apache
Μαθουσάλας member
Γιατί ποιός έβαλε αγγελία ρε μοθνι? Μην με κάνεις να έρθω να σε βρώ...........Απλά είναι ομορφότερη από σένα..
Και δεν βάζει και αγγελίες σε φόρουμ!
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί ποιός έβαλε αγγελία ρε μοθνι? Μην με κάνεις να έρθω να σε βρώ...........Απλά είναι ομορφότερη από σένα..
Και δεν βάζει και αγγελίες σε φόρουμ!

Συνεχίζω να μην σε καταλαβαίνω, έβαλα εγώ αγγελία και δεν το θυμάμαι? Αυτά τα γράφω στα αρχίδια μου και το ξέρεις.....Αν έρθω πάνω δεν θέλω να βρεθούμε.
Εγω παρόλο που ένα χρόνο κάηκε το μ*****ι μου να βρω τα αναγκαία για μεταμόσχευσεις,παιδοψυχιατρους,παιδονευρολογους ,φυσιοθεραπευτές και κλινικες όταν ο πούλησα το τριβαλιτσο δεν είπα το αφεντικό τρελάθηκε πάρτε το μόνο με τάδε λεφτά. Το χάρισα σχεδόν σε συμβολική τιμή σε έναν μεροκαματιάρη.
Α,και αν έρθεις προς τα πάνω να προετοιμαστούμε...
Εγω ειμαι εκτος συναγωνισμου???Ενδιαφέρον που οι αγαπητοί σαπιόχριστοι χαίρουν ευρύτερης αποδοχής και χρήσης εντός φΛώρουμ !
(αν μου βρείτε και από που προέκυψε η συγκεκριμένη ορολογία έχει και κοκοράκι δώρο)

Να σε δω αν τη θυμάσαι όλη την ιστορία ...... και πως λέγανε και τον Νονό!Εγω ειμαι εκτος συναγωνισμου???![]()
![]()
![]()
Ptohoil.Με φροντίζει το Ptohatza Riders Club, μην ανησυχείς.
Χτες μου έκαναν σερβις το μηχανάκι, το φούλαραν, το έπλυναν, καθάρισαν και τα μυγάκια απο την ζελατίνα.
Με δώσανε και κουπόνι για αλλαγή λαδιών. Ptohoil Racing 10-40WBike
Είπαν έχουν και κάτι ταγάρια να μου δώσουν για το πλάι. Αν τα βρουν στο στάβλο που τα είδα τελευταία φορά!
Τούμπανο η hondara
Μηχανάρα η Αφρικάνα φίλε! Να την χαίρεσαι!

Να σου χαρίσει απίστευτα χιλιόμετρα και να είστε πάντα όρθιοι !!!
Ευχαριστώ πολύ Πάνο για τα καλά σου λόγια και όλα τα παιδιά παρόμοιος !Να σου χαρίσει απίστευτα χιλιόμετρα και να είστε πάντα όρθιοι !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοριζικη Θανο! Να την χαρεις, και να ταξιδεψετε παντου! BikeΕυχαριστώ πολύ Πάνο για τα καλά σου λόγια και όλα τα παιδιά παρόμοιος !
Έχω κάνει σχεδων τα 500 πρώτα μου χλμ μαζί τις
Καλά χιλιόμετρα σε όλους μας
Καλοριζικο μοτορι Θανο να σου χαριση πολλα χαμογελα

Καλοριζικο μοτορι Θανο να σου χαριση πολλα χαμογελα![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά , εύχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε και σε κάποια βόλταΚαλοριζικη Θανο! Να την χαρεις, και να ταξιδεψετε παντου! Bike
Ευχαριστώ πολύ !!! Ανυπομονώ να καταπιώ χιλιόμετραΜεγειές μεγειές !!!! Κούκλα είναι !
Καλορίζικη και καλοτάξιδη με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.