apache
Μαθουσάλας member
Πόσαι Γιάννομ...;;Μαζεύω δροσιά, 17CView attachment 35786View attachment 35787
Πόσαι Γιάννομ...;;Μαζεύω δροσιά, 17CView attachment 35786View attachment 35787
72threads και 3287 σελίδες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για το παπί; Και είσαι 23;.....Λοιπόν, λοιπόν, μοτερ μανισιο ΑΛΛΑ!
nitro.........
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βουδιστική ΣτούπαΠόσαι Γιάννομ...;;
Κρίμα το παληκάρι, από τι έφυγε Λάμπρο;
Ανακοπή στον ύπνο του
Ε πως θα βγάλουν κανένα καινούργιο εμβόλιο?Το είπε ο κύριος Μπουρλά άρα είναι αλήθεια.
![]()
Ψυχρολουσία από τον Μπουρλά: Πιθανή η εμφάνιση ανθεκτικής μετάλλαξης - Σε 95 μέρες νέο εμβόλιο | in.gr
Όπως επεσήμανε, χρειαζόμαστε τρεις μήνες για να προσαρμόσουμε το εμβόλιο στα δεδομένα μιας νέας μετάλλαξης του ιούwww.in.gr
Ευτυχώς που έχουν πλάνο!!!
Πολλά, πολλά Συλλυπητήρια!!Απίστευτο έφυγε ο Babis O Paraflu αφήνοντας μεγάλο κενό ..... Αντίο φίλε θα μας λείψεις...Στις 27/7/21, ο Μπάμπης έφυγε με τον πιο αιφνίδιο και απροσδόκητο τρόπο για το τελευταίο ταξίδι. Το 40ήμερο
μνημόσυνό του θα τελεστεί την Κυριακή 29/8/21, στις 8:30 πμ, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα,στην Καλαμαριά και θα ολοκληρωθεί στο παρακείμενο καφέ "Πλατεία" δίπλα στο Δημαρχείο. Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι του.
Μπράβο βρε Παίδες!!Οκ τώρα που είμαι σχετικά οκ, το 30mm σώμα θα ήτανε ηλίθιο, καθαρά και μόνο γιατί το μηχανάκι έχει ρυθμιστεί να δουλεύει με 24αρα εισαγωγή.....
Μηχανή, τα έχουμε ξαναπεί παίδες...δεν με πήρανε και τα χρόνια....πάντως δικάβαλο 3 μηχανάκια και 6 γαϊδούρια πάνω τους στον περιφερειακό ρίξαμε καλό γέλιο με τα παπιά....το λες και αναμνήσεις...
Θερμά συλλυπητήρια.Απίστευτο έφυγε ο Babis O Paraflu αφήνοντας μεγάλο κενό ..... Αντίο φίλε θα μας λείψεις...Στις 27/7/21, ο Μπάμπης έφυγε με τον πιο αιφνίδιο και απροσδόκητο τρόπο για το τελευταίο ταξίδι. Το 40ήμερο
μνημόσυνό του θα τελεστεί την Κυριακή 29/8/21, στις 8:30 πμ, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα,στην Καλαμαριά και θα ολοκληρωθεί στο παρακείμενο καφέ "Πλατεία" δίπλα στο Δημαρχείο. Καλεσμένοι είναι όλοι οι φίλοι του.
Καλες βουτιές ΘενοΕπιτέλους!!!
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καν την σκαστός. Ένα χαιρετισμό στην σημαία και είσαι οκΈλεγχος εξοπλισμού, να είμαι ετοιμοπολεμος μπας και δώσει άδεια ο στρατηγός...αν και δεν το βλέπω...![]()
Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους!!!
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να φύγω είναι εύκολο. Τις συνέπειες του γυρισμού φοβάμαιΚαν την σκαστός. Ένα χαιρετισμό στην σημαία και είσαι οκ

Θα βγείς αναφερομενος. Οκ για 10φ πως κανεις έτσι; Και στρατοδικείο να σε περάσει το πολύ 30φ θα φαςΤο να φύγω είναι εύκολο. Τις συνέπειες του γυρισμού φοβάμαι![]()
Δεν βαριέσαι σκουπισμα σφουγγάρισμα και πλύσιμο πιάτων για νανα εξάμηνοΤο να φύγω είναι εύκολο. Τις συνέπειες του γυρισμού φοβάμαι![]()
Τι θέλεις να πεις; Ότι εσείς πλύσιμο, σφουγγάρισμα, πιάτα μόνο όταν το σκάτε τα κάνετε;Δεν βαριέσαι πλύσιμο σφουγγάρισμα και πλύσιμο πιάτων για νανα εξάμηνο
Μασαν ωρε τα παλικάρια
Τοχουνε πάθει πολλοί
Χαχαχαχα