Κυριακο μια χαρα τιμη την βρισκω.!!!!Εγώ για brembo που ρώτησα αγορά 270€ μόνο του φρένου 19αρα + εργασία!
Αυτά θα χαθούν και είναι λύσεις.Γνώση.
Να ανοίξουμε ένα θέμα για τα φρένα και τη βελτίωση τους στα συγκεκριμένα suzuki;
Τα μαθηματικά δεν μου βγαίνουν μόνο!Χαρούμενοι νεανιες ......με ιταλικά δικυκλα συνευρεθηκαν για μασαμπουκα στις όχθες Νέστου.
View attachment 43406
View attachment 43407

Έπρεπε να την αγοράσεις και να έρθεις εδώ να την περάσουμε μαζί ρε Νίκο.Ναι στο suzuki. Εχει και Abs. Οχι δεν εχω ανοιξει θεμα ειμαι σε μια φαση που εχω "τσακωθει". Και εχουν στειλει την τρομπα στην μαμα εταιρεια (ιταλικη αγωνιστικη) για ελεγχο ή αντικατασταση. ειμαι σε φαση αναμονης.........μολις τελειωσω θα ανοιξω θεμα. Θα ηθελα την γνωμη σας μηπως κατι δεν κανω καλα εγω ή.............(ολοι κοιτανε την τσεπη τους και αδιαφορουνε για τον πελατη).
Υ.γ
Για την αλλαγη τρομπας και μανετας, και μανετας συμπλεκτη μαζι με την εργασια 530ευρω!!!![]()
Καλούς δρόμους Δημήτρη!Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαρούμενοι νεανιες ......με ιταλικά δικυκλα συνευρεθηκαν για μασαμπουκα στις όχθες Νέστου.
View attachment 43406
View attachment 43407
Μπορεί να τους κέρασαν τσάι (οι ποδηλάτες)...που ξέρεις?Στην φωτο βλεπω και ποδηλατες.

Μπορεί να τους κέρασαν τσάι (οι ποδηλάτες)...που ξέρεις?
Στέλιο μουουου.![]()

Καλά να περάσετε και πρόσεχε....Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έπαθε το σφούχτερ ρε?Άσε με μάνα σηκώνω Μοϊκανα...![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαρροή βενζίνηςΤι έπαθε το σφούχτερ ρε?
Κλαιν μαιν, οκ, όλα καλά.Διαρροή βενζίνης
Άλλαξαν το φλοτερ της βενζίνης το Σάββατο στο πλαίσιο της εγγύησης και κάποια μαλακια έκαναν.Κλαιν μαιν, οκ, όλα καλά.
Αυτά τα σκούτερ βγαίνουν και σε αξιόπιστα;Άσε με μάνα σηκώνω Μοϊκανα...![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Λαθη ειμαστε ανθρωπους κανουμε. Lady Αντζελα οχι εγω!Άλλαξαν το φλοτερ της βενζίνης το Σάββατο στο πλαίσιο της εγγύησης και κάποια μαλακια έκαναν.

Γι αυτό σου έγραψα κλαιν μαιν.Άλλαξαν το φλοτερ της βενζίνης το Σάββατο στο πλαίσιο της εγγύησης και κάποια μαλακια έκαναν.
Μπορώ να σου αφήσω όσο θέλεις το ληστή να τον περιποιηθεις;;Έπρεπε να την αγοράσεις και να έρθεις εδώ να την περάσουμε μαζί ρε Νίκο.
ΧΤ600Ε ή XJ6?Μπορώ να σου αφήσω όσο θέλεις το ληστή να τον περιποιηθεις;;
Θα πρέπει να μου δώσεις όμως ένα απ τα πολλά διτροχα που έχεις για να κυκλοφορώ!!!
Στα συνορα ενταξει ολα γρηγορη διαδικασια μονο απο λαθος δικο μου στα συνορα της Ελλάδας για να μπω αλβανια ο αστυνομικός μου ζητησε χαρτι οτι η γυναίκα μου επιτρεπει στη κορη να ταξιδεψει μαζι μου και δεν θα περάσει αλλιως αλλά την πηρα τηλεφωνο και μιλησε με τον αστυνομικό και με αφησεΩραίοι Μητσάρα !
Όλα εντάξει και γρήγορα στα σύνορα?