apache
Μαθουσάλας member
Είσαι και αγαπησαρης, ξέχασα να σου πω ότι κολλητός φίλος παίρνει το integra μόλις ξαναδουλέψει το σύστημα, έχεις κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο μηχανάκι;Νταξ...το παραδέχομαι, εγώ της έκανα και μια αγκαλίτσα!![]()
Είσαι και αγαπησαρης, ξέχασα να σου πω ότι κολλητός φίλος παίρνει το integra μόλις ξαναδουλέψει το σύστημα, έχεις κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο μηχανάκι;Νταξ...το παραδέχομαι, εγώ της έκανα και μια αγκαλίτσα!![]()
Ε τι να κάνουμε? Τ' αγαπάμε και αυτά που αγόγγυστα κουβαλάνε την ψυχή μας σε τόσα ωραία μέρη !Είσαι και αγαπησαρης, ξέχασα να σου πω ότι κολλητός φίλος παίρνει το integra μόλις ξαναδουλέψει το σύστημα, έχεις κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο μηχανάκι;

Ευχαριστώ Σάββα μας, το εργαλείο θα το πάρει κούτα....Ε τι να κάνουμε? Τ' αγαπάμε και αυτά που αγόγγυστα κουβαλάνε την ψυχή μας σε τόσα ωραία μέρη !
Κατά τα άλλα προσωπικό γούστο (υποκειμενικό) εμένα δεν μου αρέσει αλλά κινητήρα - κιβώτιο (DCT) φοράμε τον ίδιο οπότε πρόβλημα δεν θα συναντήσει εκτός από τα πρώτα του 2012 που έχουν μια ροπή προς ένα εξάρτημα του κιβωτίου να χαλάει. Είναι ένας πείρος που το κόστος είναι γελοίο και μαζί με τα εργατικά θέλει κανά 70άρι να φτιαχτεί πλην όμως σε αφήνει στο δρόμο. Στη δεύτερη γενιά 14-15, έχει εμφανιστεί ξεβίδωμα του εν λόγο πείρου λόγο μη εφαρμογής κόλλας σπειρωμάτων (κουλό μιας και είναι made in Japan) και στης τρίτης γενιάς (2016 και μετά) δεν ξέρω να έχει εμφανιστεί σε κάποιο (άλλος κωδικός ανταλλακτικού).
Τέλος έχουν εμφανιστεί λιγότερες από δέκα περιπτώσεις αστοχίας στο κινητηράκι (σαν μίζα είναι και μικρότερο σε μέγεθος) αλλαγών του DCT. Εδώ το κόστος τσούζει ελαφρώς εκτός εγγυήσεως κάπου στα 200 τόσα αν θυμάμαι καλά.
Σαν κινητήρας κλπ θα θέλει να τον σπάσει και δεν θα μπορεί.
Σε τίποτα άλλο στην κυριολεξία όσο και αν προσπαθήσει δεν σπάει.
Α ξέχασα...μπορεί να αλλάξει και κανά τεντωτήρα αλυσίδας εκκεντροφόρου κατά τις 200.000 χλμ.
Αυτά είναι όσα γνωρίζω.
Άριστο τότε !Ευχαριστώ Σάββα μας, το εργαλείο θα το πάρει κούτα....

Υπάρχουν πλαϊνές βαλίτσες για το συγκεκριμένο; Γιατί από χώρους δεν... Είχε Kymco AK550 πριν και του κακοφαινεται.Άριστο τότε !
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, άπεφτο, αγρατζούνιστο με άπειρα ταξιδιάρικα χλμ !![]()
Χμμμμ δεν γνωρίζω μιας και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για αυτό αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα τόχει αφήσει έτσι η Χόντα.Υπάρχουν πλαϊνές βαλίτσες για το συγκεκριμένο; Γιατί από χώρους δεν... Είχε Kymco AK550 πριν και του κακοφαινεται.
Είχε ένα ατύχημα με το ΑΚ και βγήκε ολική, θέλει να αναβαθμίστει.....Χμμμμ δεν γνωρίζω μιας και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για αυτό αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα τόχει αφήσει έτσι η Χόντα.
Μια ερώτηση εκεί που θα το πάρει και θα λυθεί η απορία.
Γιατί του κακοφαίνεται και γιατί το αλλάζει?
Άκυρο, δεν έχει χώρο κάτω από τη σέλα το ιντέγκρα, κατάλαβα.
Ποτέ ξανά....αλλά και κάθε εμπόδιο για καλό!Είχε ένα ατύχημα με το ΑΚ και βγήκε ολική, θέλει να αναβαθμίστει.....
Μόνο πλένω,τι άλλο να της κάνω;![]()
Νταξ...το παραδέχομαι, εγώ της έκανα και μια αγκαλίτσα!![]()
Υπαρχουν Μανο ,κι εργοστασιακες ,αλλα και after!Υπάρχουν πλαϊνές βαλίτσες για το συγκεκριμένο; Γιατί από χώρους δεν... Είχε Kymco AK550 πριν και του κακοφαινεται.
Τι?Προσεχετε μονο να μη φτασετε στα μη παιρετερω με τις καλες σας!!!!!:p:p:p:p

Kρατησου!!!!!Τι?
Να πάμε και βόλτα ?![]()
4,5 ώρες πλύσιμο, κέρωμα χθες Middle finger dancing banana
Μέχρι και ματζαφλάρια πούχα στην αποθήκη ξεχασμένα για μήηηνες έβαλα.
Ξέρει κανείς μετά από πόσα πλυσίματα - τριψίματα διαλύεται το ματ χρώμα?
Υ.Γ. Αδερφέ Νοτάκο, Μάνο κλπ της Τζαπανοπαρέας πρέπει να παραδεχθούμε εμείς οι Τζαπανόφιλοι ότι κάναμε σφάλμα με την επιλογή μας. Αν είχαμε άλληk θάχαμε τώρα να ασχοληθούμε με πολλάαααα πραματάκια, τώρα ας πήξουμε πλένοντας και ξαναπλένοντας και ματαξαναπλένοντας.
Υ.Γ. Όταν ξαναβαρεθώ θα μπουν στη γραμμή τα σκουτ.:)

Αυτό με την αλυσίδα όλο το ξεχνάω ρε γμτ .Ούτε πλύσιμο εγώ , ευτυχώς έχουμε τουτορο για να βάζουμε λίγο λαδακι , να έχουμε να ασχολούμαστε![]()

Εγώ για τσιγάρα βγήκα.....Με την πουτζαμα![]()
![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε πλύσιμο εγώ , ευτυχώς έχουμε τουτορο για να βάζουμε λίγο λαδακι , να έχουμε να ασχολούμαστε![]()
Εσύ να πας να αλλάξεις βαλβολινες στον άξονα της νταλίκας....Άκου άξονα...λαδακι ;;;; τουτορο ;;;;; για δωσε παραπάνω πληροφορίαι .....λαδακι ;;;; τηγανολαδο ;;;; χοντρο ;;;;; ψιλο ;;;;;; βαλβολινες ;;;; για που ;;;;;; τουτορο τιντουτορε ;;;;;
:D:D:D:D

Ναι ναι !Εσύ να πας να αλλάξεις βαλβολινες στον άξονα της νταλίκας....Άκου άξονα...![]()