- Μοτοσυκλέτα
-
Multistrada 1200s DVT
Aprilia Tuareg 660
- Όνομα
- Yannis
- Περιοχή
- Ελευσίνα
Μην νομίζεις!Τώρα το λές που χτύπησα τα πιτόγυρα;
Και εγώ μετά από φαΐ είμαι!
Μην νομίζεις!Τώρα το λές που χτύπησα τα πιτόγυρα;
Κανόνισε να σε ψάχνουν οι δύτες....Μην νομίζεις!
Και εγώ μετά από φαΐ είμαι!
Δεν μπαίνω μέσα!Κανόνισε να σε ψάχνουν οι δύτες....

Τεσπα, για να το λες..Πάμπολες διαρροές μόλις βάλεις μπροστά σταματάνε και το λέω για να ξέρουμε, η θερμοκρασία αυτανάφλεξης της βενζίνης χωρίς ανοιχτή φλόγα είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή του λαδιού, αλλώστε η μηχανή δούλεψε ελάχιστα δευτερόλεπτα..
Στελιο με ολο το θαρρος να ρωτησω..
ποιος ο λογος που κουβαλας αυτα τα νταουλια τις πλαινες σε καθε βολτα (ειδικα 1ημερες)..?
ανταλλακτικα κ εργαλεια επισκευης να υποθεσω η΄ γουστο να κανουμε...?
ογκος,αντισταση αερα,καταναλωση...

Οι Ιταλοί ξέρουν....θα αποκτήσεις τοσες εμπειρίες όπως κυριως ότι το κινητό σου για την οδικη .... δεν έχει παντού σημα ...!![]()

Και επειδή ο Νόμος του Merfy λέω όχι ρε πστ μου..

κι εγώ αυτό πιστευω. Δυσκολο να βρεις υπεύθυνα μαστόρια σήμεραΔεν το παραταγες βρε Μάνο που ακύρωσε την βόλτα κι ας το πήγαινες άμα γυρνούσες.
Καμμία παπάρια ο ... βοηθός .... εκεί στο τελευταίο service θα σου έκανε.![]()
Αφού θα πήγαινες με το Πενφε δεν το παράταγες έτσι όπως ήταν και να το πήγαινες στο συνεργείο αφού θα επέστρεφες από την εκδρομή;Και επειδή ο Νόμος του Merfy ισχύει για όλους μας, ακούστε και αυτό:
9:00 πμ κατεβαίνω με τον μικρό μου γιο να φορτώσουμε δισάκια βαλίτσες και να φύγουμε για Πρέβεζα, πλησιάζοντας προς την μηχανή μας έρχεται έντονη μυρωδιά βενζίνης, λέω ωχ...
Δίπλα από την μηχανή και κάτω από το σκούτερ βλέπω να στάζουν βενζίνες, λέω όχι ρε πστ μου..
Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγαίνουν οι βενζίνες λόγω πλαστικών γ@$%&$#@! τα σκούτερ....
Αφήνω τα πράγματα και πάω και παίρνω τα κλειδιά του σκούτερ, το βάζω μπροστά και τότε έγινε ο χαμός, να τρέχει η βενζίνη καταρράκτης, αποτέλεσμα: Ανέβαλα το ταξίδι για να πάω το σκούτερ αύριο με οδική στο συνεργείο που το Σάββατο μου άλλαξε το φλοτέρ της βενζίνης στα πλαίσια της εγγύησης περαστικά μου....
Στο παλιό το Capo κουβαλούσα ανορθωτή, πολλαπλασιαστή, εργαλεία, πολύμετρο, δεματικά, γκάφερ, και ....μπίβουακ τσέπης σε περίπτωση που έμενα σε κανα κατσάβραχο και δεν έπιανε κινητό.Για αυτό λες δεν βλέπω και πολλα φορτωμένα ...!![]()

Με το κουτί ήρθα ρε σύ!Ξεφτιλισες την κάστα μας....!
Στο Αλεποχώρι πήγαινα όταν είχα Simpson ... 3 ώρες έκανα δικάβάλλος...!![]()

Εγώ δηλαδή που δεν κουβαλάω σχεδόν ποτέ ούτε τα εργαλεία που είχε από το εργοστάσιο παίζω με την τύχη μου;;;;Στο παλιό το Capo κουβαλούσα ανορθωτή, πολλαπλασιαστή, εργαλεία, πολύμετρο, δεματικά, γκάφερ, και ....μπίβουακ τσέπης σε περίπτωση που έμενα σε κανα κατσάβραχο και δεν έπιανε κινητό.
Μετά έκοψα σιγά σιγά τις σόλο χωμάτινες...έκανα και οδική....έδωσα και το Ιταλικό....και ησύχασα!![]()
![]()
![]()

Εγώ μόνο το οδηγούσα τότε, δεν με ένοιαζε πως γραφόταν!!!SIMSON οχι SIMPSON.Tι τοχουμε το avatar.

Καφές+χυμός+σαντουϊτσάκι=SOFTEX στην τσέπη και κόφτης ιμάντων για τις τιράντες..
Καλό δρόμο παιδί!!!
![]()

Τι να σου πω ρε συ, δεν ξέρω απο τα σύγχρονα τα Ιταλικά τι παίζει και πόσο έχουν διορθωθεί αυτές οι παιδικές ασθένειες.Εγώ δηλαδή που δεν κουβαλάω σχεδόν ποτέ ούτε τα εργαλεία που είχε από το εργοστάσιο παίζω με την τύχη μου;;;;
![]()
το κοκκινο ειχα με τις 4 ταχυτητες,αλλα αβαταρ εβαλα το μουσταρδοσκατουλί,γιατι σαν χρωμα μου αρεσε καλυτερα,αλλα ερχοταν τοτε μονο τριταχυτο.Σωστά , αλλά δεν είχες το 4 Star... το κόκκινο ...! Έχω βάλει φωτό παλιά εδώ μέσα .![]()
δλδ θες να πεις οτι οι εμπειριες ερχονται οταν παμε μακρυα για κατουρημα...κ στο γυρισμο βρεχουμε το σωβρακο...Να σου απαντήσω σοβαρα λοιπόν.... κάτι σωβρακα έχω μαζεμενα εδώ και καιρό και δεν προλαβαίνω να τα αφήσω στο καθαριστήριο, αν πας από 'κει ειδοποιαμε ....!
Και τώρα αστεία απαντώ:
Σαν βγεις στο γυρισμό για την Ιθάκη , αν λέμε ποτέ βγεις ... γιατί ενδέχεται να πηγαίνεις και συ π.χ. μέχρι την Ερέτρια που πάνε τα ΚΑΠΗ μονοήμερες για κατούρημα στην θαλασσα ... θα αποκτήσεις τοσες εμπειρίες όπως κυριως ότι το κινητό σου για την οδικη .... δεν έχει παντού σημα ...!![]()
)Ποσο δικιο εχεις!!!!! Σχεδον 2 χρονια τραβιεμαι με μια τρομπα φρενων.......(ηθελα να βαλω μια καλυτερη για καλυτερη αισθηση και φρεναρισμα.....παναθεμα με).κι εγώ αυτό πιστευω. Δυσκολο να βρεις υπεύθυνα μαστόρια σήμερα.
δλδ θες να πεις οτι οι εμπειριες ερχονται οταν παμε μακρυα για κατουρημα...κ στο γυρισμο βρεχουμε το σωβρακο...
(πχ Λαμια...να υποθεσω?)