ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Τα καλύτερα μοτόρια ρολάρουν στη δυτική όχθη.
Καλορίζικες οι βαλίτσες Γιάννη!
Far west τοχουμε κάνει....

N

notakos600

Guest
Τα 160 ρόδα...

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα γίνεσαι σκληρός.
Κλαίω ρε μλκ Rolling

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Κόντρα ΤΩΡΑ ρε στο γνωστό το μέρος!

Να δούμε ποιος έχει τα άλογα και ποιος τα γελάδια!!!
Οποίος δεν έρθει δεν ξανά μιλάει για hp σε τροχούς!

Tooth Tooth Tooth Tooth

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Στα136 hp του Gs θα προσθέσουμε την ευγενη χορηγία του οίκου @stelios62 .... 29 άλογα του SL συν 29 του Sh plus 21 του CBF.
Ένας αχταρμας όπως στα υβριδικά αυτοκίνητα ... ξέχασα τις 3Χ μπαταρίες μας να βάλω. Ίσαμε 200 άλογα θα κατεβάσουμε στην κόντρα .... κουφάλες Ιταλό -γερμανοι ....! Shot

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Κόντρα ΤΩΡΑ ρε στο γνωστό το μέρος!

Να δούμε ποιος έχει τα άλογα και ποιος τα γελάδια!!!
Οποίος δεν έρθει δεν ξανά μιλάει για hp σε τροχούς!

Tooth Tooth Tooth Tooth
Εκκλησίες δεν κλέβω.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Στα136 hp του Gs θα προσθέσουμε την ευγενη χορηγία του οίκου @stelios62 .... 29 άλογα του SL συν 29 του Sh plus 21 του CBF.
Ένας αχταρμας όπως στα υβριδικά αυτοκίνητα ... ξέχασα τις 3Χ μπαταρίες μας να βάλω. Ίσαμε 200 άλογα θα κατεβάσουμε στην κόντρα .... κουφάλες Ιταλό -γερμανοι ....! Shot
Εσύ να πας να βάψεις κάνα ντουβαρι και μην μιλάς... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Εσύ να πας να βάψεις κάνα ντουβαρι και μην μιλάς... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

....σκάσε γρουσουζη που να ερωτευτείς πρασινοματα Βραζιλιάνα και να μείνεις εκεί κάτω για πάντα ...! mountza 2

Ψάχνω για καζαντζή τώρα ... το προσφατως φρεσκοβαμμενο μου και πλαστικοποιημενο μου συν ακριβοπληρωμένο για όλα αυτά ...ντιποζιτο μου δακρυσε σήμερα από συγκινηση κοντά στο ρουμπινετο ....!

1650130949392_compress98.jpgΣκεφτομαι να το τρίψω και να το περάσω με κανένα πολυεστέρα για να αποφύγω τσι φωτιές ...cdefghigi

Για πείτε καμμιά παπαριά τώρα να τα πάρω και στην κράνα ...!Devil

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
....σκάσε γρουσουζη που να ερωτευτείς πρασινοματα Βραζιλιάνα και να μείνεις εκεί κάτω για πάντα ...! mountza 2

Ψάχνω για καζαντζή τώρα ... το προσφατως φρεσκοβαμμενο μου και πλαστικοποιημενο μου συν ακριβοπληρωμένο για όλα αυτά ...ντιποζιτο μου δακρυσε σήμερα από συγκινηση κοντά στο ρουμπινετο ....!

View attachment 43102Σκεφτομαι να το τρίψω και να το περάσω με κανένα πολυεστέρα για να αποφύγω τσι φωτιές ...cdefghigi

Ο πολυεστερας δεν πιάνει στο σίδερο, να του βάλεις τύπου plastic steel που είναι για βενζίνες, πήγαινε στην Μαυρομιχάλη τρίτο μαγαζί στο αριστερό σου χέρι.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Και πάνω που είπα να πετύχω την τέλεια καύση στην ρύθμιση Dellorto ....!Rolling

View attachment 43103
Άντε πάλι, πόσες συσκέψεις στην γιάφκα θα πρέπει να κάνουμε γι'αυτή την ρύθμιση;

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής

View attachment 43102Σκεφτομαι να το τρίψω και να το περάσω με κανένα πολυεστέρα για να αποφύγω τσι φωτιές ...cdefghigi

Στέλιο πολυεστερικός στόκος θα είναι ότι πρέπει. Αν και η πιο σωστή λύση είναι να το κολλήσεις αλλά θέλει πολύ δουλειά και χρόνο.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Στέλιο πολυεστερικός στόκος θα είναι ότι πρέπει. Αν και η πιο σωστή λύση είναι να το κολλήσεις αλλά θέλει πολύ δουλειά και χρόνο.
Πολυεστερικά σιδηρόστοκος

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Μάστορα
Το ξηλώνεις,το ξεπλένεις καλά με νερό να φύγουν όλοι οι υδρατμοί της βενζίνης .
Το αφήνεις να στεγνώσει και το πας για κόλλημα

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη

Μη το φέρεις σ επαφή με τον @apache θα πλανταξει στο κλάμα!!!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Πολυεστερικά σιδηρόστοκος

Φέρε κανένα plastic steel για σιγουριά λέω εγώ ...! cde

Είπαμε να αποφυγουμε φωτιές , οξυγόνα, ηλεκτροκολληση κ.λ.π. γιατί μόλις πρόσφατα πλαστικοποιηθηκε, βάφτηκε ... και κλαίω ....!abcde

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Είπαμε να αποφυγουμε φωτιές , οξυγόνα, ηλεκτροκολληση κ.λ.π. γιατί μόλις πρόσφατα πλαστικοποιηθηκε, βάφτηκε ... και κλαίω ....!abcde
Plastic Steel για βενζίνες λεμεεε...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ναι σε άκουσα ...θα ρωτήσω από Δευτέρας.
Δεν χρειάζεται εδώ είσαι...
Όλα εγώ πχια;

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα

Στέλιο το να φτιάξεις ένα πολυεστερικό τεπόζιτο αντιγραφή δεν γίνεται ή το κόστος είναι απαγορευτικό;

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Στέλιο το να φτιάξεις ένα πολυεστερικό τεπόζιτο αντιγραφή δεν γίνεται ή το κόστος είναι απαγορευτικό;

Μωρέ και μηχανάκι ολόκληρο μπορώ να φτιάξω .... αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό .... είναι το γαμωτο ότι είχα πει συγκεκριμένα στον μάστορα πριν την βαφή που έπασχε και τι ηθελα, αλλά ας οψεται η κενωνια ....!Hammer Smash

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Μωρέ και μηχανάκι ολόκληρο μπορώ να φτιάξω .... αλλά δεν είναι το ζητούμενο αυτό .... είναι το γαμωτο ότι είχα πει συγκεκριμένα στον μάστορα πριν την βαφή που έπασχε και τι ηθελα, αλλά ας οψεται η κενωνια ....!Hammer Smash
Παντως υπάρχουν έτοιμα!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Κακασχημα και χοντροκομμένα ποτέ μου δεν τα συμπάθησα από την εποχή του F1... το κολουρο πυραμιδοειδες του pantah το θεωρώ έργο τεχνης ...! Bcdefgh

1650136558846_compress64.jpg

Top Bottom