αυτο κανω βρε...Σωστό σε βρίσκω
άρα απόλαυσέ το!
σε κουβεντα ναμαστε
αυτο κανω βρε...Σωστό σε βρίσκω
άρα απόλαυσέ το!
Εκτός αν έχεις εμένα μπροστά με τα εξατμισονια και ξεχνας τον όρο ησυχία. Κάτι ξέρει ο @Σάββας που είμαι από πίσω του!!!Η ησυχία στο ταξίδι δεν πληρώνεται ούτε με την αυξημένη κατανάλωση , ούτε με τα 15χλμ παραπάνω τελικής
Κράτα την ψηλή και ας σου τρώει χλμ, και ας καίει και παραπάνω

Όλως παραδόξως οι εξατμίσεις δεν με ενοχλούν απο ήχο.Εκτός αν έχεις εμένα μπροστά με τα εξατμισονια και ξεχνας τον όρο ησυχία. Κάτι ξέρει ο @Σάββας που είμαι από πίσω του!!!
Ωχχχχ...αυτό δεν ακούστηκε καλά!![]()
Να πας βόλτα με Χαρ Χαρλευ, νάσαι από πίσω εσύ να νιώσεις, χωρίς ωτοασπίδες !Όλως παραδόξως οι εξατμίσεις δεν με ενοχλούν απο ήχο.
Ο σφυριχτός ήχος του αέρα μου την δίνει στα νεύρα.
Δεν έχουμε τέτοια πανίδα εδω πάνωΝα πας βόλτα με Χαρ Χαρλευ, νάσαι από πίσω εσύ να νιώσεις, χωρίς ωτοασπίδες !![]()
Τυχεροί είστε, εγώ έχω και αγαπημένο φίλο μάλιστα που λέει μόνος του να μείνει πίσω.Δεν έχουμε τέτοια πανίδα εδω πάνω
κάτι αγέλες με Vstrom, κάτι λίγα Βαραδέρνω και αρκετές αγέλες με Τσιές.
Που να τα βρω τα Χάρλευ;![]()
Οτι και καλά τι;Τυχεροί είστε, εγώ έχω και αγαπημένο φίλο μάλιστα που λέει μόνος του να μείνει πίσω.

200 έχει.Αλήθεια ; Δεν το γνώριζα ! Θα την αφήσω πάνω να δω σε βόλτα καλή όπως είπες πως θα είμαι !!
Σε θέμα τελικής ακόμα δεν θα μπορώ να το κρίνω καθώς δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί το μηχανάκι . Το πιο πολύ που έχω πάει είναι 165
Δεν τη χρειάζεσαι αυτή την ταχύτητα ,κατά τη γνώμη μου πανταΤο γνωρίζω θεωρητικά ! Πρακτικά όχι ακόμα όμως![]()
![]()
Συμφωνώ , προσωπικά και για αυτό που είμαι εγώ δεν τα χρειάζομαι !Δεν τη χρειάζεσαι αυτή την ταχύτητα ,κατά τη γνώμη μου παντα

Τώρα τι μλκ είναι αυτή? Δηλαδή αν σου σκάσει η σαμπρέλα στα 200 θα γλυτώσεις ε;200 έχει.
Περιορισμένη ηλεκτρονικα λόγω σαμπρελας
Τώρα τι μλκ είναι αυτή? Δηλαδή αν σου σκάσει η σαμπρέλα στα 200 θα γλυτώσεις ε;
Τι 80 ?Οτι και καλά τι;
Αν ήθελε μπορούσε να είναι μπροστά και να οδηγεί το κομβόι;
Με νταλίκες πάτε βόλτα
Οριο ταχύτητας 80 κιέτσ;![]()
Έτσι φίλε και το θκο 'μ το μΕκανΑκι 2,7 λίτρα στα 100 καίει!Τι 80 ?
Θες να σκοτωθούμε ?
40, 60 μέγιστο ααααααν το επιτρέπει το όριο πάντα.![]()
Δεύτερη απόπειρα σήμερα!!
Αλλαγή θέσεων, αυτό εδώ, εσύ εκεί κλπ κλπ!!! Να περνάει η ώρα!!! Όσο πάω και φορτώνω όλο και πιο πολλά και θα βαρύνει στο σπρώξιμο !!![]()
View attachment 29421View attachment 29422View attachment 29423
Σωστό!!! Έτσι όπως έχει κάτσει δίνει και την επιλογή και τα σαμάρια να μη μπουν αν δεν χρειάζονται τόσα πράγματα, ένα πιο μικρό σακβουαγιαζ πάνω από το δοχείο και για σκιά!!Ετσι πρεπει.Βαλε και κατι απο πανω να μην το χτυπαει ο ηλιος και φουσκωνει.
Πρώτο Αποστόλη!!Δεύτερη απόπειρα σήμερα!!
Αλλαγή θέσεων, αυτό εδώ, εσύ εκεί κλπ κλπ!!! Να περνάει η ώρα!!! Όσο πάω και φορτώνω όλο και πιο πολλά και θα βαρύνει στο σπρώξιμο !!![]()
νομίζω βρήκε την θέση τουΔεύτερη απόπειρα σήμερα!!

απο πισω σαν gs το εχεις κανει και μοιαζει.......Δεύτερη απόπειρα σήμερα!!

Όχι ρε συ!απο πισω σαν gs το εχεις κανει και μοιαζει.......![]()
![]()
![]()
οταν παρω και εγω θα τον βαλω να μου κανει το ιδιο!!!!!Όχι ρε συ!
Τίμιος ο Καφάσουλας!
Σαμαρια, ιδιοκατασκευές!
Και άμα ανοίξω και τα σαμάρια εκεί να δεις όγκο που θα πιάνει!!! Μια λωρίδα ολόκληρη!!!!απο πισω σαν gs το εχεις κανει και μοιαζει.......![]()
![]()
![]()