ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

VKon

GS is a great way to spend time on the roads
Περιοχή
Καβάλα
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
Όνομα
Κώστας
Περιοχή
Καβάλα
Να τα ευχαριστηθεις τουλάχιστον το ίδιο με τα προηγούμενα φιλε
Ευχαριστώ φίλε
Με γειές και καλοπάτητο! Was ist das?
Ευχαριστώ Βαγγέλη
Για Mitas μου μοιάζουν.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Νίκο

Αυτά είναι
Όταν τοποθετηθούν θα υπάρξει ενημέρωση (υποκειμενική βέβαια)

Τελευταία επεξεργασία:

User V

Μαθουσάλας member
Πάμε στο άλλο άκρο τώρα για να δούμε...
Να φανούν αντάξια των προσδοκιών σου Κώστα.
Καλοφόρετα...

Smileys drinking beer Emoticon

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

Giorgos-Patra

well know member
Περιοχή
Πατρα
Μοτοσυκλέτα
VSTROM DL 650
YAMAHA A 100
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Πάτρα
πρωτη δικαβαλη βολτουλα

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Μανώλη !!
Καλές βόλτες με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα !!

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

VKon

GS is a great way to spend time on the roads
Περιοχή
Καβάλα
Μοτοσυκλέτα
F 800 GS
Όνομα
Κώστας
Περιοχή
Καβάλα
Να φανούν αντάξια των προσδοκιών σου Κώστα.
Καλοφόρετα...

Smileys drinking beer Emoticon

Δημήτρη ευχαριστώ, η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει τα περισσότερα μοντέλα της mitas, το ασφάλτινο το είχα κατά νου και ήρθε η ώρα του.
Τελευταίο ασφάλτινο 90-10 που είχα βάλει αν θυμάμαι ήταν το 13 ή14.
Ελπίζω να έχει καλή απόκριση.

Καλόστριφτα, μην ξεχαστείς γράψε εντυπωσούλες όταν έχεις Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Γιώργο ευχαριστώ, σίγουρα θα ανοίξω θέμα με τα συγκεκριμένα και θα τα πούμε εκεί.

πυξιδας990

well know member
Περιοχή
λεωνιδιο τσακωνιας
Μοτοσυκλέτα
aprilia DORSODURO RED
Όνομα
Μανωλης
ευχαριστω πολυ παιδια,να ειστε καλα..
καλα ειναι τα mitas,τα εχουν δουλεψει πολλα παιδια,σωστες πιεσεις,δηλ τσεκαρισμα θελουν

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Συνολικά 100χλμ με τα νέα λάστιχα άρα σήμερα είπα να βγω μια γερή βόλτα σε βουνό να δοκιμάσω αμορτισέρ και λάστιχα.
Η μέρα μου σήμερα είχε ένα πολύ καλό και ένα κακό. Το καλό είναι οτι το μηχανάκι στρίβει δίχως αύριο πλέον. Το κακό είναι οτι ο λαιμός της Yoshimura (ουσιαστικά λαιμός απο ΝΟΒ1) τρύπησε. Έβαλα μπρος σήμερα πρωί να πάω να κάνω κάτι δουλειές πρώτα κέντρο ακούω καθώς πηγαίνω ΠΡΑΠΡΠΑΠΡΑΠ σταματάω κοιτά απο κάτω η εξάτμιση ήτανε καλά στηριγμένη. Κοιτάω απο την άλλη βλέπω τρύπα στον λαιμό. Για λαιμός που ήτανε μαζί με τελικό (επίσης σάπιο σε ποιότητα) στην τιμή των 55€ για 4 χρόνια καλά κράτησε δεν λέω. Έβαλα πάλι την στοκ γιατί δεν άντεχα τον ενοχλητικό ήχο που έβγαζε απο την τρύπα του λαιμού. Θα δω τι θα κάνω με αυτό...τώρα στην βόλτα!

Στον δρόμο προς Μηλιές

Τα αμορτισέρ της YSS στην πιο μαλακή ρύθμιση, με τις νεές ζάντες και τα λάστιχα (Michelin CityPro) αποδίδουν απλά ΤΕΛΕΙΑ! Και πήγα τσίμπησα και 2 αυτοκόλλητα σμάλτου για τις ποδιές να δείχνει λίγο πιο Suzuki.

Στον δρόμο προς Βυζίτσα

Το πόρισμα που έβαλα μετά την βόλτα ήτανε το εξής: "ρε τι γαμάτα που στρίβει ρε!". Επιτέλους στροφές και οδήγηση χωρίς να γλιστράει, χωρίς να ταρακουνιέται άτσαλα απο κακής κατάστασης αμορτισέρ και χωρίς τρέμουλο απο στραβές ζάντες. Ακριβώς όπως πρέπει να είναι.

Νομίζω οτι απο όσες επισκευές έχω κάνει στο μηχανάκι αυτή την χάρηκα περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Και ο εθισμός στην άσφαλτο και τις στροφές συνεχίζεται....

Βόλτα στο Νεοχώρι λοιπόν, με ίσως το ομορφότερο τοπίο που έχω δει στο Πήλιο.

Τόσες πολλές επιλογές, μα αγαπάμε και την ευθεία.

Ξέχασα να πω οτι η άσφαλτος σε αυτή τη διαδρομή είναι εξαιρετική;

Ρε sport tourer θα το κάνω DancingBike

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Σήμερα έιχε έκτακτο ιδανικό καφεδάκι σε καταπληκτικό μέρος !!

Αφού πρώτα κάναμε ένα ζέσταμα στην παλιά εθνική για Θήβα, μπήκαμε Πλαταιές και πιάσαμε τους χωματόδρομους για εξερεύνηση και καταλήξαμε στην παραλία Λιβαδόστρας για άραγμα !!

@notakos600 ευχαριστώ για τη παρέα και να είμαστε καλά να εξερευνούμε !!!

IMG_20200625_100009-02_copy_1382x1843.jpeg IMG_20200625_120231-01_copy_1555x2073.jpeg IMG_20200625_115200-02_copy_1843x1382.jpeg

karad-geo

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
HONDA Varadero 1000cc MK2
Όνομα
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφού πρώτα κάναμε ένα ζέσταμα στην παλιά εθνική για Θήβα, μπήκαμε Πλαταιές και πιάσαμε τους χωματόδρομους για εξερεύνηση και καταλήξαμε στην παραλία Λιβαδόστρας για άραγμα !!

View attachment 18474 View attachment 18475 View attachment 18476
GivingGiving
Μπράβο Παίδες!!

N

notakos600

Guest

View attachment 18474 View attachment 18475 View attachment 18476
Εγώ σε ευχαριστώ Αποστόλη για την υπέροχη παρέα και συγχαρητήρια για την ιδέα σου φίλε.
Απίστευτης ομορφιάς και ηρεμίας η τοποθεσία της Λιβαδόστρας.
Εκπληκτικά και τα ορεινά περάσματα!
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, μπιζουτιέρες και φρουτιέρες όλοι εσείς με τα Adv, η ομορφιά δεν είναι μόνο στις ασφάλτινες βόλτεςRolling
Άντε και στην επόμενη Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ σε ευχαριστώ Αποστόλη για την υπέροχη παρέα και συγχαρητήρια για την ιδέα σου φίλε.
Απίστευτης ομορφιάς και ηρεμίας η τοποθεσία της Λιβαδόστρας.
Εκπληκτικά και τα ορεινά περάσματα!
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, μπιζουτιέρες και φρουτιέρες όλοι εσείς με τα Adv, η ομορφιά δεν είναι μόνο στις ασφάλτινες βόλτεςRolling
Άντε και στην επόμενη Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon
Να βάλεις όχημα 350 κιλών με φουλ μπαγκάζιερες μέχρι το θεό, 99/1 ελαστικά, σε μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο.... Αυτό και αν είναι "περιπέτεια"

kordix

new member
Μοτοσυκλέτα
GS 1150, CCM 404, GASGAS EC 300
Όνομα
Κόρδας Κωνσταντίνος
Η μπουμπού gs 1150 έφτασε τις 140.000 km οπότε είναι στο συνεργείο για Φρεσκάρισμα της μετάδοσης για να μην έχουμε άσχημες εκπλήξεις σε μελλοντικά ταξίδια.

Θα αλλαχτούν προληπτικά τα 2 ρουλεμάν που πιάνει το ψαλίδι στη γωνιακή μετάδοση, κόστος 80 Ε το ένα ( και δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά στο εμπόριο μόνο στην ακατονόμαστη ).

Επίσης θα γίνει και επισκευή στον σταυρό του άξονα γιατί έχει κάποια φθορά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν 20 ετών και θέλει την ανάλογη φροντίδα. Ως τώρα δεν έχω κάνει τίποτα στη μετάδοση πέρα των αλλαγών βαλβολινης.

Όταν γίνουν και αυτά θα είμαστε έτοιμοι για τουλάχιστον αλλά 100.000 μπορεί και περισσότερα. Έχω φρέσκο δίσκο συμπλέκτη, νέα τρόμπα βενζίνης, έχω αλλάξει προληπτικά το hall sensor (υπάρχει και το μαμά που θα επισκευαστεί), και το μοτέρ είναι οκ.

Αυτονόητο πως ότι και να πάρω στο μέλλον, το 1150 θα το κρατήσω. Μου κάνει όλα τα χατίρια, ταξιδεύει σε κάθε δρόμο υπέροχα καλά να είμαστε, πρώτα ο Θεός, να γράφουμε παρέα χιλιόμετρα.

N

notakos600

Guest
Η μπουμπού gs 1150 έφτασε τις 140.000 km οπότε είναι στο συνεργείο για Φρεσκάρισμα της μετάδοσης για να μην έχουμε άσχημες εκπλήξεις σε μελλοντικά ταξίδια.

Θα αλλαχτούν προληπτικά τα 2 ρουλεμάν που πιάνει το ψαλίδι στη γωνιακή μετάδοση, κόστος 80 Ε το ένα ( και δυστυχώς δεν υπάρχουν πουθενά στο εμπόριο μόνο στην ακατονόμαστη ).

Επίσης θα γίνει και επισκευή στον σταυρό του άξονα γιατί έχει κάποια φθορά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδόν 20 ετών και θέλει την ανάλογη φροντίδα. Ως τώρα δεν έχω κάνει τίποτα στη μετάδοση πέρα των αλλαγών βαλβολινης.

Όταν γίνουν και αυτά θα είμαστε έτοιμοι για τουλάχιστον αλλά 100.000 μπορεί και περισσότερα. Έχω φρέσκο δίσκο συμπλέκτη, νέα τρόμπα βενζίνης, έχω αλλάξει προληπτικά το hall sensor (υπάρχει και το μαμά που θα επισκευαστεί), και το μοτέρ είναι οκ.

Αυτονόητο πως ότι και να πάρω στο μέλλον, το 1150 θα το κρατήσω. Μου κάνει όλα τα χατίρια, ταξιδεύει σε κάθε δρόμο υπέροχα καλά να είμαστε, πρώτα ο Θεός, να γράφουμε παρέα χιλιόμετρα.
Να τα φτάσεις 1 μύριο τα χιλιόμετρα Κώστα Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

kordix

new member
Μοτοσυκλέτα
GS 1150, CCM 404, GASGAS EC 300
Όνομα
Κόρδας Κωνσταντίνος
Να τα φτάσεις 1 μύριο τα χιλιόμετρα Κώστα Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

Ευχαριστώ πολύ !

Να έχουμε οι αναβάτες και οι οικογένειές μας υγεια και όλα τ ' άλλα τα φτιάχνουμε.

(Ήθελα πολύ να έρθω Ταϋγέτο αλλά την είχα ήδη αφήσει στους μάστορες όταν είδα το σχετικό νήμα).

Top Bottom