User V
Μαθουσάλας member
Προσεγμένος στην λεπτομέρεια ο Κλέαρχός σου Κοσμά!!!

Προσεγμένος στην λεπτομέρεια ο Κλέαρχός σου Κοσμά!!!

Ωραίος ,αποκλείεται να μην έβγαλες και το κουφάρι πια του παλιού σανατόριου λίγο πριν.Πρωινή γυμναστική στο παλιό προπονητικό κέντρο του ΣΕΓΑΣ στη Πάρνηθα !! View attachment 17824
Το έχω φωτογραφίσει αρκετές φορές και το σανατοριο, μέσα έξω, αλλά σήμερα το θέμα ήταν αθλητικό !!! :pΩραίος ,αποκλείεται να μην έβγαλες και το κουφάρι πια του παλιού σανατόριου λίγο πριν.
Φαντάσου ότι το πρόλαβα πριν την εγκατάλειψη σαν σχολή του ΕΟΤ, παρακμιακή φάση πάντως.Το έχω φωτογραφίσει αρκετές φορές και το σανατοριο, μέσα έξω, αλλά σήμερα το θέμα ήταν αθλητικό !!! :p
Ωραία.. ''Πίστα'' !!!Πρωινή γυμναστική στο παλιό προπονητικό κέντρο του ΣΕΓΑΣ στη Πάρνηθα !! View attachment 17824
Λογικά πρέπει να πρόλαβες και την Ακρόπολη οικόπεδο....Κάπου το 82-83λειτουργούσε - υπολειτουργούσε το Ξενία. Ο στίβος παρατημένος ήταν τότε .
Αυτό λες ή που πρόλαβα Απάτσι με μακρύ μαύρο μαλλί και παντελόνι καμπάναΛογικά πρέπει να πρόλαβες και την Ακρόπολη οικόπεδο....

Ναι μετά τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων αφέθηκε στη μοίρα των καιρικών συνθηκών, αφού το βανδαλισαν πρώτα όπως και όλα τα υπόλοιπα κει πάνω!! Φαντάσου μέχρι και σωλήνες νερού από τους τοίχος μέσα έχουν ξηλώσει!!Φαντάσου ότι το πρόλαβα πριν την εγκατάλειψη σαν σχολή του ΕΟΤ, παρακμιακή φάση πάντως.
Αυτό λες ή που πρόλαβα Απάτσι με μακρύ μαύρο μαλλί και παντελόνι καμπάνα![]()

Δυστυχώς!!Ναι μετά τη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων αφέθηκε στη μοίρα των καιρικών συνθηκών, αφού το βανδαλισαν πρώτα όπως και όλα τα υπόλοιπα κει πάνω!! Φαντάσου μέχρι και σωλήνες νερού από τους τοίχος μέσα έχουν ξηλώσει!!
Και για να μη πάει χαμένη η μέρα και το βουνό εφόσον ήμουν από το πρωί επάνω στη Πάρνηθα, στο σχολασμα έπιασα τους χωματόδρομους από Αγ Μερκούριο προς Αυλώνα μεριά !! Μέχρι ένα σημείο γιατί μας έβγαλε ρεζέρβα !!!
View attachment 17827 View attachment 17828
Και για να μη πάει χαμένη η μέρα και το βουνό εφόσον ήμουν από το πρωί επάνω στη Πάρνηθα, στο σχολασμα έπιασα τους χωματόδρομους από Αγ Μερκούριο προς Αυλώνα μεριά !! Μέχρι ένα σημείο γιατί μας έβγαλε ρεζέρβα !!!![]()
Βαγγέλη σε αρκετά σημεία ο δρόμος είναι χειρότερος από τις φώτο και όσο πλησιάζεις προς Αυλώνα όλο και περισσότερο, θέλουν προσοχή τα περάσματα!Αποστόλη, αν ψήνεσαι να το ξανακάνεις, ρίξε σύρμα να φέρω τη χοντρή (αν η διαδρομή είναι σαν αυτό που βλέπω στις φωτό)!
και για όπου αλλού !! Άλλη μια λύση είναι να μπούμε από Βαρυμπόμπη και να κινηθούμε προς Κρυονέρι και πέριξ που είναι πιο ήπια τα πράγματα !!Της άλλαξα τα φώτα...:p......

Καλύτερα το δύσκολο κομμάτι Αποστόλη.Βαγγέλη σε αρκετά σημεία ο δρόμος είναι χειρότερος από τις φώτο και όσο πλησιάζεις προς Αυλώνα όλο και περισσότερο, θέλουν προσοχή τα περάσματα!
Φυσικά και με ψήνει να το ξανακάνω, ήδη έχω πάει αρκετές φορές προς τα εκεί,όπου βλέπω χωματόδρομο,και για όπου αλλού !! Άλλη μια λύση είναι να μπούμε από Βαρυμπόμπη και να κινηθούμε προς Κρυονέρι και πέριξ που είναι πιο ήπια τα πράγματα !!

Καταδρομικές επιχειρήσεις.... με τι μοιαζει ...... με τι μοιαζει ........ σπαω το μυαλο μου να θυμηθω.....!
Πολλες ασκησεις επι χαρτου για νυχτερινες εξορμησεις βλεπω τωρα τελευταια ..... το "αρχηγειο" ενημερωθηκε ? .....!![]()
;)