ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Caesarsk

well know member
Το οτι το κεφάλι είναι το βαρύτερος μέρος του σώματος δεν το ήξερα...οκ θα το δοκιμάσω απο αύριο κιόλας...

Counter-Steering v2.5!
Το counter steering και το quick turn σε άλλο επεισόδιο. Πρώτα θα μιλήσουμε για τα 9 βήματα και το ένα από αυτά θα τπ αναλύσουμε σε 3 (quick turn, hit apex, exit target).

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Το counter steering και το quick turn σε άλλο επεισόδιο. Πρώτα θα μιλήσουμε για τα 9 βήματα και το ένα από αυτά θα τπ αναλύσουμε σε 3 (quick turn, hit apex, exit target).
Εν τω μεταξύ ενδιάμεσα μπορείς να εξασκείσαι στο Counter Strike...

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Φτιάξε ένα ποστ για τεχνικές , έχω ερωτησεις

Caesarsk

well know member
Φτιάξε ένα ποστ για τεχνικές , έχω ερωτησεις
Ξέρεις γιατί δεν το κάνω; Γιατί αυτά μαθαίνονται μόνο δια ζώσης και φοβαμαι την λάθος μετάφραση των γραφομένων από κάποιον που μπορεί να γίνει επικίνδυνο
Παρ όλα αυτά κάποιες γενικές έννοιες μπορούν να γραφτούν (θα το κάνω για τον Μπαμπη της καρδιάς μας που θα πάρει Tranalp να πηγαίνει με 130)

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ξέρεις γιατί δεν το κάνω; Γιατί αυτά μαθαίνονται μόνο δια ζώσης και φοβαμαι την λάθος μετάφραση των γραφομένων από κάποιον που μπορεί να γίνει επικίνδυνο
Παρ όλα αυτά κάποιες γενικές έννοιες μπορούν να γραφτούν (θα το κάνω για τον Μπαμπη της καρδιάς μας που θα πάρει Tranalp να πηγαίνει με 130)
Έχω διαβάσει τον Keith code στις προ ίντερνετ εποχές... Αλλα έχω ερωτηματικά.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Δηλαδή θα εκπαιδευτώ για motoGP? Θα γίνω παγκόΖμιος;

@apache εδω τα έχω...

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Κερνάω καφέ και συζήτηση όποτε θελεις. Έχεις κι ένα παντελόνι να παρεις
Αμα μου κάτσει το δερμάτινο... Μετα θα θέλω χαρλει

Caesarsk

well know member
Δερμάτινο + 2τροχο = τέλειος συνδιασμός. Change my mind...
Εσυ πρέπει να περάσεις μια τελετή μύησης με τους παππούδες του φόρουμ μου φαίνεται.
«Έλα να κάτσεις στα γόνατα μου μικρό μου να σου μάθω τα πάντα»

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Το δερμάτινο σε δείχνει αυτομάτως badass πάνω σε οτιδήποτε ακόμα και μπόμπος να είναι.

Βέβαια έχει τύχει να κατέβω για ποτό στο κέντρο με το Spidi....οχι οτι με ένοιαξε και πολύ βέβαια.

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Κεφάλι στην ευθεία στο δεξί γκρίπ αντίθετος ώμος κοιτάει στο κέντρο της στροφής, δεν βγάζεις σώμα, μια μικρή μετατόπιση του κορμού προς το εσωτερικό αρκεί.... Άντε πάρε μηχανή...

Μάνο
Και το τσι ες έτσι στρίβει??
Η πάει όπως τα ιστιοφόρα?

istioploia-panagiotis-mantis-kai-paulos-kagialis.jpg

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Σημερα η μικρή μηχανάρα (daytona 125) μου έκανε κάτι μυστήριους ήχους στο ξεκίνημα, με κροταλίσματα.
Εδώ και μέρες γενικά κροταλίζει κάπως. Δεν το νιώθω όπως πριν το μηχανάκι και δεν ακούει και στο γκάζι σωστά. Κάνει ένα μικρό lag.
Το μυαλό μου πήγε σε βαλβίδες για ρύθμιση, αλλά πετάχτηκα μια απο το συνεργείο για να πάρω μια γνώμη. Εκει αφου είχε ζεσταθεί δεν το έκανε σχεδόν καθόλου.
Λέει ο μάστορας πως αφου κροταλίζει κρύο και σταματάει σχεδόν όταν ζεσταθεί, μάλλον καδένα.

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε! facepalm 2

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Δεν ειχανε ΦΠΑ οταν αγοραζες εσυ! Tooth
Τίντούτο πάλι?
Ααααα φάπες βλέπω και ως γνωστόν όπου βρεις φαί κάτσε και όπου βρεις φάπες φύγε οπότε πα να πάρω το σκουτ να το βασανίσω λίγο, μπάι μπάι....Bon voyageRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRollingRolling

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Σημερα η μικρή μηχανάρα (daytona 125) μου έκανε κάτι μυστήριους ήχους στο ξεκίνημα, με κροταλίσματα.
Εδώ και μέρες γενικά κροταλίζει κάπως. Δεν το νιώθω όπως πριν το μηχανάκι και δεν ακούει και στο γκάζι σωστά. Κάνει ένα μικρό lag.
Το μυαλό μου πήγε σε βαλβίδες για ρύθμιση, αλλά πετάχτηκα μια απο το συνεργείο για να πάρω μια γνώμη. Εκει αφου είχε ζεσταθεί δεν το έκανε σχεδόν καθόλου.
Λέει ο μάστορας πως αφου κροταλίζει κρύο και σταματάει σχεδόν όταν ζεσταθεί, μάλλον καδένα.

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε! facepalm 2
Τσεκαρε την φλατζα κεφαλής.
Η κοιτά αν εχεις πιτσιλιες απο λάδι .
Ενδεχομένως να εχουν λασκαρει και τα μπουζονια της κεφαλής

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@Drake Ramore Στο δικό όταν η καδένα συνήθως είναι για αλλαγή κάνει οτι έκανε και σε εσένα: κρύο μοτέρ ακούγεται αρκετά μετά απο κάνα 10λεπτο σταματάει ο ήχος. Καδένα το κόβω...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Τσεκαρε την φλατζα κεφαλής.
Η κοιτά αν εχεις πιτσιλιες απο λάδι .
Ενδεχομένως να εχουν λασκαρει και τα μπουζονια της κεφαλής
Λες να έκαψε φλάτζα κεφαλής; Tooth
Είναι που το πάω τάπα/τέζα μάλλον!abcdefghgk

@Drake Ramore Στο δικό όταν η καδένα συνήθως είναι για αλλαγή κάνει οτι έκανε και σε εσένα: κρύο μοτέρ ακούγεται αρκετά μετά απο κάνα 10λεπτο σταματάει ο ήχος. Καδένα το κόβω...

Τάσο, για πες κόστος ρε συ.

Top Bottom