Δεν ήξερα που να το γράψω αυτό, οπότε πάμε εδώ
Παρήγγειλα ένα βιβλίο μηχανολογίας την προηγούμενη Παρασκευή, το συνολικό κόστος ήτανε στα 25€.
Παρασκευή φτάνει το κούριερ σπίτι, άνοιξε η αδερφή μου (έλλειπα), λέει έχω ένα δέμα στα 25€. Κανονίζω να πάω να το παραλάβω εγώ από το υποκατάστημα τους. Γνωστή ξένη μεταφορική εταιρία, για ευνόητους λόγους δεν θα πω όνομα.
Πάω σήμερα στην μεταφορική, γεια σας ο κωδικός είναι τάδε, ναι είναι στα 43€ μου λέει η κοπέλα. Για μισό λεπτό της εξηγώ, η παραγγελία μου είναι αυτή, της έδειξα το email επιβεβαίωσης παραγγελίας, και περιγράφει πως το τελικό σύνολο είναι στα 25€.
Ναι μου λέει, αλλά εγώ εδώ βλέπω +18€ έξοδα μεταφοράς, δεν σας ενημέρωσαν; Παίρνω τηλέφωνο επιτόπου στο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μου λέει η υπάλληλος πως αποκλείεται κάποιο λάθος θα έγινε ήτανε κατηγορηματική πως πρέπει να πληρώσω 25 και όχι 43 ευρώ.
Η δε κοπέλα στην μεταφορική μου έλεγε πως αν είναι να μιλήσει με τον μεταφορέα να το εξακριβώσει...ενώ όταν ήρθε σπίτι μου, 25€ είπε. Εν τέλει δεν έβγαλα άκρη, το παράτησα και έφυγα, μου βρωμούσε η δουλειά. Κρυφή χρέωση και δεν το ξέρω; Με καμία άλλη μεταφορική δεν μου έχει τύχει αυτό, και παραγγέλνω συχνά από ίντερνετ.
Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία;