Που ειστε διωρυγα Σουεζ? Εχει καθυστερηση λεει, εκανε εντο ενα φορτηγο 400m!

Μεγειές !
Όλοι Japan θα πάρετε ρεεεεπερασαμε!!!
Το παιδι δεν τοχε ομως....και τα χρειαστηκα λιγο
Προσπαθουσε να το βαλει μπρος στο πλαινο σταντ....Δεν παιρνει ετσι.
Του το βαλα στο διπλο σταντ..
Μετα φοβοταν να το κατεβασει...το κατεβασα.
ε μετα εμεινα διπλα...σε ετοιμοτητα...μαζι τη περπατησαμε τη ραμπα...
δεν παω πουθενα του λεω...

Πιθανον το παιδι, ηλικιακα,περασαμε!!!
Το παιδι δεν τοχε ομως....και τα χρειαστηκα λιγο
Προσπαθουσε να το βαλει μπρος στο πλαινο σταντ....Δεν παιρνει ετσι.
Του το βαλα στο διπλο σταντ..
Μετα φοβοταν να το κατεβασει...το κατεβασα.
ε μετα εμεινα διπλα...σε ετοιμοτητα...μαζι τη περπατησαμε τη ραμπα...
δεν παω πουθενα του λεω...
να ηταν μικροτερο απο τον τρακτορα!!Τπτ γεννημένος το 2000, η αρχαιολογία θέλει εμπειρία φίλε...Πιθανον το παιδι, ηλικιακα,![]()
να ηταν μικροτερο απο τον τρακτορα!!

εχω ξαναπαει εκει το Κ1100lt ...ηταν ενας παλιουρας, κανενα θεμα.Τπτ γεννημένος το 2000, η αρχαιολογία θέλει εμπειρία φίλε...![]()
Πως βλέπουμε εμείς το Ford T.εχω ξαναπαει εκει το Κ1100lt ...ηταν ενας παλιουρας, κανενα θεμα.
Αυτος ητανε νεουδι

Aν ειχε χιουμορ ο πιτσιρικας, θα εβαζε στα φορτηγα τον Μπαμπη!Ρε τον πιτσιρικά τι τούλαχε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Θα λέει στους φίλους του... Μλκ μου έκατσε μια ατμομηχανή σήμερα γμστΡε τον πιτσιρικά τι τούλαχε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρε δεν υπάρχουν αυτά τα βαπόριαΚλάμα ...και στα παιδιά του θα το διηγείται λέμε !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

2ημεράκι ψήνεσαι, έτσι αλητεία περιπλάνηση;Μεγειές !
Πού θα μας πλοηγήσεις όταν μας ξαμολύσουνε ?Bike
Μεγειες και καλοταξιδο Μάνο.
Μεγεια το εργαλείο Μανωλλλλ
Και γω παιδιά θέλω να ερθω αλλά θα κάτσω να σας παίρνω από πίσω για να μην ακούτε τις εξατμίσεις!!!2ημεράκι ψήνεσαι, έτσι αλητεία περιπλάνηση;

Κανόνισε να σε βαρεθεί το Αντρές και να φύγει μόνο του...Πούλησα ένα τελικό Akrapovic μαζί με κολάρο και αντάπτορα απο Φ51 σε Φ38 σε έναν καλό φίλο και τώρα που έβγαλα κάποια €€ την Παρασκευή θα μπει μέσα για νέα αλυσιδογράναζα. Και πολύ άντεξαν τα κινέζικα που έχω τώρα...
Τελικά το 15Τ μπροστά αποδείχτηκε αποτυχία. Δεν θα βάλω 38 και 39 πίσω ή το οτιδήποτε, θα μπει 14Τ μπροστά (στοκ) και πίσω απο 34 θα μπει ένα 36Τ όπως μου πρότεινε και ο μάστορας. Είναι κοντό όσο πρέπει μου είπε θα το δεις και στην πράξη. Παρασκευή πρωί λοιπόν θα το αφήσω εκεί.
Ομόσταυλοι Άγγελε!Σήμερα επωλήθη το cbf 250 το είχα βάλει στο marketplace και μου στείλαν αρκετοί. Το είχα ανταλλαγή με παπί συν διαφορά και έτσι από σήμερα έχω ένα παπάκι daytona dv 125 του 2018 με 16.000 χιλ. Θα το κρατήσω λέω για το μαγαζί για κοντινές αποστάσεις. Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο γιατί αν βρω τίποτα καλό μπορεί να δώσω ή το παπί ή την kawasaki θα δείξει.....

από σήμερα έχω ένα παπάκι daytona dv 125