Βρε υπεργηρε, αυτο ειναι το 790
Μεγεια το 990, τωρα αρχιζουν τα ωραια
Από KTM μόνο το 1290 αλλά δεν, είναι όνειρο.... Πάμε σε κάτι ποιο γήινο...για να βρει 990 πλεον που να ειναι σε υποφερτή κατάσταση μαλλον πρεπει να παιξει και τζοκερ....
Ναι εγώ λέω για το 790, τι ντεν καταλαβαίνει;Βρε υπεργηρε, αυτο ειναι το 790
Το 990 ειναι αυτο
![]()
Βγαίνει και καινούργιο deauville 1100, είναι στα σκαριά.Κάποτε γούσταρα το Ντωβίλ για ταξίδια...ακόμη το γουστάρω.
Just thoughts...
) εκτίμησαν τον αλεξίσφαιρο V κινητήρα 650 cc,το τουριστικό ημιφαιριγκ,τις μαλακές αναρτήσεις ,τους λίγους κραδασμούς και τις ενσωματωμένες πλαστικές βαλιτσουλες που έφερε.Ο λόγος που δεν κάνω ποτέ τεστ ride ,σε ktm. Είναι σαν νασαι παντρεμένος με μέση Ελληνίδα και να κάνεις "δοκιμή'' με μοντέλο ανατολικό.Το 990 πλάκα-πλάκα, αν ποτέ το οδηγήσω, δεν θα ξανακατέβω από πάνω του...
Αν θα ταξιδεύεις με αποσκευές οι ταλαντώσεις είναι ένα θέμα. Επίσης αν κάνεις ψιλοσοβαρο offroad αργότερα ( αποκλείεται λόγω όγκου και βάρους ) έχουν κοπεί σκελετοί όπως αναφέρουν τρελαμενοι Αυστραλοί.Από KTM μόνο το 1290 αλλά δεν, είναι όνειρο.... Πάμε σε κάτι ποιο γήινο...
Αυτό ξάδερφε αυτό.... Το μόνο πενφεF 800GS
Το μόνο πεμφε που θα έπαιρνα και εγώ αν γινόταν
Αυτό ξάδερφε αυτό.... Το μόνο πενφε
Βγαίνει και καινούργιο deauville 1100, είναι στα σκαριά.
Πρόκειται για μηχανή που δε συγκινούσε πουθενά ,αλλά οι κατασταλαγμενοι ώριμοι μηχανοβιοι ( σαν εμένα) εκτίμησαν τον αλεξίσφαιρο V κινητήρα 650 cc,το τουριστικό ημιφαιριγκ,τις μαλακές αναρτήσεις ,τους λίγους κραδασμούς και τις ενσωματωμένες πλαστικές βαλιτσουλες που έφερε.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλάς πολύ σοφά γέροντα

Από KTM μόνο το 1190
![]()
αλλά δεν...... είναι όνειρο.... Πάμε σε κάτι ποιο γήινο...
Νετι;Έλα να στο δωκω βόλταΚάποτε γούσταρα το Ντωβίλ για ταξίδια...ακόμη το γουστάρω.
Just thoughts...
Βγαίνει και καινούργιο deauville 1100, είναι στα σκαριά.
Πρόκειται για μηχανή που δε συγκινούσε πουθενά ,αλλά οι κατασταλαγμενοι ώριμοι μηχανοβιοι ( σαν εμένα) εκτίμησαν τον αλεξίσφαιρο V κινητήρα 650 cc,το τουριστικό ημιφαιριγκ,τις μαλακές αναρτήσεις ,τους λίγους κραδασμούς και τις ενσωματωμένες πλαστικές βαλιτσουλες που έφερε.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε φίλε...I do...

Μην τσιμπάς, πλάκα κάνουμε στους άμπαλους.............Ζήλεια ρε![]()
Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δέχομαι και το 1190 άμα με το χαρίσεις... Κανένα πρόβλημα
Να στο φουλάρω κι' όλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Δέχομαι και το 1190 άμα με το χαρίσεις... Κανένα πρόβλημα