apache
Μαθουσάλας member
Φοβήθηκα μην λαμπαδιάσει, θα φύγω μεθαύριο...Αφού θα πήγαινες με το Πενφε δεν το παράταγες έτσι όπως ήταν και να το πήγαινες στο συνεργείο αφού θα επέστρεφες από την εκδρομή;
Φοβήθηκα μην λαμπαδιάσει, θα φύγω μεθαύριο...Αφού θα πήγαινες με το Πενφε δεν το παράταγες έτσι όπως ήταν και να το πήγαινες στο συνεργείο αφού θα επέστρεφες από την εκδρομή;
Στο Suzuki Νίκο;Ποσο δικιο εχεις!!!!! Σχεδον 2 χρονια τραβιεμαι με μια τρομπα φρενων.......(ηθελα να βαλω μια καλυτερη για καλυτερη αισθηση και φρεναρισμα.....παναθεμα με).![]()
Τι καβαλούσαν ρε τα παππούδια
![]()
Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζουν και τα k8 (και όχι μόνο) gsxr.Ποσο δικιο εχεις!!!!! Σχεδον 2 χρονια τραβιεμαι με μια τρομπα φρενων.......(ηθελα να βαλω μια καλυτερη για καλυτερη αισθηση και φρεναρισμα.....παναθεμα με).![]()
Έχει και τις μωβ μέδουσες φιλαράκι έχε τον νου σου!Δεν μπαίνω μέσα!
Έχει σκλοψαρα εδώ στον Κορινθιακό και μετά όντας και γλυκοτσουτσουνος ένας λόγος παραπάνω για να μείνω εις την παραλία επι της ξαπλώστρας!!!
![]()
Αμ αυτές που τις βάζεις;;;Έχει και τις μωβ μέδουσες φιλαράκι έχε τον νου σου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι στο suzuki. Εχει και Abs. Οχι δεν εχω ανοιξει θεμα ειμαι σε μια φαση που εχω "τσακωθει". Και εχουν στειλει την τρομπα στην μαμα εταιρεια (ιταλικη αγωνιστικη) για ελεγχο ή αντικατασταση. ειμαι σε φαση αναμονης.........μολις τελειωσω θα ανοιξω θεμα. Θα ηθελα την γνωμη σας μηπως κατι δεν κανω καλα εγω ή.............(ολοι κοιτανε την τσεπη τους και αδιαφορουνε για τον πελατη).Στο Suzuki Νίκο;
Αν ναι έχει κι abs;
Είχες ανοίξει θέμα;
δινε στιγμα μητσαρα καλους δρομουςΣηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα το έχεις με τη μαμά;Ναι στο suzuki. Εχει και Abs. Οχι δεν εχω ανοιξει θεμα ειμαι σε μια φαση που εχω "τσακωθει". Και εχουν στειλει την τρομπα στην μαμα εταιρεια (ιταλικη αγωνιστικη) για ελεγχο ή αντικατασταση. ειμαι σε φαση αναμονης.........μολις τελειωσω θα ανοιξω θεμα. Θα ηθελα την γνωμη σας μηπως κατι δεν κανω καλα εγω ή.............(ολοι κοιτανε την τσεπη τους και αδιαφορουνε για τον πελατη).
Υ.γ
Για την αλλαγη τρομπας και μανετας, και μανετας συμπλεκτη μαζι με την εργασια 530ευρω!!!![]()

Ίδια εύχομαι να είναι και η φώτο της επιστροφής Μητσαρα, όρθιος και ασφαλής!Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Και τι σου είπε συμβαίνουν αυτά η είναι η πρώτη φορά? Από περιέργεια ρωτάωΚαι επειδή ο Νόμος του Merfy ισχύει για όλους μας, ακούστε και αυτό:
9:00 πμ κατεβαίνω με τον μικρό μου γιο να φορτώσουμε δισάκια βαλίτσες και να φύγουμε για Πρέβεζα, πλησιάζοντας προς την μηχανή μας έρχεται έντονη μυρωδιά βενζίνης, λέω ωχ...
Δίπλα από την μηχανή και κάτω από το σκούτερ βλέπω να στάζουν βενζίνες, λέω όχι ρε πστ μου..
Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν οι βενζίνες λόγω πλαστικών γ@$%&$#@! τα σκούτερ....
Αφήνω τα πράγματα και πάω και παίρνω τα κλειδιά του σκούτερ, το βάζω μπροστά και τότε έγινε ο χαμός, να τρέχει η βενζίνη καταρράκτης, αποτέλεσμα: Ανέβαλα το ταξίδι για να πάω το σκούτερ αύριο με οδική στο συνεργείο που το Σάββατο μου άλλαξε το φλοτέρ της βενζίνης στα πλαίσια της εγγύησης περαστικά μου....
Έτσι δώσε πόνο Γιάννη χααχαχΔεν μπαίνω μέσα!
Έχει σκλοψαρα εδώ στον Κορινθιακό και μετά όντας και γλυκοτσουτσουνος ένας λόγος παραπάνω για να μείνω εις την παραλία επι της ξαπλώστρας!!!
![]()
Μπράβο ρε Δημήτρη παρέα με την κόρη έτσι!!!!Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Δημήτρη, καλό ταξίδι, καλά να περάσετε και καλή επιστροφή να έχετεΣηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()

Ωραίοι Μητσάρα !Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()

Να πάρεις σκούτερ της Πεν Φε να τ αγοράζεις κάθε φορά που θα κάνεις το μεγάλο σερβίς......Και επειδή ο Νόμος του Merfy ισχύει για όλους μας, ακούστε και αυτό:
9:00 πμ κατεβαίνω με τον μικρό μου γιο να φορτώσουμε δισάκια βαλίτσες και να φύγουμε για Πρέβεζα, πλησιάζοντας προς την μηχανή μας έρχεται έντονη μυρωδιά βενζίνης, λέω ωχ...
Δίπλα από την μηχανή και κάτω από το σκούτερ βλέπω να στάζουν βενζίνες, λέω όχι ρε πστ μου..
Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν οι βενζίνες λόγω πλαστικών γ@$%&$#@! τα σκούτερ....
Αφήνω τα πράγματα και πάω και παίρνω τα κλειδιά του σκούτερ, το βάζω μπροστά και τότε έγινε ο χαμός, να τρέχει η βενζίνη καταρράκτης, αποτέλεσμα: Ανέβαλα το ταξίδι για να πάω το σκούτερ αύριο με οδική στο συνεργείο που το Σάββατο μου άλλαξε το φλοτέρ της βενζίνης στα πλαίσια της εγγύησης περαστικά μου....
Δημήτρη να περάσετε τέλεια να γεμίσετε τον σκληρό δίσκο με πολλές και ομορφες εικονες και να μας βομβαρδισετε με φώτο να γουστάρουμε. Καλους δρόμους και ασφαλη χιλιόμετρα να έχετε.Σηκωθηκα το πρωι αχαραγα να παω για μπεκατσες αλλα μετα θυμήθηκα οτι απαγορεύεται το κυνηγι και μιας και σηκώθηκα παω να κυνηγησω το όνειρο να δω καινούργιους τοπους στριφτερες διαδρομές να αδειάσω ντεπόζιτα και να γεμισω την ψυχη μου![]()
![]()
Ναι στο suzuki. Εχει και Abs. Οχι δεν εχω ανοιξει θεμα ειμαι σε μια φαση που εχω "τσακωθει". Και εχουν στειλει την τρομπα στην μαμα εταιρεια (ιταλικη αγωνιστικη) για ελεγχο ή αντικατασταση. ειμαι σε φαση αναμονης.........μολις τελειωσω θα ανοιξω θεμα. Θα ηθελα την γνωμη σας μηπως κατι δεν κανω καλα εγω ή.............(ολοι κοιτανε την τσεπη τους και αδιαφορουνε για τον πελατη).
Υ.γ
Για την αλλαγη τρομπας και μανετας, και μανετας συμπλεκτη μαζι με την εργασια 530ευρω!!!![]()
Στα bandit βάζουν τρόμπες από Κ5/6 και βλέπουν διαφορά η οποία είναι στο αρχικό δάγκωμα και στη σπογγωδη αίσθηση που υστερεί το δωδεκαμισοΓια τα v strom με abs ,πολλοί κάτοχοι έχουν πει ότι η ποιο value for money επένδυση ήταν η τοποθέτηση τρομπας από το πρώτο μοντέλο ( χωρίς abs ) σε συνδυασμό με σωληνάκια υψηλής.
Ίσως να ισχύει και για bandit/sv.
Ένα 12αρι bandit που είχα για λίγο καιρό δεν είχε κάποιο θέμα.
Μάλλον εκεί με τα abs τα σκατωσαν.
Σε gixxer έχω δει να βάζουν τρομπες/δαγκάνες nissin από cbr.
Όσο για την τιμή που λες προφανώς εννοείς κάτι σε brembo,εντάξει είναι αρκετά αλλά διευκρινησε.
Πόσο είχαν τα πράγματα και πόσο σου χρέωσε εργασία
Για τα v strom με abs ,πολλοί κάτοχοι έχουν πει ότι η ποιο value for money επένδυση ήταν η τοποθέτηση τρομπας από το πρώτο μοντέλο ( χωρίς abs ) σε συνδυασμό με σωληνάκια υψηλής.
Όσο για την τιμή που λες προφανώς εννοείς κάτι σε brembo,εντάξει είναι αρκετά αλλά διευκρινησε.
Αυτά θα χαθούν και είναι λύσεις.Γνώση.Στα bandit βάζουν τρόμπες από Κ5/6 και βλέπουν διαφορά η οποία είναι στο αρχικό δάγκωμα και στη σπογγωδη αίσθηση που υστερεί το δωδεκαμισο
Αν εβαζα brembo ηθελε μια μικρη πατεντα για την τρομπα, και γι'αυτο εβαλα accossato, τρομπα μανετα 350, μανετα συμπλεκτη 150, εργασια 30. Γενικα δουλευε μια χαρα, τελειως διαφορετικη αισθηση και ποιο δυνατα φρενα (ασκουσα μικροτερη πιεση 16πριν 19τωρα). Αλλα "ιδρωνε γυρω απο το καπακι, και "ιδρωνε" λιγο περισσοτερο στο εξαερωτηρα. Δεν μπορουσαν να βρουν τι εχει.....και την εστειλα πισω. Τωρα φοραω την μαμα (και δεν συνηθιζεταιΓια τα v strom με abs ,πολλοί κάτοχοι έχουν πει ότι η ποιο value for money επένδυση ήταν η τοποθέτηση τρομπας από το πρώτο μοντέλο ( χωρίς abs ) σε συνδυασμό με σωληνάκια υψηλής.
)