User V
Μαθουσάλας member
Μόνο τον υποψήφιο γαμπρό θα κοίταγα έτσι..Πολύ μοβορος δείχνεις Μιχάλη....
Αν έχει TDM κι akrapovic παίζει πατάτα στις μπούκες και ζάχαρη στο ντεπόζιτο..

Μόνο τον υποψήφιο γαμπρό θα κοίταγα έτσι..Πολύ μοβορος δείχνεις Μιχάλη....

Σκληρό αγόρι!

Ακριβως ΝικΣαν τις κόρες τίποτα φίλε.
Πες και αλλα γραφονται αυτα θα τα πληρωσεις μολις τελειωσει η καραμπιναΤο νερο εχει και αλκοολ η τζαμπα το πληρωσες;

Ειμαι ειμαι ΑποστοληΣκληρό αγόρι!![]()

Εχω κι εγώ κόρες. Καταλαβαίνω!Ειμαι ειμαι Αποστολη![]()
Ωρε Μητσαρα εχω εναν που γυροφερνει τη μεγαλη τον εχω καλεσει κανα 2-3 φορες να τον φιλοξενησω και δεν ερχεται να σκιαζεταιΜόνο τον υποψήφιο γαμπρό θα κοίταγα έτσι..
Αν έχει TDM κι akrapovic παίζει πατάτα στις μπούκες και ζάχαρη στο ντεπόζιτο..![]()

Μάνο, όπως λέει και ο Σάββας, φίλος με citycom 300i έβαλε K Sock μετά απο YSS, και έμεινε καταευχαριστημένος τον εμπιστεύομαι γιατί είναι πολύ ψαγμένος, όπως κάπου ανέφερες ότι είδες διαφορά με τα YSS, αλλά όχι πολλά, έτσι με είπε και αυτός, αλλά είδε μεγάλη διαφορά με τα K Shock, εγώ που τα είδα κατασκευαστικά είναι πολύ τούμπανα

Όταν μεγαλώσουν και θα πληρώνεις περιουσιες για εσώρουχα και καλλυντικά (σαν τον @maik900) να δεις γέλιο...Εχω κι εγώ κόρες. Καταλαβαίνω!![]()

χαχαχα βγήκε ο Χάρος παγανιά!! Ακούς εκεί αυτονομία 1000 χλμ. Ούτε αυτοκίνητα δεν βγάζουν τόση![]()
Ros: Η πρώτη Ελληνική ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που βγαίνει στην παραγωγή από την “C.H.A.”! | MOTOMAG
Τα νούμερα που ανακοινώνει η ελληνική C.H.A. ζαλίζουν: Αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων σε ταχύτητες ταξιδιού ή 220 χιλιόμετρα για την πλήρη αποφόρτιση κάνοντας χρήση όλης της διαθέσιμης ιπποδύναμης.www.motomag.gr
Ελληνική μοτό με εμφάνιση κινεζικής hayabusa και όνομα.... Χάρος!
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ήταν το πρωταπριλατικο του μοτό!χαχαχα βγήκε ο Χάρος παγανιά!! Ακούς εκεί αυτονομία 1000 χλμ. Ούτε αυτοκίνητα δεν βγάζουν τόση
Καλοτάξιδες Bike

Μεγειές αλλά μη σκέφτεσαι καφρίλες ρε συ.Η μλκ είναι ότι τάχει όλα, δεν έχει να του βάλεις τπτ...
Μάλλον θα αλλάξω τα σήματα της Πενφέ με led... Aλητεία ρεεεεεεε....
View attachment 30016
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!Η μλκ είναι ότι τάχει όλα, δεν έχει να του βάλεις τπτ...
Μάλλον θα αλλάξω τα σήματα της Πενφέ με led... Aλητεία ρεεεεεεε....
View attachment 30016
Eιναι καγκούρική πινελιά......Μεγειές αλλά μη σκέφτεσαι καφρίλες ρε συ.
Ντάτσουν θα το κάνεις?
Ε ναι.Μεγειές αλλά μη σκέφτεσαι καφρίλες ρε συ.
Ντάτσουν θα το κάνεις?

Α ρε από δώθε, συμμαζέψου.Eιναι καγκούρική πινελιά......
Ε μα βρε Γιάννο..Ε ναι.
Άμα δεν το κάνει καραγκοζ μπερντέ δε θα ησυχασσσσ![]()
Κίτρινα τα θυμάμαι και τα Ντάτσουν....¨Οχι κίτρινο να πηγαίνει με τον προφυλακτήρα των φώτων.....
"Ολα εγώ πχιά.....

Ποσο καΛογουστος πχια!!!!!!!!¨Οχι κίτρινο να πηγαίνει με τον προφυλακτήρα των φώτων.....
"Ολα εγώ πχιά.....