ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Και το είχα στα υπόψιν το Ν87 plus...
Συνονόματε ειναι αξιόλογο κρανακι με καλή και στιβαρή κατασκευή, αλλά στα μαξιλαράκια θα το ήθελα λίγο καλύτερο! Πιστεύω ότι το απλό n 87 σε εκείνο το σημείο θα είναι καλύτερο!!
Όλο το υπόλοιπο ουσιαστικά είναι το ίδιο κράνος!!

The Owl.

well know member
Όνομα
George
To shoei έχει πατουρα και αυτό γύρω γύρω , το n 87 μόνο στην επάνω μεριά και το ls2 καθόλου!!
Γιώργη τα μαξιλαράκια του δεν μου έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις, είναι σαν να έχουν ξεφουσκώσει πολύ σύντομα και ξεκουμπωνουν συνέχεια !! δεν ξέρω αν έχει να κάνει το γεγονός ότι το plus που έχω παρει, σε σχέση με το απλό n 87, έχει το σύστημα γρήγορης αφαιρεσης τους, ξέρεις αυτές τις κόκκινες θηλιές που αφαιρείς τα μαξιλαράκια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!! Ίσως το απλό n 87 να είναι πιο στιβαρό εκεί!!
Μπορεί Απόστολε, κ παραξενευομαι διότι έχω το Ν60 (που 3ιναι πιο κάτω από το 87αρι) κ έχω πάθει πλάκα από την ποιότητα των εσωτερικών του μετά από 2 χρονια συνεχούς χρήσης κ πολλά πλυσίματα. Άσε που δεν μπάζει σταγόνα από πουθενά ενώ οι αεραγωγοί του κλείνουν εξαιρετικά. Άμα είχε κ υποσιαγωνο θα ήταν κορυφή για τα λεφτά του..

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Μπορεί Απόστολε, κ παραξενευομαι διότι έχω το Ν60 (που 3ιναι πιο κάτω από το 87αρι) κ έχω πάθει πλάκα από την ποιότητα των εσωτερικών του μετά από 2 χρονια συνεχούς χρήσης κ πολλά πλυσίματα. Άσε που δεν μπάζει σταγόνα από πουθενά ενώ οι αεραγωγοί του κλείνουν εξαιρετικά. Άμα είχε κ υποσιαγωνο θα ήταν κορυφή για τα λεφτά του..
Νομίζω το ίδιο υποσιαγωνο φοράνε Γιώργη!!
Σαν έξτρα το δίνει κάνα δεκάρικο!!
Το 87αρι το είχε μέσα μαζί με το pinlock!

Attachments

• Screenshot_20210208_154326_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210208_154326_com.android.chrome.jpg
    303,1 KB · Προβολές: 11

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Νομίζω το ίδιο υποσιαγωνο φοράνε Γιώργη!!
Σαν έξτρα το δίνει κάνα δεκάρικο!!
Το 87αρι το είχε μέσα μαζί με το pinlock!
Έλα. ;κ πάει κουμπωτό.;
Δεν το ήξερα, πίστευα ότι δεν έμπαινε τπτ..
Για κοίτα λαγό που βγάλαμε..!!
Ευχαριστω φίλε!!

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Έλα. ;κ πάει κουμπωτό.;
Δεν το ήξερα, πίστευα ότι δεν έμπαινε τπτ..
Για κοίτα λαγό που βγάλαμε..!!
Ευχαριστω φίλε!!
Ναι Γιώργη κουμπωτό μπαίνει και αφαιρείται εύκολα αν θες!!!
Πιστεύω είναι ένα "αξεσουάρ" που χρειάζεται!!

The Owl.

well know member
Όνομα
George
Ναι Γιώργη κουμπωτό μπαίνει και αφαιρείται εύκολα αν θες!!!
Πιστεύω είναι ένα "αξεσουάρ" που χρειάζεται!!
Άκρως απαραίτητο σαφώς! Ειδικά χειμωνα η' γενικά εάν κινείται κάποιος πολύ νωρίς το πρωι με την υγρασία..
Γλιτώνεις πολλά κ ειδικά εκείνη την άτιμη λεγόμενη "κουρτίνα" αέρα που σχηματίζεται έλλειψη του υποσιαγωνου κ δακρύζει τα μάτια..

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Σήμερα....έβαλα αέρα στα λάστιχα! Απο οτι φαίνεται είχα κανά 2 μήνες να βάλω και το μηχανάκι έφτασε σε σημείο να έχει αστάθεια στον δρόμο...

Κουνούσε λίγο σε στροφές, τι σκ@τα στράβωσε η ζάντα πάλι; Ενισχυμένες καινούριες; Πήγα σε βενζινάδικο κοίταξα πιέσεις....πίσω λάστιχο 15PSI, μπροστά 20PSI....έβαλα 30PSI πίσω, 25PSI μπροστά (όπως ορίζει η Suzuki) και πάλι όλα καλά.

gs1100n

new member
Όνομα
Νίκος
Αυτες τις μερες σουλουπωσα το παλιοbusa..
Καινούργια λαστιχα 220ευρω
Τσιμουχες μπροστινου κ ρυθμιση tps140ευρω..
Μπαταρια yuasa 50ευρω
Σερβις τελικού yoshimura 50ευρω
Ξεγυμνωσα όλη τη καλωδιωση με τα γαμ@ξενον αναθεμα που ανακαλυφθηκαν, κ την επιδιορθωσα τακτοποιησα οσο μπορουσα..
Τουλάχιστον τωρα ηρεμησα κ το απολαμβανω (αραγμενο στο γκαραζ) χαχαχαχ!!

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μπαταρια yuasa 50ευρω
Ξεγυμνωσα όλη τη καλωδιωση με τα γαμ@ξενον αναθεμα που ανακαλυφθηκαν, κ την επιδιορθωσα τακτοποιησα οσο μπορουσα..
Smileys drinking beer Emoticon

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Μπαταρια yuasa 50ευρω
Bαλε και καμμια φωτο να δουμε Νικο! Να θυμηθουμε τα παλια! Smileys drinking beer Emoticon

gs1100n

new member
Όνομα
Νίκος
Ναι το πρωτο 2003 με την αλλαγμενη ecu..
Γενικα δεν εχω δει πολλα με αυτο το χρωμα..
Σημερα εκανα 50χλμ σς καταρρακτώδη βροχη κ αέρα..
Πηγαινα με 160χλμ κ έλεγα δεν θαθελα ναμαι τωρα εξω με κανενα αλλ9 μηχανάκι! Χαχχαχαα
Η καλύτερη επένδυση ηταν το σέρβις στα μπροστινά..
Βιδωσε το μπροστινο στο δρομο..
Τρομερη αίσθηση..
Χαλαλι τα 140ευρω!

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Σήμερα έιχε και λίγο εργασία.... μετά την άθληση δηλαδή!!!ToothTooth
Πήρα ένα κομμάτι κεραμοβάμβακα και άνοιξα την εξάτμιση του klx να τον αλλάξω, να την καθαρίσω και λίγο μέσα γιατί ακουγόταν σαν κουμπαράς όταν την κούναγες από τις καρβουνιλες!!! RollingIMG_20210211_141637-01_copy_2304x1728.jpeg

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Σήμερα έγινε το εξής........

Ωραίος καιρός έξω λίγο αέρα, όλα ωραία, όλα καλά.

Με μια κοπέλα κανονίσαμε για βόλτα με το μηχανάκι προς Αγριά και μετά προς Δράκεια. Γεμάτο ντεπόζιτο, λάστιχα καλά φουσκωμένα, μηχανάκι πανέτοιμο, μπουφανάκια, κράνη κλπ.

Καταρχάς στον δρόμο για Αγριά είχε τόσο αέρα και η θάλασσα βγήκε στον δρόμο. Το μηχανάκι έφαγε ΤΙΓΚΑ αλάτι και εμείς κάναμε το πρώτο μπάνιο του 2021 για φέτος.

Μπαίνουμε Αγριά, πιάνω αριστερά για να βγω στον δρόμο προς Δράκεια και σταματάμε λίγο στην άκρη να βγάλω πανάκι να σκουπίσω έστω το τελικό της εξάτμισης. Νίκελ είναι η μοτορσπορτ αλλά καλύτερα να σκουπίσω εξάτμιση, φρένα κλπ.

Όλα οκ...ανεβαίνουμε πάλι πάνω, βάζω μπρος και μετά απο 4 μέτρα καταλαβαίνω οτι ΠΑΘΑΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ.

Όντας και οι 2 μας πανιά απο χρήμα ούτε για αστικό ούτε για ταξί, το αφήσαμε εκεί και γυρίσαμε Βόλο με τα πόδια. Πήρα μαζί μου χαρτιά και κράνη και κλειδιά και ξεκινήσαμε χαλαρά προς Βόλο. Οκ τουλάχιστον ήτανε μια καλή ευκαιριά το περπάτημα να γνωριστώ καλύτερα με την κοπελιά και πιάσαμε τόσα θέματα συζήτησης που δεν καταλάβαμε για πότε μπήκαμε Βόλο.

Άφησα κλειδιά στον μάστορα και θα πάει ή σε λίγο ή αύριο πρωί με αγροτικό και τρέιλερ να πάρει το μηχανάκι.

Και όποτε το πάρω θα του ρίξω ένα νερό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φύγει οτι αλάτι έμεινε πάνω. Αν το αφήσω 3-4 μέρες αυτό θα πιάσει σκουριές και δεν θέλω.

Οκ κατάλαβα 2 πράματα ....
1) η ζωή του μοτοσυκλετιστή μπορεί να έχει απίστευτα plot twists
2) στην επόμενη ασφάλεια θα βάλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οδική βοήθεια

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

Οκ τουλάχιστον ήτανε μια καλή ευκαιριά το περπάτημα να γνωριστώ καλύτερα με την κοπελιά και πιάσαμε τόσα θέματα συζήτησης που δεν καταλάβαμε για πότε μπήκαμε Βόλο.

Συσφιξη σχεσεων αυτα ειναι αν δεν εσκαγε το λαστιχο δε θα τη γνωριζες τη κοπελα τοσο καλα ενω τωρα θα εχει συνεχεια :cool:

Γεια σου Τασοοοοοο BcdefghBcdefgh

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@maik900 Εντάξει, ναι δεν ήτανε άσχημα βασικά, ίσα ίσα ήτανε μια ωραία απρόσμενη βόλτα αυτό.

Κυρίως λίγο άγχος τώρα να πάει γρήγορα ο μάστορας να το πάρει....αν και το άφησα σε δρόμο με συχνή κυκλοφορία άρα δεν το πειράζει κανένας.

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ

Με μια κοπέλα κανονίσαμε για βόλτα με το μηχανάκι προς Αγριά και μετά προς Δράκεια. Γεμάτο ντεπόζιτο, λάστιχα καλά φουσκωμένα, μηχανάκι πανέτοιμο, μπουφανάκια, κράνη κλπ.

Καταρχάς στον δρόμο για Αγριά είχε τόσο αέρα και η θάλασσα βγήκε στον δρόμο. Το μηχανάκι έφαγε ΤΙΓΚΑ αλάτι και εμείς κάναμε το πρώτο μπάνιο του 2021 για φέτος.

Μπαίνουμε Αγριά, πιάνω αριστερά για να βγω στον δρόμο προς Δράκεια και σταματάμε λίγο στην άκρη να βγάλω πανάκι να σκουπίσω έστω το τελικό της εξάτμισης. Νίκελ είναι η μοτορσπορτ αλλά καλύτερα να σκουπίσω εξάτμιση, φρένα κλπ.

Όλα οκ...ανεβαίνουμε πάλι πάνω, βάζω μπρος και μετά απο 4 μέτρα καταλαβαίνω οτι ΠΑΘΑΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ.

Όντας και οι 2 μας πανιά απο χρήμα ούτε για αστικό ούτε για ταξί, το αφήσαμε εκεί και γυρίσαμε Βόλο με τα πόδια. Πήρα μαζί μου χαρτιά και κράνη και κλειδιά και ξεκινήσαμε χαλαρά προς Βόλο. Οκ τουλάχιστον ήτανε μια καλή ευκαιριά το περπάτημα να γνωριστώ καλύτερα με την κοπελιά και πιάσαμε τόσα θέματα συζήτησης που δεν καταλάβαμε για πότε μπήκαμε Βόλο.

Άφησα κλειδιά στον μάστορα και θα πάει ή σε λίγο ή αύριο πρωί με αγροτικό και τρέιλερ να πάρει το μηχανάκι.

Και όποτε το πάρω θα του ρίξω ένα νερό ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φύγει οτι αλάτι έμεινε πάνω. Αν το αφήσω 3-4 μέρες αυτό θα πιάσει σκουριές και δεν θέλω.

Οκ κατάλαβα 2 πράματα ....
2) στην επόμενη ασφάλεια θα βάλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οδική βοήθεια
Το πιο σημαντικό από το περιστατικό σου είναι μια πρώτη καλή αξιολόγηση του χαρακτήρα της κοπελιάς. Η όλη συμπεριφορά της και το πως αντέδρασε σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία σας σε εισαγωγικά-περιπέτεια σας θα πρέπει να είναι το κλειδί και το εφαλτηριο του αν θα επιδιώξεις κάτι παραπάνω από μια γνωριμία ή όχι. Γιατί στις καλές και όμορφες στιγμές όλες είναι κυρίες αλλά στις δυσκολίες φαίνεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας. Εύχομαι πραγματικά να είσαι τυχερός και ίσως να έχεις βρει έναν άνθρωπο που να αξίζει να αφιερώσεις τον χρόνο σου.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@grigoris gs Κοίτα στο χαλαρό το πήρε η κοπελιά, ίσως και ένα κλικ λιιγο πιο ψύχραιμα απο εμένα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν χαλάστηκε, ήμασταν μια χαρά στον ποδαράτο προς Βόλο.

Το μόνο που με χάλασε εμένα, ήτανε (και είναι) ο φόβος μην κλέψουν το μηχανάκι. Αν και πολυσύχναστος δρόμος, τιμόνι κλειδωμένο, σέλα κλειδωμένη, τα χαρτιά (άδεια, ΚΤΕΟ, ασφάλεια κλπ) τα πήρα μαζί μου, ε πόσο εύκολο να το πάρουν..

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
@grigoris gs Κοίτα στο χαλαρό το πήρε η κοπελιά, ίσως και ένα κλικ λιιγο πιο ψύχραιμα απο εμένα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν χαλάστηκε, ήμασταν μια χαρά στον ποδαράτο προς Βόλο.

Το μόνο που με χάλασε εμένα, ήτανε (και είναι) ο φόβος μην κλέψουν το μηχανάκι. Αν και πολυσύχναστος δρόμος, τιμόνι κλειδωμένο, σέλα κλειδωμένη, τα χαρτιά (άδεια, ΚΤΕΟ, ασφάλεια κλπ) τα πήρα μαζί μου, ε πόσο εύκολο να το πάρουν..
Κανας φίλος δεν υπάρχει να πας να το πάρεις;
Δεν μου φαίνεται καθόλου καλή η ιδέα να το αφήσεις εκεί όλο το βράδυ.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@giamar Με το που πάθαμε λάστιχο πήρα τηλέφωνο τον μάστορα. Μου είπε αν είναι να πάω να του αφήσω τα κλειδιά..."εντάξει μην έρθεις και 8μιση με 9 το βράδυ" μου είπε για να μπορέσει να με εξυπηρετήσει και σήμερα.

Τα κλειδιά τα άφησα κατά τις 6-παρα εκεί εε πιστεύω θα το έχει πάρει σήμερα. Θετικές σκέψεις....

Ο πατέρας μου σχολάει στις 10 το βράδυ σήμερα, όσοι φίλοι έμειναν Βόλο αμάξι/μηχανάκι δεν έχουν άρα ναι...

gs1100n

new member
Όνομα
Νίκος
ελληνική ανοξείδωτη με αφαιρούμενη τάπα?
Yoshimura trioval..
Αλλα κάπου πρέπει να ειχε ακουμπήσει ο πρώην το τελικό γιατι αμα δεις φαινεται σαν να εχει μπει ελαχιστα μεσα σαν γουβα μικρη..
Την πηγα για γυαλισμα , γεμισμα κ να βαλω αυτοκόλλητο (αλλα δεν υπαρχει πουθενα).. Οποτε την αφησα χωρις..
Σιγαστηρα δε παιρνει..
Ειναι η ολόσωμη race use only..
Τοτε δεν ειχαν ευαισθησιες! Χαχαχαχ

Top Bottom