Συμβαίνει τώρα....

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τώρα που καταπαλαγιαζει η σκόνη, κάπως σαν να ξεκαθαρίζει το πράγμα.
Αν φοράει αυτούσια τα φρένα του v strom τοτε είναι θέμα ειδικα της μπροστινής τρόμπας που έχουν μια ασάφεια στα λιγα που σου δίνει την αίσθηση οτι δεν φρενάρει και αυξάνοντας την πίεση τοτε γίνεται δουλειά.
Οπότε κοιτά να το συνηθισεις η να πας σε αλλαγή τρόμπας απο v strom πρώτης γενιάς η σε κάτι καλύτερο.
Αν όμως πατώντας την μανέτα αυτή έπιασε στοπ ( που λέμε) τοτε είναι κάτι άλλο ,όπως αναλυσαμε και ποιο πισω ενα καρό νοματαιοι οι πιθανότητες συγκλίνουν σε κακή εξαέρωση .
Τώρα
Να μην εχεις πατήσει το φρένο κατα τον ίδιο τρόπο όπως σήμερα και να μην το παρατηρήσες ποτε ως τώρα το βλέπω μάλλον απίθανο.
Αρα πάμε στο δεύτερο σενάριο της κακής εξαέρωσης η και της βλάβης της τρόμπας.
Η οποία επισκευάζεται με σετ για την καθεμία που υπάρχει στο εμπόριο.
Αυτό με τα υγρά είναι λίγο ιδιαίτερο.
Τα dot 4 είναι τα ποιο διαδεδομένα
Τα 5 είναι για ποιο σκληρή χρήση αντέχουν περισότερο στην καταπόνηση δεν βράζουν απο τα συνεχόμενα και παρατεταμένα φρένα ,αλλά θέλουν συχνα αλλαγή γιατί πολυκαιριζονται.
Τα προτιμούν συνήθως για αγωνιστική χρήση
Τα υγρά φρένων είναι υδρόφιλα ,και υδρόφοβα .
Και η παραμικρή ποσότητα νερού απο υγρασία η αλλη αιτία μπορεί να τα καταστρέψει.
Όταν αλλάζουμε υγρά η συμπληρώνουμε, χρυσιμοποιιυμαι ΠΑΝΤΑ κλειστό ,σφραγισμένο δοχείο.
Όχι οτι μας έμεινε απο προηγούμενη αλλαγή.
Αυτά σαν γενικός μπουσουλας και μιας και δεν είσαι των μηχανολογικών να ξέρεις τι θα πεις και θα περιγραψεις στον μηχανικό οτι σου παρουσίασε Bye

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
εικονα σημερα πρωί
Αλεξάνδρας και Πανόρμου φανάρι ....
ολα τα αυτοκίνητα στην λωρίδα τους και με κενό αναμεσά τους για τα περνάνε οι αλήτες οι μηχανόβιοι...
κοπελιτσα/πιπινι ξανθή καραβαμμένη σε καμπριολέ....η μοναδική εξαίρεση να κοβει την ροή των αλητηριων (που ειπαμε παραπάνω)...!!!
φτανει ο εσελ περιμενει περιμενει να κανει λιγο χωρο να περασουν οι αλητες που λεγαμε...τιποτα η δεσποινίς ακρως αποροφημένη στο τηλέφωνο...κορνα και ξανα κορνα και φωνές απο τις μηχανες ....τιποτα αυτή....
τςελικά αυτός ο τραμπουκος ο Αλήτης ο εσελ (γαιδουρι ονομα και πραμα σε μεταφραση) κατεβηκε απο την μηχανή, της αρπαξε το τηλέφωνο και το πεταξε στο διαζωμα ...αναμενωνται εξελίξεις....endo me taxi ο δε τροχονοόμος (-ζητάς)- εκει στήλη αλατος.....

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
εικονα σημερα πρωί
ολα τα αυτοκίνητα στην λωρίδα τους και με κενό αναμεσά τους για τα περνάνε οι αλήτες οι μηχανόβιοι...
κοπελιτσα/πιπινι ξανθή καραβαμμένη σε καμπριολέ....η μοναδική εξαίρεση να κοβει την ροή των αλητηριων (που ειπαμε παραπάνω)...!!!
φτανει ο εσελ περιμενει περιμενει να κανει λιγο χωρο να περασουν οι αλητες που λεγαμε...τιποτα η δεσποινίς ακρως αποροφημένη στο τηλέφωνο...κορνα και ξανα κορνα και φωνές απο τις μηχανες ....τιποτα αυτή....
τςελικά αυτός ο τραμπουκος ο Αλήτης ο εσελ (γαιδουρι ονομα και πραμα σε μεταφραση) κατεβηκε απο την μηχανή, της αρπαξε το τηλέφωνο και το πεταξε στο διαζωμα ...αναμενωνται εξελίξεις....ο δε τροχονοόμος -ζητάς- εκει στήλη αλατος.....
AAααα Ν'αγιάσει το χέρι σου...Εύγε και πάλι εύγε ...Γιαυτό σ'αγαπάω...Smileys drinking beer Emoticonabc

User V

Μαθουσάλας member
Δεν ξέρω αν θ'αγιάσει το χέρι του Στέλιου αλλά υπάρχει περίπτωση να το βάλει βαθειά στην τσέπη του αν υπάρξει σοβαρή συνέχεια από πλευράς οδηγού..

Πέρα από το πως νοιώθω για την βλαμμένη και πως θα αντιδρούσα,χέρι στον "χώρο" της κι "επαφή" κατ'αυτόν τον τρόπο δεν μπορώ να επικροτήσω.

Στέλιο μου ελπίζω να μην τραβηχτείς..

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
εικονα σημερα πρωί
τςελικά αυτός ο τραμπουκος ο Αλήτης ο εσελ (γαιδουρι ονομα και πραμα σε μεταφραση) κατεβηκε απο την μηχανή, της αρπαξε το τηλέφωνο και το πεταξε στο διαζωμα ...αναμενωνται εξελίξεις....endo me taxi ο δε τροχονοόμος (-ζητάς)- εκει στήλη αλατος.....

Όσα φέρνει η στιγμή δε τα φέρνει ο χρόνος!
Ποτέ δε θα μπορούσα να πιστέψω πως θα έκανες κάτι τέτοιο. Κάτι ανάλογο σε μια διαφορετική περίπτωση έκανα τις προάλλες και γι'αυτό "Μπράβο" δεν μπορώ να πω. Αλλα κάτι τέτοια πράγματα πολύ τα γουστάρω!!

Μόνο το ΚΤΜ με Ακραπα σου λείπει...

BikeBikeBike

Zatara

member
Περιοχή
Κουκουβάουνες
Μοτοσυκλέτα
Daytona DY 125RS EFI '17
Όνομα
Γιαβάσης Βλάμης
Μπιούτιφουλ Λήμνος...οι βόρειοι δεν έχετε δικαιολογία μια ανάσα είναι από Καβάλα με πλοίο 4 φορές την εβδομάδα. Οι νότιοι 12 ώρες από Λαύριο. Θαυμάσιο μέρος.

Στάλθηκε από το ρημαδοτάμπλετ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

User V

Μαθουσάλας member
εχωμεν παει κυριε μου πολυ πριν την ανακαλυψετε εσεις
:D:p:D:p
Ναι ρε Στέλιο μου αλλά εσύ πήγες και γύρισες ΟΚ.

Αυτός μπήκε σε κάτι ερήμους κι άρχισε να μεταλλάσεται..

Abdel Kamel Zatara..

BULMONT

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
εικονα σημερα πρωί

Πάρε ρε ΚΤΜ να περνάς πάνω κι' απο το καμπριολέ κι' απ' την ξανθιά.........

Κάθεσαι στριμωγμένος πίσω από τέτοια χάπατα με το περίπτερο.........

Zatara

member
Περιοχή
Κουκουβάουνες
Μοτοσυκλέτα
Daytona DY 125RS EFI '17
Όνομα
Γιαβάσης Βλάμης
εχωμεν παει κυριε μου πολυ πριν την ανακαλυψετε εσεις
:D:p:D:p

Κι ημείς εχομεν παει οταν περετουσαμε στα πολεμικά ναυτικά αλλα δεν ειχαμε μεκανάκι τοτενες...Laugh

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Κι ημείς εχομεν παει οταν περετουσαμε στα πολεμικά ναυτικά αλλα δεν ειχαμε μεκανάκι τοτενες...Laugh

γιατι τωρα εχετε ;;;;;
funnyfunnyfunny
RollingRollingRollingRollingRolling

Zatara

member
Περιοχή
Κουκουβάουνες
Μοτοσυκλέτα
Daytona DY 125RS EFI '17
Όνομα
Γιαβάσης Βλάμης
γιατι τωρα εχετε ;;;;;
funnyfunnyfunny
RollingRollingRollingRollingRolling

Εχομε...που παει και παντου...σεις δεν εχουτε και τρεμει η περδικούλα σας μη χαλάσει και ψάχνουτε τσιμούχες abcdefghgkfunny

Kostas_RRR

new member
Μοτοσυκλέτα
Την πιο γλήγορη
Όνομα
Κώστας
Αρνούμαι να συνηθίσω ότι σε οποιαδήποτε στιγμή, το μηχανάκι μπορεί να δώσει την αίσθηση ότι δεν έχει φρένα. Ποσο μάλλον που συναιβει με 15 χλμ την ώρα. Είτε φταίει το abs είτε οτιδήποτε άλλο.

Θα δούμε αύριο τι θα μου πουν....

Αυτό δεν συνηθίζεται γιατί βασικά δεν πρέπει, αλλά πρέπει πάντα να είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, γιατί μπορεί να ξανασυμβεί και να μην φταίει ούτε το ABS ούτε η τρόμπα ούτε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.
Πάντα έτοιμοι να αφήσουμε και να ξαναπατήσουμε αν δεν πιάνει.

Εμένα μου έχει τύχει σε track day στα Μέγαρα. Στην έξοδο της Κ6 μου έκανε tank slapping, ελεγχόμενο χωρίς να χάσω ισορροπία ή ταχύτητα, με συνέπεια να απομακρυνθούν τα τακάκια από τον δίσκο. Ταχύτητα πάνω, Κ7, φρένα για την Κ8 και κατέβασμα... τραβάω μανέτα και ήταν σαν να βρήκα αέρα με τα δάχτυλα, ο πανικός ο ίδιος!

Natassa

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
SV650/2017
Όνομα
Νατάσσα
Αυτό δεν συνηθίζεται γιατί βασικά δεν πρέπει, αλλά πρέπει πάντα να είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, γιατί μπορεί να ξανασυμβεί και να μην φταίει ούτε το ABS ούτε η τρόμπα ούτε κάποιο μηχανικό πρόβλημα.
Πάντα έτοιμοι να αφήσουμε και να ξαναπατήσουμε αν δεν πιάνει.

Εμένα μου έχει τύχει σε track day στα Μέγαρα. Στην έξοδο της Κ6 μου έκανε tank slapping, ελεγχόμενο χωρίς να χάσω ισορροπία ή ταχύτητα, με συνέπεια να απομακρυνθούν τα τακάκια από τον δίσκο. Ταχύτητα πάνω, Κ7, φρένα για την Κ8 και κατέβασμα... τραβάω μανέτα και ήταν σαν να βρήκα αέρα με τα δάχτυλα, ο πανικός ο ίδιος!

'Εστριψες????

Ενταξει το ξεπέρασα. Αυτό ακριβώς που μου είπες εσύ, μου το είπε και ο άνθρωπος που ευθύνεται που έγινα μηχανόβια, αυτός που με κουβαλουσε στην πλάτη του δηλαδή :D και ίσιωσα γιατι το είχα πάρει πολύ προσωπικά, συναισθηματικά, δραματικά, κτλ....

Kostas_RRR

new member
Μοτοσυκλέτα
Την πιο γλήγορη
Όνομα
Κώστας
'Εστριψες????

Όχι δεν έστριψα! Τσαρούχωσα το πίσω φρένο, ξαναπάτησα όπως όπως το μπροστινό και ίσιωσα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό να αναπηδάει και σταμάτησα στην άκρη της πίστας. Παραλίγο να κάνω εντούρο :D

Ενταξει το ξεπέρασα. Αυτό ακριβώς που μου είπες εσύ, μου το είπε και ο άνθρωπος που ευθύνεται που έγινα μηχανόβια, αυτός που με κουβαλουσε στην πλάτη του δηλαδή :D και ίσιωσα γιατι το είχα πάρει πολύ προσωπικά, συναισθηματικά, δραματικά, κτλ....

Φαντάσου να ξεκινήσεις και να μείνεις από μπροστινά τακάκια στην πορεία και μετά να έχεις μόνο πίσω φρένο.. ω ναι μου έχει τύχει και αυτό μερικές φορές :D

Natassa

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
SV650/2017
Όνομα
Νατάσσα
Όχι δεν έστριψα! Τσαρούχωσα το πίσω φρένο, ξαναπάτησα όπως όπως το μπροστινό και ίσιωσα με μπλοκαρισμένο πίσω τροχό να αναπηδάει και σταμάτησα στην άκρη της πίστας. Παραλίγο να κάνω εντούρο :D

Βασικά, αφού δεν έπεσες, όλα καλα :)

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Τώρα το πήρα χαμπαρι
Δεν με λέτε
Αυτό κάτω απο το Νικ μου, athens - isle of man
Τι είναι???

βγαλαμε τα new member -member-well known member κλπ
και τα αντικαταστήσαμε με καποιες διαδρομές......
endo με taxi παρατηρηστε τι υπαρχει σε ολους.....αυτα αλλάζουν μετα απο καποιο αριθμό μνμ

User V

Μαθουσάλας member
βγαλαμε τα new member -member-well known member κλπ
και τα αντικαταστήσαμε με καποιες διαδρομές......
endo με taxi παρατηρηστε τι υπαρχει σε ολους.....αυτα αλλάζουν μετα απο καποιο αριθμό μνμ
Εμένα έπρεπε να γράφει:
Πρέβεζα-Άρτα expres..

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Αμα γινεται να με το κανετε Κατερινη το πρωτο .
Με ερχεται καλυτερα απο το Αθενς.
Τι αθενς δλδ;

Top Bottom