Συμβαίνει τώρα....

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Ανακάλυψα ένα κλαράκι για το τζάκι αλλά δεν είχα πάρει σήμερα το βαν...

View attachment 50324
Ωραία το Dax είχα κάποτε έναν Μπόμπο πολύ γέλιο και Τούμπα λέμε. Μου θυμισες την εφηβεία μού

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Εξαρταται.Αν ειναι Καλαβρυτων με 2μιση κιλα καλυπτεσαι.Εχει παει στον Θεο η τιμη της!Banging head
Σκληρή και πικάντικη έτσι Κώστα παρέα με τσι τσι χαχαχα

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Σκληρή και πικάντικη έτσι Κώστα παρέα με τσι τσι χαχαχα
Μεγάλη βδομάδα είναι τσι τσι όχι μόνο φέτα. Rolling abcdefghgk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ευχαριστούμε Στέλιο μας @esel ....

Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Ευχαριστούμε Στέλιο μας @esel ....

Μεγειες .
Γίγαντας ο Δεcποτaς

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μεγειες Γιάννη , αχρειαστες να 'ναι
Γιάννη δεν τις πήρε για το ράφι, για χρήση τις πήρε.

Ξέρω όμως τι εννοείς και πως το είπες, μην με πιάσεις από τον λαιμό, απλά γέλασα όπως το έγραψες και είπα να σε πειράξω λιγουλάκι

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Κάναμε και την καμπάνια του άξονα και είμαστε έτοιμοι να φάμε χιλιόμετρα....
Φλορινα ετοιμάσου....

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Σχολάω, γυρνάω από την δουλειά...άντε ας πάω από περιφερειακό αυτή τη φορά λέω να κόψω δρόμο.

Πλησιάζοντας την αερογέφυρα στο Πανθεσσαλικό, βλέπω πάνω ένα κάρο τυπάδες, παπάκια μαζεμένα, ένα Innova 125 ένα GLX στημένα, έτοιμα να ξεκινήσουν, ένας τυπάς στην μέση να δώσει το σήμα λογικά..."ε ναι, τώρα είμαι σίγουρος πως έφτιαξε ο καιρός" σκέφτομαι.

Κορνάρω, κάνω σινιάλο με τα φώτα, κάνει λίγο στην άκρη το παλικάρι περνάω ανάμεσα από τα μηχανάκια...σταθερά με 80 πήγαινα. Τα ακούω από πίσω, πλησιάζουν....."λες να γίνω ξανά 19 χρονών;"....ε δεν γ@μιέται! Ας γελάσουμε λιγάκι! Κατέβασμα 3η, πέρασαν ελαφρώς μπροστά, ανοίγω τέρμα, εξαπολύω οοοολη την δύναμη που μου προσφέρουν τα παραπάνω χιλιοστά, το PWK28, ο εκκεντροφόρος και τα σκληρά ελατήρια συμπλέκτη, τα πέρασα...φτάνω επόμενη αερογέφυγα, και άλλα βλαμμένα πάνω στην γέφυρα, σηκώνω χέρια στον αέρα καθώς ρολάρει, μετά ξανά χαλαρά 60-70...

Άξιζε που έγινα για μισό λεπτό 6 χρόνια νεότερος; Δεν ξέρω....γέλασα; Ναι! Πλάκα είχε, τελικά καλά το έφτιαξα, μπράβο μου. Πάμε τώρα στο στρώμα...

jordano

member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
Ducati st2
Όνομα
.
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Σχολάω, γυρνάω από την δουλειά...άντε ας πάω από περιφερειακό αυτή τη φορά λέω να κόψω δρόμο.

Πλησιάζοντας την αερογέφυρα στο Πανθεσσαλικό, βλέπω πάνω ένα κάρο τυπάδες, παπάκια μαζεμένα, ένα Innova 125 ένα GLX στημένα, έτοιμα να ξεκινήσουν, ένας τυπάς στην μέση να δώσει το σήμα λογικά..."ε ναι, τώρα είμαι σίγουρος πως έφτιαξε ο καιρός" σκέφτομαι.

Κορνάρω, κάνω σινιάλο με τα φώτα, κάνει λίγο στην άκρη το παλικάρι περνάω ανάμεσα από τα μηχανάκια...σταθερά με 80 πήγαινα. Τα ακούω από πίσω, πλησιάζουν....."λες να γίνω ξανά 19 χρονών;"....ε δεν γ@μιέται! Ας γελάσουμε λιγάκι! Κατέβασμα 3η, πέρασαν ελαφρώς μπροστά, ανοίγω τέρμα, εξαπολύω οοοολη την δύναμη που μου προσφέρουν τα παραπάνω χιλιοστά, το PWK28, ο εκκεντροφόρος και τα σκληρά ελατήρια συμπλέκτη, τα πέρασα...φτάνω επόμενη αερογέφυγα, και άλλα βλαμμένα πάνω στην γέφυρα, σηκώνω χέρια στον αέρα καθώς ρολάρει, μετά ξανά χαλαρά 60-70...

Άξιζε που έγινα για μισό λεπτό 6 χρόνια νεότερος; Δεν ξέρω....γέλασα; Ναι! Πλάκα είχε, τελικά καλά το έφτιαξα, μπράβο μου. Πάμε τώρα στο στρώμα...

Ωραίος.....
για την φιλοσοφία σου και τα όνειρα σου..

Top Bottom