patsavour
well know member
Μια χαρά έγραψε το συναίσθημα της στιγμής, έλεος πια με την πολιτική ορθότητα,το ίδιο θα αισθανόμασταν όλοι εκείνη την στιγμή.λυπάμαι που κλέψανε αλλά αυτό είναι μ@λ@κια που έγραψες...
Μια χαρά έγραψε το συναίσθημα της στιγμής, έλεος πια με την πολιτική ορθότητα,το ίδιο θα αισθανόμασταν όλοι εκείνη την στιγμή.λυπάμαι που κλέψανε αλλά αυτό είναι μ@λ@κια που έγραψες...
Και ο Ηλίας έγραψε το συναίσθημα της στιγμής,που το προβλημα;Και εμένα μου φάνηκε βαριά κουβέντα και όποτε την ακούω που φαίνεται κάπως.Μια χαρά έγραψε το συναίσθημα της στιγμής, έλεος πια με την πολιτική ορθότητα,το ίδιο θα αισθανόμασταν όλοι εκείνη την στιγμή.
όχι ολοι φιλέ μου...Μια χαρά έγραψε το συναίσθημα της στιγμής, έλεος πια με την πολιτική ορθότητα,το ίδιο θα αισθανόμασταν όλοι εκείνη την στιγμή.
Οπωςνομιζεις απο μερους σου,οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Εγω ξερω οτι το 99,9% οταν βλεπουν να τους εχουν κλεψει το μηχανακι μπροστα ή πισω τους ριχνουν οτι καντηλια και καταρες ξερουν, αν οχι και τιποτα αλλο πιο βαρβαρο αν μπορουν.Δεν γνωριζω κανεναν να τους ειπε ''τζιερι μου'', ''πασσακα μου'' ''λατρεια μου'' αν θες δωσε μου το μηχανακι πισω.όχι ολοι φιλέ μου...
για να το κλείσουμε καρκίνο δεν εύχομαι ποτέ σε καθένανΟπωςνομιζεις απο μερους σου,οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Εγω ξερω οτι το 99,9% οταν βλεπουν να τους εχουν κλεψει το μηχανακι μπροστα ή πισω τους ριχνουν οτι καντηλια και καταρες ξερουν, αν οχι και τιποτα αλλο πιο βαρβαρο αν μπορουν.Δεν γνωριζω κανεναν να τους ειπε ''τζιερι μου'', ''πασσακα μου'' ''λατρεια μου'' αν θες δωσε μου το μηχανακι πισω.
και σε σενα καλο βραδυ,και ευχομαι να μην ζησεις ποτε,το προαναφερθεν συμβαν.για να το κλείσουμε καρκίνο δεν εύχομαι ποτέ σε καθέναν
καλο βραδύ
Τάσο προσπάθησε να μην βάλεις κολάρο αλλά λαιμό αλουμινίου, στην χειρότερη φτιάξε έναν στα μέτρα σου για να μπορέσεις να βάλεις αντικλεπτικες βίδες και ξέγνοιασεςΔιορθώθηκε
Σήμερα θα κατέβω να πάρω μια καινούρια ντίζα και ένα νέο κολάρο με σφιγκτήρες. Πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω όσο πιο δύσκολα προσβάσιμο γίνεται.

Πωωω κακό...πολυ κακό. Γέρικο όπως είπες, δεν ειχανε και γερά πλαισια αυτά.Τώρα που το θυμήθηκα..
Δεν συνέβη τώρα, αλλά σήμερα το πρωί, περίπου στις 7:30.
Κάθοδος Μεσογείων, κοντά στο Νομισματοκοπείο περνάει δίπλα μου ένα παλιό παπί GLX, μπλε.
Χώνεται ανάμεσα στα αμάξια κ πηγαίνει μαλλιά.
Εγώ δεν τρέχω αλλά πηγαίνω χαλαρά στην ευθεία.
Ξαφνικά, περίπου 50 μέτρα εμπρός μου βλέπω τον τύπο με το GLX να πέφτει ξαφνικά στο οδόστρωμα.
Ευτυχώς τα αμάξια προλαβαίνουν να φρενάρουν, η κυκλοφορία σταματάει κ τρέχουμε να βοηθήσουμε τον αναβάτη που έπεσε.
Σηκώνεται αμέσως κ πάει να σηκώσει το μηχανάκι απορημένος.
Όλοι παγώνουμε.
Το μηχανάκι έχει κοπεί στα δύο.
Διαλύθηκε εν κινήσει στην ευθεία!
Κάποιοι γελάνε, εγώ όμως στεναχωριέμαι...
Το γέρικο μηχανάκι διαλύθηκε κ πέθανε... όπως πεθαίνει κάτι που ήταν ζωντανό.
Έτσι άδοξα.
Κρίμα....
Είχες βρει την ευκαιρία στο car, την zzr των ονείρων σου,και ταχες έτοιμα στο κομοδίνο,αλλά δεν σουκατσε,και τα τραβάμε εμείς τωρα.Εμενα μπηκαν μερα μεσημερι και μου σηκωσαν 1 χιλιαρικο απ το κομοδινο....πριν καποια χρονακια