε όλοι οι συμμετέχοντες στο ταξίδι της Ρουμανίας.
Ξεκινήσαμε πολύ πρωί κατά τις έξι και, φτάσαμε μια χαρά και το σούρουπο βολτάραμε ποδαράτοι στη Σόφια.
Το πήγαινε σε ψυχολόγο το πέταξα σκεπτόμενος το παρελθόν μου..
Σε εκείνη τη φάση ήμουν όντως για ψυχολόγο..

Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, το παίρνω πίσω.
Αλλά όπως μας τα χουνε ζαλίζει με την adv trendy φάση, έτσι και με αυτά..

Εγω παντως κάπως έτσι την πάτησα, πιο πιτσιρικάς.. από αυτά που διάβαζα...

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος

Ειμαστε ωριμοι πιστευω πλεον, ωστε να επιλεγουμε παρεα, ρυθμο και ποσα BMW θα ειναι μαζι μας! Smileys drinking beer Emoticon

N

notakos600

Guest

Το ξερω..
Εγω μιλαω από ιδίαν πείρα... Που ξεκινούσα πρωί και γύριζα βράδυ σκοτωμένος.. .έπεφτα στο κρεβάτι σα σακί με πατατες.
Και νόμιζα ότι έκανα κατόρθωμα...
Οι αθλοι του babi flou
Σοφές κουβέντες...

Top Bottom