- Μοτοσυκλέτα
-
Multistrada 1200s DVT
Aprilia Tuareg 660
- Όνομα
- Yannis
- Περιοχή
- Ελευσίνα
Ανακριβιες!!!Να, αυτά έχασα μεγαλώνοντας σε λάθος προάστια
Θες να μας πεις ότι δεν έφαγες ποτέ κουβερτούρα ή ξερό συκαλάκι;;;
Ανακριβιες!!!Να, αυτά έχασα μεγαλώνοντας σε λάθος προάστια
Ποτε δεν ειναι αργά...να ερθεις κοντα μου να σε κανω ψυχοπαίδι....θα μαθεις πολλά ....Να, αυτά έχασα μεγαλώνοντας σε λάθος προάστια

Συκο???....πικρη σοκολάτα, η εστω ενα αποξηραμενο φρουτο!!!
αμα σ αρεσoουν τα συκα μανιτσα μ...Συκο???
αμα σ αρεσoουν τα συκα μανιτσα μ...
Και βερίκοκο και δαμάσκηνο κλπ κλπ,αλλά κατ εμέ η πικρή σοκολάτα είναι ότι καλύτερο.Δεν μ αρεσουν αλλα ρωταω για να εχω εικονα.
Σε τι γκουρμεδιά φόρουμ έχω πέσει ρε πστμ!Και βερίκοκο και δαμάσκηνο κλπ κλπ,αλλά κατ εμέ η πικρή σοκολάτα είναι ότι καλύτερο.
Αρκεί βέβαια το malt που πίνεις να μην είναι υπερβολικά καπνιστό πχ talisker.
Τι βερίκοκα και σύκα λέτε ρε ΛΟΑΤΚΙ; Με το ουίσκι το μόνο που επιτρέπεται να μασάς είναι αμμοχάλικο.Και βερίκοκο και δαμάσκηνο κλπ κλπ,αλλά κατ εμέ η πικρή σοκολάτα είναι ότι καλύτερο.
Αρκεί βέβαια το malt που πίνεις να μην είναι υπερβολικά καπνιστό πχ talisker.

εσυ μη ξεχνας να βαζεις κοακολα στο αμμοχαλικο σερνικο....γατακι!!!!!!Τι βερίκοκα και σύκα λέτε ρε ΛΟΑΤΚΙ; Με το ουίσκι το μόνο που επιτρέπεται να μασάς είναι αμμοχάλικο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Λουκάνικα δε βλέπω κι ανησυχω

πες τα ρε Γιαννη μην τα λεω εγω....κατι ρε παιδια τελος παντων. Ξεροσφυρι πχχχχιιιαααΛουκάνικα δε βλέπω κι ανησυχω![]()
Τίποτα φίλε,ούτε ένα τσάτνεη ντομάτας ρε,πες τα ρε Γιαννη μην τα λεω εγω....κατι ρε παιδια τελος παντων. Ξεροσφυρι πχχχχιιιααα![]()

Τίποτα φίλε,ούτε ένα τσάτνεη ντομάτας ρε,
άκου τσάτνεη ντοματας![]()
Καρατελευταιοι,μαδουραιοι,πτωχαντζες ρε πστμ!!!Τσάτνεη ντομάτας???
Poso mprosta ine afta ta meli tis Motopareas naum!![]()

Βόλο να έρθεις να κάνουμε το Address 300 κυβικά....και για πηνία θα μπουν ειδικές κυψέλες ουρανίου.για επισκευές, μετατροπές, βελτιώσεις