Συμβαίνει τώρα....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Όταν πάρω το 300-400άρι σφούχτερ, και περάσουν καναδύο χρόνια, θα σας ενημερώσω αν είχατε δίκιο ή όχι. Tooth

Το ΄"ένα για όλα" πάντως έχει διαφορετική σημασία όχι μόνο για τον κάθε αναβάτη, αλλά και ανάλογα το που μένει.
Άλλο "ένα για όλα" θα πάρει ο Κρητικός, άλλο ο Μακεδόνας και άλλο ο Αθηναίος.
Όταν εδώ έχει κωλόκαιρο για 8 μήνες τον χρόνο και τον μισό χρόνο βρέχει ή χιονίζει, το "ένα για όλα" πρέπει να παρέχει και προστασία αν θες να το έχεις όντως για όλα.

Αν ήμουν Αθήνα και ήθελα "ένα για όλα" θα αγόραζα ένα Himalayan. Ή ένα CB500X ή κάτι εκεί τελοσπάντων. Μηχανάκια όμως που εδώ πάνω θα είχαν τελικά την ίδια χρήση που έκανα με το μεγάλο. Μόνο βόλτα. Αν ήταν έτσι κρατούσα και το μεγάλο κρατώ και το παπί και τέλος.

Θέλω ένα για όλα, παντός καιρού και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσεις. Καταλαβαίνω αυτά που λέτε για στροφόμετρα και εξατμίσεις και ήχους κινητήρα, αλλά ποτέ δεν με συγκινούσαν. 30 μηχανές πέρασαν απο τα χέρια μου, σε καμία δεν άλλαξα εξάτμιση για να ακούω και να καυλώνω. Ούτε πείραζα κινητήρα για να πάει πιο γρήγορα (πιο οικονομικά ναι). Σε όλα κοιτούσα να βελτιώσω πάντα αναρτήσεις και φρένα και ανεμοπροστασία. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η βόλτα με την μηχανή και όχι ο χειρισμός της.
Πως το λέει ο Δεσποτας; Όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίδια. Smileys drinking beer Emoticon
Βεβαια οκ, αυτό μπορεί να με κάνει μη μοτοσυκλετιστή, αλλά θα ζήσω με το στίγμα! Toothfunny

hobbyist

member
Όνομα
Alex
Δεν ειπα τιποτα για εξατμίσεις, τις σιχαίνομαι τις after market εξατμίσεις, ουτε εμενα μου αρεσει να ξεσηκώνω τη γειτονια για μισό άλογο παραπάνω. Συμφωνώ οτι αυτό με τις μονοτονες στροφες είναι υποκειμενικό, δεν ενοχλεί όλους. πιστεύω όμως ότι στους 100 πρώην μοτοσικλετιστές πάνω από τους μισούς μακροπρόθεσμα θα ενοχληθούν.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν ειπα τιποτα για εξατμίσεις, τις σιχαίνομαι τις after market εξατμίσεις, ουτε εμενα μου αρεσει να ξεσηκώνω τη γειτονια για μισό άλογο παραπάνω. Συμφωνώ οτι αυτό με τις μονοτονες στροφες είναι υποκειμενικό, δεν ενοχλεί όλους. πιστεύω όμως ότι στους 100 πρώην μοτοσικλετιστές πάνω από τους μισούς μακροπρόθεσμα θα ενοχληθούν.
100 πρώην μοτοσικλετιστές διαβάζω.
Χάνεται η ιδιότητα με αγορά σκουτερ ε;

Δεν είναι πχ όπως ο Δήμαρχος η ο Πρόεδρος που και μετά την λήξη της θητείας ο τίτλος μένει.

Άτιτλοι θα πάμε ρε γμτ! Tooth

Caesarsk

well know member
Πάντως έχει και ένα καλό η αγορά σφούχτερ.
Δεν θα χρειάζεται να χαιρετάω τους μοτοσυκλετιστές στον δρόμο, μιας και κανείς δεν θα χαιρετάει. Tooth
στέλνε φωτογραφίες να σε χαιρετάω εγώ ToothToothToothToothTooth

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Όταν πάρω το 300-400άρι σφούχτερ, και περάσουν καναδύο χρόνια, θα σας ενημερώσω αν είχατε δίκιο ή όχι. Tooth

Το ΄"ένα για όλα" πάντως έχει διαφορετική σημασία όχι μόνο για τον κάθε αναβάτη, αλλά και ανάλογα το που μένει.
Άλλο "ένα για όλα" θα πάρει ο Κρητικός, άλλο ο Μακεδόνας και άλλο ο Αθηναίος.
Όταν εδώ έχει κωλόκαιρο για 8 μήνες τον χρόνο και τον μισό χρόνο βρέχει ή χιονίζει, το "ένα για όλα" πρέπει να παρέχει και προστασία αν θες να το έχεις όντως για όλα.

Αν ήμουν Αθήνα και ήθελα "ένα για όλα" θα αγόραζα ένα Himalayan. Ή ένα CB500X ή κάτι εκεί τελοσπάντων. Μηχανάκια όμως που εδώ πάνω θα είχαν τελικά την ίδια χρήση που έκανα με το μεγάλο. Μόνο βόλτα. Αν ήταν έτσι κρατούσα και το μεγάλο κρατώ και το παπί και τέλος.

Θέλω ένα για όλα, παντός καιρού και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσεις. Καταλαβαίνω αυτά που λέτε για στροφόμετρα και εξατμίσεις και ήχους κινητήρα, αλλά ποτέ δεν με συγκινούσαν. 30 μηχανές πέρασαν απο τα χέρια μου, σε καμία δεν άλλαξα εξάτμιση για να ακούω και να καυλώνω. Ούτε πείραζα κινητήρα για να πάει πιο γρήγορα (πιο οικονομικά ναι). Σε όλα κοιτούσα να βελτιώσω πάντα αναρτήσεις και φρένα και ανεμοπροστασία. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η βόλτα με την μηχανή και όχι ο χειρισμός της.
Πως το λέει ο Δεσποτας; Όλα τα δάκτυλα του χεριού δεν είναι ίδια. Smileys drinking beer Emoticon
Βεβαια οκ, αυτό μπορεί να με κάνει μη μοτοσυκλετιστή, αλλά θα ζήσω με το στίγμα! Toothfunny
Αποστόλη κείθε πάνω πούσαι με πάγους κλπ οτιδήποτε σε δύο τροχούς δεν θα είναι σώφρων να κυκλοφορεί.
Λέω εγώ τώρα ε?

Όσο αφορά το <<Αθηναίος>> κλπ όλοι ή οι περισσότεροι γράφουμε που είμαστε οπότε καταλαβαίνει ο αναγνώστης για ποιες περιοχές μιλάμε.

Όντως όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια.

Λέμε τώρα και περνάμε και την ώρα μας μέχρι να πάμε καμιά βόλτα. tongue ToothToothTooth

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αποστόλη κείθε πάνω πούσαι με πάγους κλπ οτιδήποτε σε δύο τροχούς δεν θα είναι σώφρων να κυκλοφορεί.
Λέω εγώ τώρα ε?
Να πάρω smart; cdefghigi
Αν το καλοσκεφτείς ένα RT1100 με 4 ρόδες και καλή ανεμοκάλυψη είναι.... cdefghigi

ooops

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Να πάρω smart; cdefghigi
Αν το καλοσκεφτείς ένα RT1100 με 4 ρόδες και καλή ανεμοκάλυψη είναι.... cdefghigi

ooops
Όσοι έχουν ζήσει κατά κόρο στην Βόρεια Ελλάδα ένα μικρό θα έπαιρναν και όσο αν το σιχαίνομαι, όσο και αν δεν μπορώ ούτε να το βλέπω ναι ένα τέτοιο με 4 ζάντες επιπλέον με μονταρισμένα χειμερινά ελαστικά επάνω θα ήταν η λύση. Ακόμα καλύτερη λύση θα ήταν ένα μικρό όχι δείγμα σαν αυτό που είπες.

Αλλιώς σκούτ με κουβέρτα κλπ κλπ με ότι αυτό συνεπάγεται ένα κρύο παγωμένο πρωϊνό.

R.E.H

member
Μοτοσυκλέτα
Royal Enfield Himalayan
Όνομα
Παναγίωτης
Περιοχή
Νίκαια

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Αυτό έχει μονο τα αρνητικά απο τις δύο κατηγορίες (σκουτερ και αυτοκινητο) Tooth
Μα γιατί το λες αυτό?
Και που να δεις τι συντήρηση έχει... Tooth Tooth Tooth

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Θα με κάνετε να ψάχνω για σμαρτ σατανάδες!Devil
Και δεν θα χάσω μόνο τον τίτλο του μοτοσυκλετιστή αλλά και του δικυκλιστή! :eek:
Παπί έχεις αφού, οπότε δεν χάνεις τίποτα.ooops

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Παπί έχεις αφού, οπότε δεν χάνεις τίποτα.ooops
Θα μπει και το παπί σε αγγελία εντός των επόμενων ημερών. eye
Ειπαμε, ένα για όλα....

...ακόμη και αν ειναι σμαρτ! ToothToothTooth

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Θα μπει και το παπί σε αγγελία εντός των επόμενων ημερών. eye
Ειπαμε, ένα για όλα....

...ακόμη και αν ειναι σμαρτ! ToothToothTooth
Είμαι σίγουρος πως θα πάρεις τη σωστή απόφαση.
Αν όχι τώρα, κάποια στιγμή... Tooth Tooth Tooth

hobbyist

member
Όνομα
Alex
100 πρώην μοτοσικλετιστές διαβάζω.
Χάνεται η ιδιότητα με αγορά σκουτερ ε;

Δεν είναι πχ όπως ο Δήμαρχος η ο Πρόεδρος που και μετά την λήξη της θητείας ο τίτλος μένει.

Άτιτλοι θα πάμε ρε γμτ! Tooth
Δίκην ευκολίας ο όρος μοτοσυκλετιστής αναφέρθηκε σε μοτοσυκλέτα.... Αλλιώς έπρεπε να γράψω 100 πρώην κάτοχοι μοτοσυκλέτας όχι τύπου σκούτερ, ορίστε το έγραψα Tooth

hobbyist

member
Όνομα
Alex
Νταξ, ότι και να παρεις πάντως το θέμα είναι να είσαι όρθιος πάντα και να μην προσαρμόσεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις σύμφωνα με το όχημα που θα οδηγείς...Tooth

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Νταξ, ότι και να παρεις πάντως το θέμα είναι να είσαι όρθιος πάντα και να μην προσαρμόσεις τις ερωτικές σου προτιμήσεις σύμφωνα με το όχημα που θα οδηγείς...Tooth
Οτι τα σκούτερ ας πούμε τα οδηγάνε συγκεκριμένων ερωτικών προτιμήσεων; cdefghigi

Σκεφτείτε λίγο πριν γράψετε κάποιοι....

dacapo

new member
Περιοχή
Αθήνα Λαμπρινή
Όνομα
Γιαννης
Πάντως έχει και ένα καλό η αγορά σφούχτερ.
Δεν θα χρειάζεται να χαιρετάω τους μοτοσυκλετιστές στον δρόμο, μιας και κανείς δεν θα χαιρετάει. Tooth
Εγώ θα σε χαιρετάω τιμής ένεκεν Teary Eyes Waving ByeTeary Eyes Waving Bye

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
χιουμορ κανουμε, δεν το πιασες...
Μια χαρά το έπιασα και εμένα μετά απο 3 παιδιά και 22 χρόνια με την γυναίκα μου, αλλά και 30 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάτω απο τα πόδια μου δεν με αγγίζει κιόλας. Δεν έχω να αποδείξω κάτι ούτε για την μοτοσυκλετιστοσίνη μου, ούτε για τον ανδρισμό μου.

Αλλά κάποιος πιτσιρικάς με σκουτερ ή που θέλει να πάρει σκούτερ θα αναρωτηθεί: Εκει στην motoparea αν πάρω σκούτερ θα με πούνε γκέυ; Επειδή δεν είναι μοτοσυκλέτα αλλα είναι gaymobile;

ooops

Caesarsk

well know member
Μια χαρά το έπιασα και εμένα μετά απο 3 παιδιά και 22 χρόνια με την γυναίκα μου, αλλά και 30 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάτω απο τα πόδια μου δεν με αγγίζει κιόλας. Δεν έχω να αποδείξω κάτι ούτε για την μοτοσυκλετιστοσίνη μου, ούτε για τον ανδρισμό μου.

Αλλά κάποιος πιτσιρικάς με σκουτερ ή που θέλει να πάρει σκούτερ θα αναρωτηθεί: Εκει στην motoparea αν πάρω σκούτερ θα με πούνε γκέυ; Επειδή δεν είναι μοτοσυκλέτα αλλα είναι gaymobile;

ooops
ΝΑΙ
Stoned Emoticon

(καλά μην βαράς άλλο... έχεις και βαρύ χέρι παναθεμά σε)

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

ooops

Οι πιτσιρικαδες ετσι και αλλιως δεν νοιαζονται για το πως θα τους πουνε.

Top Bottom