Που παει μωρε ο Καραμητρος με τον καναπε;Εδω μιλαμε για ΤΗΝ αγορα της χρονιας το Sapiokaravo ψωνισε απο νεφραμνια ντιβανοκασελα με ροδες Peugeot 400 rs εδω κοιτατε γκορδομα σα γυφτικο σκεπαρνι ο δικος σου
![]()
![]()
Που παει μωρε ο Καραμητρος με τον καναπε;Εδω μιλαμε για ΤΗΝ αγορα της χρονιας το Sapiokaravo ψωνισε απο νεφραμνια ντιβανοκασελα με ροδες Peugeot 400 rs εδω κοιτατε γκορδομα σα γυφτικο σκεπαρνι ο δικος σου
![]()
![]()
Σου πάει!!!Εδω μιλαμε για ΤΗΝ αγορα της χρονιας το Sapiokaravo ψωνισε απο νεφραμνια ντιβανοκασελα με ροδες Peugeot 400 rs εδω κοιτατε γκορδομα σα γυφτικο σκεπαρνι ο δικος σου
![]()
![]()

Ότι και να καβαλάμε Χρηστάρα μου μας πάει, Καλοταξιδο αδερφέΕδω μιλαμε για ΤΗΝ αγορα της χρονιας το Sapiokaravo ψωνισε απο νεφραμνια ντιβανοκασελα με ροδες Peugeot 400 rs εδω κοιτατε γκορδομα σα γυφτικο σκεπαρνι ο δικος σου
![]()
![]()
Μονο καναπεδες ευδοκιμουν στα μερη μας.Που παει μωρε ο Καραμητρος με τον καναπε;
Ναι ναι ,βαρατε με κι ας κλαίω .Μονο καναπεδες ευδοκιμουν στα μερη μας.
Ταιριαζουν με το αναγλυφο της περιοχης, καθ οτι φυσιολατρες και ηρεμοι τυποι οι κατοικοι.![]()

Υπονοεις Ηρακλη οτι του κανει ομορφη γαμπαΣου πάει!!!

Breaking news??Στελιο πολλα και καλα χιλιομετρα με το καινουριο Αργαλειο.![]()
![]()
![]()
Καλορίζικο Χρήστο!Εδω μιλαμε για ΤΗΝ αγορα της χρονιας το Sapiokaravo ψωνισε απο νεφραμνια ντιβανοκασελα με ροδες Peugeot 400 rs εδω κοιτατε γκορδομα σα γυφτικο σκεπαρνι ο δικος σου
![]()
![]()

Μη του βαζεις ιδεες ΓιαννοΚαλορίζικο Χρήστο!
Πάντα όρθιος!!!
Βάλε πίσω σχάρα να κουβαλάς το Ducati και να το κατεβάζεις μετά για βόλτα όπως κάνουν αυτοί με τα τροχόσπιτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

Oh yes !!!Breaking news??
Καλοριζικο και καλοταξιδο Δεσποτα να το χαρεις στο επακροOh yes !!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντα όρθιος και πολλά χιλιόμετρα ας γιουζουαλOh yes !!!
Για πε.Oh yes !!!
Καλοταξιδο δεcποτa ,καράβι !Oh yes !!!
Περιμένεις να πάρεις ματάκι μπλε και μετά να την βάλεις να την δούμε;Oh yes !!!
Ναι,να μπορει να τραβαει και ρυμουλκα.Καλορίζικη και καλοτάξιδη φίλε @esel πολύ όμορφη!!!
Αλλαγη τα ηχεία με 2 gpl και Αντζελα για αρχή....Κατά λάθος έχω gs εγώ τέτοια μου αρμόζει...

Καλοτάξιδο πάντα όρθιος Στέλιε....Στελιο πολλα και καλα χιλιομετρα με το καινουριο Αργαλειο.![]()
![]()
![]()