jliordos
old member
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1250GS ADVENTURE
- Όνομα
- Ιωάννης
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
Ο πανίβλακας Έλληνας καταστρέφει όσα μπορεί
Είχαν δεν είχαν το καψαν το νησί .Ο πανίβλακας Έλληνας καταστρέφει όσα μπορεί![]()
![]()
![]()
Σιγά το καινούργιο!αυτος εχει καινουριο ομως!
εγω λεω για τα μαγκανοπηγαδο του ωμεγκα

Το θέμα είναι Έλληνας ή είναι κανενας βαλτός από τους απέναντι;Ο πανίβλακας Έλληνας καταστρέφει όσα μπορεί![]()
![]()
![]()
Aντε να βγαλεις ακρη,οπως ολοι γνωριζουμε σε καθε βαρκα που ερχεται το 80% ειναι αντρες απο 15-35,ολοι εχουν πεταξει τα διαβατηρια στην θαλασσα,και το μονο που εχουν ''διασωσει''ειναι το i-phone τους.Βαλε λοιπον με τον νου σου σε καθε βαρκα ο ερντογαν να βαζει και εναν βαλτό πρακτορα της Μ.Ι.Τ. ο οποιος περιμενει την καταλληλη στιγμη,και τον καταλληλο κωδικο στο τηλεφωνο.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΑΝΑ .ΚΡΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.Το θέμα είναι Έλληνας ή είναι κανενας βαλτός από τους απέναντι;
Βέβαια το ότι μετά από τα περσινά δεν φρόντισε η πολιτεία για την προστασία των δασών τι να πεις!
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!
Ίσως να είναι και ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που δεν μπορεί να κόψει το πεύκο και το καίει για να μπορέσει μετά να το κόψει!Ώρα τώρα να ακούσουμε ότι και αυτός είναι κανένας Τούρκος, Συριος, Αφγανός, Σκοπιανός ή δεν ξέρω τι άλλο.
https://www.e-radio.gr/post/213347/vinteo-ntokoymento-kamera-epiase-empristi-ston-aspropyrgo
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα που πάντα φταίνε οι άλλοι.
Λυσσαξες μαρη!!!!!On the road again...![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλούς δρόμους Μάνοοοο....On the road again...![]()
Πουθενά σαν το χωριό...Για την Νησο πας ?
Σαλαμινα; Θα εχει καιρό σήμερα..Μην φύγεις μακρυά...Μείνε να την κρατάς και να την χαϊδευειςOn the road again...![]()
Τι Σαλαμίνα μωρή πτωχάτζα....Σαλαμινα; Θα εχει καιρό σήμερα..Μην φύγεις μακρυά...Μείνε να την κρατάς και να την χαϊδευεις
Kαλα να περασεις Μανο Αν εισαι και την αλλη βδομαδα μπορει ερθω να πιουμε καμμια παγωμενηΤι Σαλαμίνα μωρή πτωχάτζα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται Μήτσο μου...Kαλα να περασεις Μανο Αν εισαι και την αλλη βδομαδα μπορει ερθω να πιουμε καμμια παγωμενη

Γειά σου Μανώλη μερακλή καλά να περνάς ρεΓιατί σαν το χωριό δεν έχει....![]()
![]()
![]()
Παγκόσμιο Πένθος από την Νestle!