ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Πήρα γαντα του lidl , καθόλου άσχημα.
Δεν έχω longtime review, γιατί τα χάρισα σε φίλο.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω ψαχω ενα γαντακι αρκετα φθηνο ναχει καλη εφαρμογη..
Ας μην ειναι ζεστο..
Πηρα κατι νορντκαπ...τζαμπα λεφτα..
Κυκλοφορω με κατι αρχαια για χιονοπολεμο απο περιπτερο..και με κατι δερματινα χωρις δαχτυλα..
Μονο αυτα με βολευουν

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Πλύσιμο καλό το πρωί γιατί απο τα αλατόνερα που έριξαν για το χιόνι αμορτισέρ, ζάντες, ποδιές έγιναν καφέ. Και μετά μια ωραία βόλτα προς Δράκεια το απόγευμα.

Μια βόλτα την ημέρα, την μιζέρια κάνει πέρα!

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εγω ψαχω ενα γαντακι αρκετα φθηνο ναχει καλη εφαρμογη..
Ας μην ειναι ζεστο..
Πηρα κατι νορντκαπ...τζαμπα λεφτα..
Κυκλοφορω με κατι αρχαια για χιονοπολεμο απο περιπτερο..και με κατι δερματινα χωρις δαχτυλα..
Μονο αυτα με βολευουν
Εγώ ξέμεινα πριν λίγες μέρες απο χειμερινά γάντια. Τρυπήσαν απο την χρήση. Τουλάχιστον τα έλιωσα κυριολεκτικά!eye
Για την ώρα βολευομαι με κάτι κυριλέ δερμάτινα όχι μοτοσυκλετιστικά, αλλά είναι κρίμα να τα λιώνω στα γκριπ και τις μανέτες.

Είδα αυτά της FIVE που έβαλε ο Πάνος, αλλά δεν έχουν τρόπο μέτρησης μεγέθους στο site σε αντίθεση με πολλές άλλες μάρκες γαντιών για τις οποίες έχει...
για Revit, για Fox, για Nordcap, για Dainese έχει. Για FIVE όχι Banging head

Και καθε μάρκα έχει την δική της μέτρηση για γάντια, οπότε άκρη δεν βγαίνει, εκτός και αν δεν πάω τελικά σε FIVE (που ψήθηκα ) και πάω σε κάποιο άλλο που θα έχει διαστασιολόγιο

Θα ξανακάνω και ένα πέρασμα απο τα μαγαζιά εδώ, αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εγώ ξέμεινα πριν λίγες μέρες απο χειμερινά γάντια. Τρυπήσαν απο την χρήση. Τουλάχιστον τα έλιωσα κυριολεκτικά!eye
Για την ώρα βολευομαι με κάτι κυριλέ δερμάτινα όχι μοτοσυκλετιστικά, αλλά είναι κρίμα να τα λιώνω στα γκριπ και τις μανέτες.

Είδα αυτά της FIVE που έβαλε ο Πάνος, αλλά δεν έχουν τρόπο μέτρησης μεγέθους στο site σε αντίθεση με πολλές άλλες μάρκες γαντιών για τις οποίες έχει...

Και καθε μάρκα έχει την δική της μέτρηση για γάντια, οπότε άκρη δεν βγαίνει, εκτός και αν δεν πάω τελικά σε FIVE (που ψήθηκα ) και πάω σε κάποιο άλλο που θα έχει διαστασιολόγιο

εγω με δοκιμη στο χερι και παλι παιρνω γαντι που δε βολευομαι..
Αγορα χωρις δοκιμη δεν παιζει.
Και μενα χαλια ειναι σε λιγο θα γινουν χαρτοπολεμος..αλλα με βολευουν

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εγω με δοκιμη στο χερι και παλι παιρνω γαντι που δε βολευομαι..
Αγορα χωρις δοκιμη δεν παιζει
Δεν έχω επιλογές ρε γμτ Banging head
Θα πρέπει να κάτσει φάση να πάω καμιά Θεσ/νικη και να καταφέρω να ξεκλέψω χρόνο να πάω στα μαγαζια για δοκιμές.
Απίθανο σενάριο.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Θα πρέπει να κάτσει φάση να πάω καμιά Θεσ/νικη και να καταφέρω να ξεκλέψω χρόνο να πάω στα μαγαζια για δοκιμές.
Απίθανο σενάριο.
Αν σε βοηθάει Απόστολε Medium φορώ σε οποιοδήποτε μοτογάντι και Medium ταίριαξε και στης FIVE. Καμία διαφορά με τα άλλα μεγάλων εταιρειών επίσης.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Απίθανο σενάριο.
Έχω μετρήσει το χέρι συμφωνα με τα site και βγαίνει medium προς το large

Στην πράξη βολεύομαι xl η xxl..

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης

Τι να σε κάνω ρε... abcdefghgk Smileys drinking beer EmoticonTeary Eyes Waving Bye

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Απίθανο σενάριο.
Πάλι κλαίς ρε Ξανθόπουλε? Γάντια μωρή πτωχάτζα..Ούτε εκεί; Εχω τρία συρτάρια γάντια και βάζω κατά το δοκούν, να ξες ήμουν έτοιμος να σου στείλω πλαΪνες βαλίτσες Kappa 40Lit monokey, αλλά όπως τόκανες θα τις δωρίσω σε πιτσιρίκο Rookie να με θυμάται

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πάλι κλαίς ρε Ξανθόπουλε? Γάντια μωρή πτωχάτζα..Ούτε εκεί; Εχω τρία συρτάρια γάντια και βάζω κατά το δοκούν, να ξες ήμουν έτοιμος να σου στείλω πλαΪνες βαλίτσες Kappa 40Lit monokey, αλλά όπως τόκανες θα τις δωρίσω σε πιτσιρίκο Rookie να με θυμάται
Με φροντίζει το Ptohatza Riders Club, μην ανησυχείς.:cool:
Χτες μου έκαναν σερβις το μηχανάκι, το φούλαραν, το έπλυναν, καθάρισαν και τα μυγάκια απο την ζελατίνα.
Με δώσανε και κουπόνι για αλλαγή λαδιών. Ptohoil Racing 10-40WBike

Είπαν έχουν και κάτι ταγάρια να μου δώσουν για το πλάι. Αν τα βρουν στο στάβλο που τα είδα τελευταία φορά!
Fingers crossed! Dancing

Εξέχοντες νέοι! Δεν έχω λόγια! Praising

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Με φροντίζει το Ptohatza Riders Club, μην ανησυχείς.:cool:
Χτες μου έκαναν σερβις το μηχανάκι, το φούλαραν, το έπλυναν, καθάρισαν και τα μυγάκια απο την ζελατίνα.
Με δώσανε και κουπόνι για αλλαγή λαδιών. Ptohoil Racing 10-40WBike

Είπαν έχουν και κάτι ταγάρια να μου δώσουν για το πλάι. Αν τα βρουν στο στάβλο που τα είδα τελευταία φορά!
Fingers crossed! Dancing

Εξέχοντες νέοι! Δεν έχω λόγια! Praising
Καλή τύχη......

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Άλλαξες μηχανή και έγινες υπερόπτης βλέπω....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Άλλαξες μηχανή και έγινες υπερόπτης βλέπω....

Πάει ο Μάνος το παιδί του λαού που άκουγε Rotting Christ...
Καλωσόρισε τον Εμμανουήλ, εξέχον μέλος ιστιοφορικών συλλόγων με το Πόλο μπλουζάκι και την συνδρομή στα πριβε κλαμπ των Β.Π...

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Πάει ο Μάνος το παιδί του λαού που άκουγε Rotting Christ...
Καλωσόρισε τον Εμμανουήλ, εξέχον μέλος ιστιοφορικών συλλόγων με το Πόλο μπλουζάκι και την συνδρομή στα πριβε κλαμπ των Β.Π...
Αυτα δεν εχουν ρευμα..... Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Once apache, always apache μοθνάκια, αφήστε τις μικροαστικές μλκς που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα μλκς, o apache είναι εδώ και σας περιμένει στην γωνιά....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Once apache, always apache μοθνάκια, αφήστε τις μικροαστικές μλκς που θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα μλκς, o apache είναι εδώ και σας περιμένει στην γωνιά....
Πάλι σε γωνία πάρκαρες και δεν παίρνει μπρος; Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ωραία πράματα....

Βρήκαμε τον μλκ της βραδιάς.....abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkToothToothToothToothDancingDancingDancingDancing

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Βρήκαμε τον μλκ της βραδιάς.....abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkToothToothToothToothDancingDancingDancingDancing
Απλά είναι ομορφότερη από σένα..
Και δεν βάζει και αγγελίες σε φόρουμ!

Top Bottom