- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Θα το αλλάζατε ,είναι λίγο βαθεια
Θα το άλλαζα, επειδή βλέπω πως άνοιξε ρωγμή και λίγο πιο πάνω εσωτερικά.![]()
Κι εγώ αυτό είπα εξαρχής .Θα το άλλαζα, επειδή βλέπω πως άνοιξε ρωγμή και λίγο πιο πάνω εσωτερικά.
Χτες!!!![]()
Αν ήταν μόνο το τακούνι θα το κράταγα αλλά τώρα που και ο αύλακας έχει σκίσιμο θα το άλλαζα σίγουρα.![]()
Μπα με τίποτα![]()
Εδώ φαίνεται ζημιά μεγάλη οπότε ναι θέλει αλλαγή στην άλλη φωτογραφία φαινόταν επιφανειακόΠαίδες είναι για αλλαγή ,πήγε μέχρι την πρώτη στρώση των λινων.
![]()
Θα πάρω τηλ από Δευτέρα να δω διαθεσιμοτητα
Κούτα είναι αυτό ρε φίλε χαχαχΤο πίσω έχει ψωμί![]()
Θα μείνει απαν μέχρι νεωτερας
Είναι το δεύτερο ζευγάρι χερκουλιις.Κούτα είναι αυτό ρε φίλε χαχαχ
Είναι το δεύτερο ζευγάρι χερκουλιις.
Έχει κάπου 7χ.χιλιομετρα .

Εμένα στο Άφρικα είχα πάνω 19000 και όταν ήρθε ο Δημήτρης και το πήρε νόμιζε πως είχα κάνει αλλαγή δεν το πίστευε. Έχει σημασία μεγάλη αν είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικό χώρο και αν προσέχεις την πίεση και τις υψηλές ταχύτητες στην εθνική έτσι πιστεύω. Ενημερωτικά είχα τα μπριστεστον μπατλαξ επάνωΕίναι το δεύτερο ζευγάρι χερκουλιις.
Έχει κάπου 7χ.χιλιομετρα .
Αν ήταν μόνο το τακούνι θα το κράταγα αλλά τώρα που και ο αύλακας έχει σκίσιμο θα το άλλαζα σίγουρα.
Πίσω τι να πάθει ;![]()
![]()
![]()
Σε διάδρομο ρε Γιάννη την οδηγεις;;;
Πολύ καλό ελαστικό για μεσαιας ιπποδύναμης μηχανακιαΕμένα στο Άφρικα είχα πάνω 19000 και όταν ήρθε ο Δημήτρης και το πήρε νόμιζε πως είχα κάνει αλλαγή δεν το πίστευε. Έχει σημασία μεγάλη αν είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικό χώρο και αν προσέχεις την πίεση και τις υψηλές ταχύτητες στην εθνική έτσι πιστεύω. Ενημερωτικά είχα τα μπριστεστον μπατλαξ επάνω
Δεν ξέρω αν είναι για μεσαίας γιατί και στο μπουσα αυτά είχα για την αντίστοιχη μηχανή φυσικά. Οπότε κάπως έτσι. Σίγουρα το Πεν φε λόγο μεικτής χρήσης να θέλει καλύτερα η κάποια άλλα που να ταιριάζουν σε αυτό.Πολύ καλό ελαστικό για μεσαιας ιπποδύναμης μηχανακια
Δεν είχες τα μπατλαξ στο μπουσα.Δεν ξέρω αν είναι για μεσαίας γιατί και στο μπουσα αυτά είχα για την αντίστοιχη μηχανή φυσικά. Οπότε κάπως έτσι. Σίγουρα το Πεν φε λόγο μεικτής χρήσης να θέλει καλύτερα η κάποια άλλα που να ταιριάζουν σε αυτό.
Λες!! Μπορεί να κάνω λάθος τα είχα στο 750 και μάλλον κάπου το μπέρδεψα.Δεν είχες τα μπατλαξ στο μπουσα.
Για εκείνα τα μηχανάκια βγάζει σούπερ σπορ μοντελα
Δεν είχες τα μπατλαξ στο μπουσα.
Για εκείνα τα μηχανάκια βγάζει σούπερ σπορ μοντελα
Λες!! Μπορεί να κάνω λάθος τα είχα στο 750 και μάλλον κάπου το μπέρδεψα.
Παίδες ,ο Χερκουλιις φορούσε τα Α41 adv.Γιάννο
Battlax ήταν ο τύπος
Ο κωδικός αλλάζει για κάθε μοτόσυκλετα
Στην Rενα φόρεσα battlax ,τα ο15,017 κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά
Παίδες είναι για αλλαγή ,πήγε μέχρι την πρώτη στρώση των λινων.
Θα πάρω τηλ από Δευτέρα να δω διαθεσιμοτητα

Τα πρώτα lc adv ερχόταν από το εργοστάσιο με αυτά (τα Α 41).Δεν ξέρω αν είναι για μεσαίας γιατί και στο μπουσα αυτά είχα για την αντίστοιχη μηχανή φυσικά. Οπότε κάπως έτσι. Σίγουρα το Πεν φε λόγο μεικτής χρήσης να θέλει καλύτερα η κάποια άλλα που να ταιριάζουν σε αυτό.