Τσακ Νόρις με 3.5αρα..Γεράσαμε ρε φίλε.Κι εγώ έπεσα προχτές και στις 3 ώρες άρχισα να κρυώνω,δεν ε΄πρεπε να βάλω την 3,5άρα χειμωνιάτικα.
Τσακ Νόρις με 3.5αρα..Γεράσαμε ρε φίλε.Κι εγώ έπεσα προχτές και στις 3 ώρες άρχισα να κρυώνω,δεν ε΄πρεπε να βάλω την 3,5άρα χειμωνιάτικα.
αυτο φαινεται ...εχεις gs...Εγώ πάλι Μπάμπη όσο πάει ο καιρός ακόμα πιο πολύ γκαζαρω ,με πιο πολύ πείσμα σε όλα.
Ακριβώς αυτό, σε μέτριας ποιότητας Nolan έχω κάτι ψιλές αντανακλασεις σε 4 Arai απλά ποτέ..Κανονικά αν είναι το μανισιο ,στα καλά κράνη δεν πρέπει να έχει αντανακλαση
Κανονικά το pinlock δεν το βάζεις το βράδυ . Έτσι γράφει στις οδηγίες του .Έχω καινούριο pin lock shoei και κάθεται.. Δε με βόλεψαν αυτά, το βράδυ κάνει αντανάκλαση τα φώτα..
Δε σε κουράζει το βράδυ?
Ωραίο δείχνει αλλά λογικά δεν μπορείς να βάζεις-βγάζεις . Το βράδυ για παράδειγμα ή το καλοκαίρι, γιατί ο ήλιος χαλάει την σιλικόνη .Σήμερα έπαιξε βόλτα για παροχή βοήθειας σε άτομο με ανάγκη. Κάμποσο μακριά πήγα, αλλά τι να κάνω....εθελοντίστηκα!![]()
Μετά απο πολύυυυυυυυυυυ καιρό, ακούστηκε ο V2 να αντηχεί στις βουνοκορφές!
Ήταν και η πρώτη καλή βόλτα με τα καινούρια τακάκια και το 16άρι γρανάζι! Επιτέλους το μηχανάκι θαρρείς και απελευθερώθηκε!
View attachment 27014
Σε άλλα νέα.
Εγινε και δοκιμή του νέου πιν λοκ. Το παλιό το είχα στερεωμένο με περτσίνι, επειδή είχε χαθεί το πλαστικό σε κάποια φάση που το έβγαλα για καθαρισμό. Βάλε βγάλε θάμπωσε και έκανε γραμμές, αλλά όταν ρώτησα για καινούριο μαζί με τα πλαστικά αυτάκια μου είπανε μια τιμή που καλύτερα να αγόραζα κανα κράνος φτηνής σειράς.
Βρήκα όμως και έβαλα ένα αυτοκόλλητο pin lock που και μου καθάρισε αυτόματα το οπτικό πεδίο (το παλιό είχε γίνει κουρέλι) , αλλά και φαίνεται πως κρατάει καλύτερα το θάμπωμα απο το μαμα που είχα, επειδή δεν εφάπτεται στην ζελατίνα όπως το μαμά, αλλά είναι αυτοκόλλητο. Με τα κρύα που έχουμε εδώ πάνω, καταλαβαίνετε πως δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες. Παρόλα αυτά μπορώ για την ώρα να εγγυηθώ για την λειτουργία του μονο, και όχι για την μακροζωία του. Αυτό μένει να αποδειχτεί. Το πήρα απο εδώ στα 20 ευρώ. Τώρα βλέπω το έχει με έκπτωση στα 15 ευρώ.
View attachment 27015Universal Διαφανής αντιθαμβωτική μεμβράνη Pin Lock i80 για Κράνη Μηχανής 27.6x9 cm - Ideahellas
Δες τις διαστάσεις πριν την αγοράwww.ideahellas.gr
View attachment 27016
View attachment 27017
Εγώ πάλι δεν έχω καταφέρει να δω κάποια διαφορά!!Κανονικά αν είναι το μανισιο ,στα καλά κράνη δεν πρέπει να έχει αντανακλαση
από φθηνό μέχρι ακριβής κατηγορίας κρανη έχω pinlock και δεν μου έχει δημιουργήσει θέμα!!

αυτό το τελευταίο μου κάνει και λίγο σαν τους ηχολήπτες, που είναι μπροστά σε μια κονσόλα με 2500 ποντεσιομετρα και κάτι δεν τους πάει καλά στον ήχο.... γυρίζουν το 584ο 0,01 χιλιοστά του χιλιοστού και γυρνάνε και σου λένε.... Οκ τώρα είμαστε σούπερ !!!!![]()

Το μαμα δεν το έβγαζα ποτέ κατα συνθηκη.Ωραίο δείχνει αλλά λογικά δεν μπορείς να βάζεις-βγάζεις . Το βράδυ για παράδειγμα ή το καλοκαίρι, γιατί ο ήλιος χαλάει την σιλικόνη .
Αλλά τόσο που έχει το γνήσιο , αλλάζεις 4.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά ούτε εγώ το πειράζω , εκτός από ένα ταξίδι που το έβγαλα το βράδυ γιατί με κούραζε . Μετά έβλεπα καλύτερα.Το μαμα δεν το έβγαζα ποτέ κατα συνθηκη.
Μόνο όταν ήταν να καθαρίσω το κράνος.
Το ίδιο και με αυτό.
Πάντως με το μαμα δεν είχα θέμα με αντανάκλαση.
Δώσε ποντεσιομετρα στο λαό !!!!Γιατί ενοχλάμε κανένανα;

Μια εμπειρία είχα όλη κι όλη σε shoei.Ακριβώς αυτό, σε μέτριας ποιότητας Nolan έχω κάτι ψιλές αντανακλασεις σε 4 Arai απλά ποτέ..
Καλά τα σκέφτεσαι το παπι είναι παπι κ κάνει για άλλη δουλειά..Προφανώς και στα χώματα πας με παρέα. Σε περίπτωση που τύχει στραβή να έχεις βοήθεια. Όπως επίσης πριν πας κάπου το λες στους δικούς σου να γνωρίζουν που θα βρίσκεσαι.
Μωρέ και το παπί θα μπει αλλά δεν πρόκειται πχ να το πάρω και να πάω απο Κόκκινη Ράχη μέχρι όλο πέρα Σαρακηνό, Καταφύγιο Άγριας Ζωής και Μακρυνίτσα που σε βγάζει (κάνει όλο τον κύκλο και σε πετάει πάνω απο Μακρυνίτσα η διαδρομή αυτή).
Δεν ξέρω καν αν θα την παλέψει το παπί, ειδικά αμα βρω πχ βραχάκια και πρέπει να τα κατέβω κατά 80% θα βρει απο κάτω, και αμα κοπανήσει καλά και στραβώσει το κάρτερ ή ακόμα χειρότερα τρυπήσει, παράτα το εκεί και βρες τρόπο να το κατεβάσεις Βόλο. Μετά το μοτέρ είναι για πέταμα προφανώς.
Αυτό φοβάμαι στο παπί.
Το δοκίμασα μέρα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Καλά ούτε εγώ το πειράζω , εκτός από ένα ταξίδι που το έβγαλα το βράδυ γιατί με κούραζε . Μετά έβλεπα καλύτερα.
Αυτό σου δημιουργεί αντανάκλαση ;
shoei pinlock :Έχω καινούριο pin lock shoei και κάθεται.. Δε με βόλεψαν αυτά, το βράδυ κάνει αντανάκλαση τα φώτα..
Όντως δεν είναι και η καλύτερη εφαρμογή στο Shoei . Στο Schuberth ήταν καλύτερα .shoei pinlock :
και θαμπώνει και αντανακλα το ειδωλο διπλά.
απαράδεκτη!
nolan n86 200 e: μέτρια άνεση/εκπληκτικό pinlockΕγώ πάλι δεν έχω καταφέρει να δω κάποια διαφορά!!
Και στα τρία μου κρανη ls2, nolan, shoei (ένα για κάθε όχημα)από φθηνό μέχρι ακριβής κατηγορίας κρανη έχω pinlock και δεν μου έχει δημιουργήσει θέμα!!
Ή το χω συνηθίσει ή δεν την παίρνω χαμπάρι τη διαφορά.... αυτό το τελευταίο μου κάνει και λίγο σαν τους ηχολήπτες, που είναι μπροστά σε μια κονσόλα με 2500 ποντεσιομετρα και κάτι δεν τους πάει καλά στον ήχο.... γυρίζουν το 584ο 0,01 χιλιοστά του χιλιοστού και γυρνάνε και σου λένε.... Οκ τώρα είμαστε σούπερ !!!!![]()
με γλυτωσες απ τον οφθαλμιατροshoei pinlock :
και θαμπώνει και αντανακλα το ειδωλο διπλά.
απαράδεκτη!

Θάνο στο NXR δεν έχω παρατηρήσει κάποια ενόχληση του pinlock και το θεωρώ από τα καλύτερα που μου κάθονται τέλεια στο κεφάλι!!nolan n86 200 e: μέτρια άνεση/εκπληκτικό pinlock
shoei gtair 450 e: απίστευτα άνετο/απαράδεκτο pinlock
Και το είχα στα υπόψιν το Ν87 plus...Θάνο στο NXR δεν έχω παρατηρήσει κάποια ενόχληση του pinlock και το θεωρώ από τα καλύτερα που μου κάθονται τέλεια στο κεφάλι!!
το n87 plus που έχω ενώ είναι άνετο με ποιοτικό εξωτερικό και αεραγωγούς και έχει καλό pinlock και αυτό, τα μαξιλαράκια του είναι απαράδεκτα για αυτής της τιμής κράνος, φαντάσου στο ls2 είναι ποιοτικότερα !! (και το πλαστικό μυτάκι έχει κάνει φτερά)
Συν ότι κάνει θόρυβο και μπάζει αέρα από τη ζελατίνα!!!
To shoei έχει πατουρα και αυτό γύρω γύρω , το n 87 μόνο στην επάνω μεριά και το ls2 καθόλου!!Τα τελευταία χρόνια η Arai κάνει πλέον πατουρα στις ζελατίνες ώστε να πατάει ακόμα πιο σωστά το pinlock κ να μην κουνιέται..
@dodos Απόστολε έχει τέτοια κουσουρια το 87αρι.;