Κι εσύ τέκνον Γιούλ;;;Άστα να παν![]()

Εγώ ρεεε;;;;;Μλκ άμα ήσαν γναικα ,μόνο κακιά πεθερά ρε φίλε![]()

Βαγγέλη όταν λες πλαστική τάπα εννοείς αυτή που συμπληρώνεις... αυτή χάλασε; είχες βάλει αλουμινίου και ξύρισε σπειρώματα;
k
k
k) βγήκε η αλουμινένια και κούμπωσε αμέσως η πλαστική.Ναι έτσι είναι, τις αλουμινίου τις έβγαλαν για τα τρακ ντέι και κυρίως αγώνες πρωταθλήματος για να κάνουν συρματασφάλιση για να μην την ανοίξει κανείς και ρίξει τίποτα μέσα..... αλλά αυτοί αλλάζουν λάδια πολύ συχνά και δεν κολλάνε τα σπειρώματα. Αν θες ντε και καλά συρματασφάλιση κάνεις μια τρύπα στην πλαστική και την κάνεις.Όταν πήρα το μηχανάκι είχε την τάπα αλουμινίου. Τα σπειρώματα δεν είχαν ζημιά. Απ'ό,τι μου είπε ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος κολλάνε τα μέταλλα και είναι πολύ σύνηθες με τις αλουμινένιες τάπες. Με κόπο και βαριοπούλα (k
k
k) βγήκε η αλουμινένια και κούμπωσε αμέσως η πλαστική.
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....:pΛίγα με την αγάπη μου....
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι....:p

Ναι έτσι είναι, τις αλουμινίου τις έβγαλαν για τα τρακ ντέι και κυρίως αγώνες πρωταθλήματος για να κάνουν συρματασφάλιση για να μην την ανοίξει κανείς και ρίξει τίποτα μέσα..... αλλά αυτοί αλλάζουν λάδια πολύ συχνά και δεν κολλάνε τα σπειρώματα. Αν θες ντε και καλά συρματασφάλιση κάνεις μια τρύπα στην πλαστική και την κάνεις.

Ωραίες & Καθαρές οι Κοριστάρες σου..Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα:
Αλλάχτηκε η τάπα λαδιού και μπήκε η πλαστική της μαμάς BMW.
Αλλάξαμε λάδια στη Μπουμπού και τσοντάραμε όσα έλειπαν στη Σάρα (SH300)
Πλυθήκαν και τα δύο τα κορίτσια.
Αφού γλιτώσαμε και το μπουρίνι, καλά είμαστε!
Όλα με το καλό και εννοείται ότι περιμένουμε αναλυτική αναφορά!
Τώρα Τάσο το πέτυχες!!Έλα πες ότι είσαι και συ κατηγορία φτερού και κουνάει, μην ντρέπεσαι εγώ δεν ντρέπομαι.... τα κατάφερα όμως και το ρύθμισα.
Αθώομουπαιζίεσυ....Για μην λασκαρουν από τους κραδασμούς Τάσο...![]()
Για μην λασκαρουν από τους κραδασμούς Τάσο...![]()
Ευτυχώς που υπάρχουν οι Φίλοι! μας οι "Ευρωπαίοι" και Μαθαίνουμε και Εμείς καμιά άγνωστη λέξη...Αθώομουπαιζίεσυ....![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που υπάρχουν οι Φίλοι! μας οι "Ευρωπαίοι" και Μαθαίνουμε και Εμείς καμιά άγνωστη λέξη...
Κραδασμοί! - τράβηξε σπείρωμα! κ. ο. κ.
:D:D:D:D:D
Εγώ ή τα τσογλάνια που ρίχνουν νερό στην τάπα;Είσαι Κακός.