Καθόλου κακή επιλογή ....και που ξέρετε. Το επόμενο μπορει τελικα να είναι κανά σούπερ παπι...
Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ερώτημα του περασμένου μήνα δεν ήταν τυχαίο Γιάννη.Καθόλου κακή επιλογή .
Συνδυάζεις αρκετά και τη μικρή μοτό και τα καλά του παπιου.
motoparea.gr

(μπα σε καλό μου! Ουτε να το πω για χαβαλε με straight face δεν μπορώ!)Με παίρνουν τηλ για το παπί και είμαι όλο δικαιολογίες για το πότε να δώσουμε ραντεβού να το δουν και το τρενάρω.
Εχω δύο που τους καθυστερώ γιατί θα μείνω χωρίς μηχανάκι και δεν έχω διαλέξει ακόμη το επόμενο.
Εγω νόμιζα το δύσκολο θα ήταν να αποχωριστώ το μεγάλο, αλλά κοίτα να δεις πράγματα....
Πρέπει να πάρω απόφαση για το επόμενο άμεσα!
H πλακα ειναι οτι πολλοι διαβαζουν ...αλλα μαλλον λιγοι εχουν σταθει στις αναγκες σου..Το ερώτημα του περασμένου μήνα δεν ήταν τυχαίο Γιάννη.
![]()
Τι θα αγοράζατε μέχρι 300-500 κυβικά για...
...να κάνετε τα πάντα;cdefghigi -Πόλη -Σουπερμαρκετ -Καθημερινός σκλάβος -Βόλτες -μικρά ταξιδάκια (με τους όποιους περιορισμούς των κυβικών) Σφουχτερ; Αν ναι ποιο και γιατί; Μοτοσυκλέτα; Αν ναι ποια και γιατί; Υπερ-παπί; Αν ναι ποιο και γιατί; abcdabcdabcdmotoparea.gr
Ηδη είχα αποφασίσει πως θα πάω σε λίγα κυβικά και σε ένα για όλα. Όλα όσον αφορά τις πραγματικές μου ανάγκες όμως. Όχι τις φανταστικές για ταξίδια στα βόρεια ακρωτήρια και τις Τυνησίες
Για την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες τις συγκεντρώνει ένα πολύ συγκεκριμένο σκούτερ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
μπορεί να βρεθώ με κανα ντωβιλ....
(μπα σε καλό μου! Ουτε να το πω για χαβαλε με straight face δεν μπορώ!)
Αυτό είναι το μόνο δεδομένο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Απλά σημαίνει πως κατα 70% αυτή θα είναι η χρήση.H πλακα ειναι οτι πολλοι διαβαζουν ...αλλα μαλλον λιγοι εχουν σταθει στις αναγκες σου..
Που ειναι 2χλμ καθε μερα πηγαινε ελα....σωστα?
Βρε κοφτο με τα ποδια λεμεεεεε
Πάρε ενα scooter Αποστόλη αλλα οχι Beverly φιλεΑυτό είναι το μόνο δεδομένο, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Απλά σημαίνει πως κατα 70% αυτή θα είναι η χρήση.
Επίσης όμως έχω και κάποιους πελάτες που βρίσκονται πέριξ της πόλης στην βιομηχανική ζώνη. Εκεί πλέον τα χλμ γίνονται και 5 και 10 και 15. Δεν είναι κάθε μέρα, ούτε και συνέχεια, αλλά συμβαίνει. Η λύση με τα πόδια ή και ποδήλατο απορρίπτεται λόγω των παραέξω αποστάσεων που μπορεί να τύχουν στην εργασία.
Επίσης δεδομένου πως θα είναι ένα μόνο μοτό, θα πρέπει να μπορεί να κάνει και βόλτα προς τα έξω. Να μπορεί να βγει σε επαρχιακή οδό ή και Ε.Ο αν χρειαστεί και να μπορεί να διατηρήσει μια μέση ταχύτητα απο 100 έως 120 χωρίς να ανατιναχτεί. Αυτό βέβαια θα το κάνει 2-3 φορές τον χρόνο και αν, με μέγιστη απόσταση 200 χλμ (καμια Χαλκιδική η Κατερίνη για να μπανάκι)
Κράτα επίσης στο μυαλό σου πως για εμένα το δίκυκλο (το παπί έως σήμερα) είναι και το μοναδικό μου προσωπικό μέσο. Δεν κινώ αμάξι σχεδόν ποτέ και όταν το κάνω είναι για ταξίδι με την οικογένεια και βασικά είναι αγγαρία. Δεν παίρνω αμάξι εντός πόλης. Προτιμώ να πάω με τα πόδια παρά να ψάχνω σαν τον χαζό να παρκάρω στο κέντρο που είναι η δουλειά μου.
Υπάρχουν πάντως πολλές μοτό και σκούτερ που μπορούν να καλύψουν τα παραπάνω. Ισως και κάποιο σούπερ παπί απο αυτά με τον συμπλέκτη και τα 18 άλογα.
Για πες;Πάρε ενα scooter Αποστόλη αλλα οχι Beverly φιλε![]()

Θα χρειαστεί να βγάλεις γκόμενο τον βενζινα.Για πες;
Καλά το beverly δυστυχώς το απέρριψα (και λέω δυστυχώς επειδή έγινε για χωροταξικούς λόγους). Αλλά το νέο 300άρι το euro 5 είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και με καλά αλογάκια πλέον.
Δεν σου κρύβω πως όταν πήγα προχτές να το δω είπα πως αν χωράω θα το πάρω επι τόπου. Η τιμή του είναι μπόμπα στα 4990 ευρώ
Μόνο για χεραδες !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο βουνό;; χμμμμ τα δύο σας;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι, τα δυο τους.Στο βουνό;; χμμμμ τα δύο σας;;
![]()
![]()
![]()
ΓΙΟΜΙΣΑΜΕ!!!

Οτι γίνεται στα βουνα και στα λαγκαδια μενει εκει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Γιομησαμε λεμεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί πονάει κάπου;;;Δυο μηχανές, δυο αγόρια, ένα βουνό, μια κατασκήνωση μέσα στο δάσος. Θα μπορούσαμε να είμαστε ένα σύγχρονο Brokeback Mountain….αλλά ο @dinospanadp κλάνει ρε γμτ
Εξάγουμε πολιτισμό ντεμεκ![]()
Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μοντέλο είσαι μανιτσα μ!!!Τουλάχιστον εγώ είμαι ορθόδοξος Γερμανός. Όχι γιαπωνέζα Γκεϊσα
![]()
Δηλαδή άμα ήτανε τρεις ... τι θα αλλαζε ? .....!![]()