Σάββας
Μαθουσάλας member
Πτυοσκάπανον και όποιος κάνει μ@λακία ξέρει τι τον περιμένει.....Τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να φτιάξω και μια βάση για το άλλο βασικό αξεσουάρ εξοχικού εξοπλισμού , το φτυάρι !!!!![]()
![]()

Πτυοσκάπανον και όποιος κάνει μ@λακία ξέρει τι τον περιμένει.....Τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να φτιάξω και μια βάση για το άλλο βασικό αξεσουάρ εξοχικού εξοπλισμού , το φτυάρι !!!!![]()
![]()

Σωστές στερεές...... βάσεις!!!....οι σκύλοι αφήνουν .... κατουρο-αποτύπωμα στην οριζομένη απ'αυτους περιοχη , εμείς θέτουμε χοντρά ... θεμέλια ....!
Καλοδούλευτα και καλοτάξιδα ΘοδωρήΜπήκαν τα αλυσιδογράναζα , φάγαμε και προκα, όλα καλα
![]()
![]()
![]()
61.000 χιλιόμετρα το αριστερά, αλλα τόσα άντεχε μου φαίνεται.

Αν δουλεύουν οι αεραγωγοί του κράνους είσαι οκ.Καλησπέρα παιδιά !
Σήμερα άλλαξα την μαμά ζελατίνα με την ψηλότερη της Honda που είχα .
Επίσης γύρισα λίγο το τιμόνι προς τα μπροστά να σηκωθεί λίγο πιο πάνω και πιστεύω με βόλεψε καλύτερα
View attachment 29345View attachment 29346View attachment 29347
Μήπως είναι λίγο σαν μπαρμπριζ λεωφορείου ;Στο μάτι είχα συνηθίσει το μαμά αλλά είναι καλύτερο σε εμένα αυτό
Δουλεύουν , οι πάνω που έχω ανοίξει βάζουν αέρα αρκετό !Αν δουλεύουν οι αεραγωγοί του κράνους είσαι οκ.
Αλλιώς ,το καλοκαιράκι βάζεις πάλι την αλλη
Ευχαριστώ πολύ Στέλιο .Εγω νομιζω οτι θα το ευχαριστηθεις αρκετα στις υψηλες ταχυτητες και ειδικα αν σου κατσει αεροδυναμικα χωρις σφυριγματα.
Καλες βολτες.![]()
Σωστά , στην επόμενη βόλτα θα επανέλθω με εντυπώσεις !!!... ναι , αλλα ειπαμε υψηλες ταχυτητες .... εκει που τα gs bmw υπερεχουν πραγματι λογω προστασιας.
Aναμενουμε τελικο τεστ.
στην εθνικη σε ταξιδακι θα το δεις..Καλησπέρα παιδιά !
Σήμερα άλλαξα την μαμά ζελατίνα με την ψηλότερη της Honda που είχα .
Επίσης γύρισα λίγο το τιμόνι προς τα μπροστά να σηκωθεί λίγο πιο πάνω και πιστεύω με βόλεψε καλύτερα
View attachment 29345View attachment 29346View attachment 29347
Μήπως είναι λίγο σαν μπαρμπριζ λεωφορείου ;Στο μάτι είχα συνηθίσει το μαμά αλλά είναι καλύτερο σε εμένα αυτό
Αλήθεια ; Δεν το γνώριζα ! Θα την αφήσω πάνω να δω σε βόλτα καλή όπως είπες πως θα είμαι !!στην εθνικη σε ταξιδακι θα το δεις..
Καπου κερδιζεις καπου χανεις με ψηλοτερη ζελατινα..
Εμενα εχει ρυθμιζομενη και σε πληροφορω οτι στην επανω θεση κοβει 15χλμ τελικης!
Απτην γρήγορη βόλτα που έκανα εχτές αυτό που κατάλαβα ήταν ότι μου άλλαξε ο θόρυβος στο κράνος , προς το καλύτεροΗ ησυχία στο ταξίδι δεν πληρώνεται ούτε με την αυξημένη κατανάλωση , ούτε με τα 15χλμ παραπάνω τελικής
Κράτα την ψηλή και ας σου τρώει χλμ, και ας καίει και παραπάνω
ετσι ελεγα και γω ... τωρα κοιταζω το ρεζερβουαρ μπας και τρυπησεΗ ησυχία στο ταξίδι δεν πληρώνεται ούτε με την αυξημένη κατανάλωση , ούτε με τα 15χλμ παραπάνω τελικής
Κράτα την ψηλή και ας σου τρώει χλμ, και ας καίει και παραπάνω
λαθος μηχανακι βρε συ πηρεςΜπήκαν τα αλυσιδογράναζα , φάγαμε και προκα, όλα καλα
![]()
![]()
![]()
61.000 χιλιόμετρα το αριστερά, αλλα τόσα άντεχε μου φαίνεται.

Πάρε NC να μην σε νοιάζουν τέτοια πράγματαετσι ελεγα και γω ... τωρα κοιταζω το ρεζερβουαρ μπας και τρυπησε
Δεν έχει ακόμα 20ετίας που γουστάρει, υπομονή σε καμιά 11αριά χρόνια.....Πάρε NC να μην σε νοιάζουν τέτοια πράγματα
Το υπολογισα μαθηματικως..Πάρε NC να μην σε νοιάζουν τέτοια πράγματα
Κατι αντιστοιχο και στο FJR.....15 λιγοτερα χιλ τελικης!στην εθνικη σε ταξιδακι θα το δεις..
Καπου κερδιζεις καπου χανεις με ψηλοτερη ζελατινα..
Εμενα εχει ρυθμιζομενη και σε πληροφορω οτι στην επανω θεση κοβει 15χλμ τελικης!
Σωστό σε βρίσκωΤο υπολογισα μαθηματικως..
Το Ρτ φευγει πες 2500..
Θελω αλλα τοσα τουλαχιστο για NC..
Εχω κανει αποσβεση σε βενζινες , παραπανω τελη, λαστιχα..σε 40.000χλμ..
με μεγαλο αντιτιμο σε οδηγικη απολαυση ..
Τα οποια 40.000 χλμ μπορει να μην τα κανω και ποτε!!!.