Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Αποφοιτήσασασας απο τους καλύτερους οικους Haute Couture!Ποσο καΛογουστος πχια!!!!!!!!![]()
![]()
Αποφοιτήσασασας απο τους καλύτερους οικους Haute Couture!Ποσο καΛογουστος πχια!!!!!!!!![]()
![]()
Ναι ναι ,αυτο!!!!!!Αποφοιτήσασασας απο τους καλύτερους οικους Haute Couture!
![]()

Ε μα ρε Κούλη, με τις βλαχάρες εδωμέσα.....Ποσο καΛογουστος πχια!!!!!!!!![]()
![]()
Τα πάνω τα έχομενε........ τετοια προβολακια ομως, λιγοστοι δακτυλοδεικτουμενοι θα εχουν ανα την υφηλιο .....!
View attachment 30018

Α αγαπητή σειρούλα (να τα λέμε και Ελληνιστί) εμένα μου αρέσουν τα προβολάκια. Όχι υπερβολή αλλά δύο καλά απαιτούνται και το νιώθεις στο πετσί σου όσο καλά φώτα και νάχεις σε κανά άγριο βουνό άμα σε πιάσει βαθύ σκοτάδι..... τετοια προβολακια ομως, λιγοστοι δακτυλοδεικτουμενοι θα εχουν ανα την υφηλιο .....!
View attachment 30018
Άστα ήσυχα τα κάτω, φτάνουν τα πάνω. Σύνελθε, πάρε άλλο ένα μοτοσακό για χώμα αν θες να πάρεις κάτι.Τα πάνω τα έχομενε....
Τα κάτω....Χμμμμμ....![]()

Δεν θέλω να πάρω άλλο μοτοσακό, θέλω αυτό να το κάνω όπως με αρέσει.....Άστα ήσυχα τα κάτω, φτάνουν τα πάνω. Σύνελθε, πάρε άλλο ένα μοτοσακό για χώμα αν θες να πάρεις κάτι.![]()
Ναι ρε συ αλλά είπαμε μια χαρά είναι να μη γίνει καρνάβαλος.Δεν θέλω να πάρω άλλο μοτοσακό, θέλω αυτό να το κάνω όπως με αρέσει.....
Το Τρέϊσο δεν το είχα τούμπανο????
Τα γεράματα φταίνε ρε συ και το ξέρεις..... ρε την τυφλα μου μεσα και την στραβομαρα μου ..... τα φωτα μας φταινε τωρα ........!![]()
View attachment 30020
Μη ξεχάσεις, κόκκινο αριστερά, πράσινο δεξιά!!!Η μλκ είναι ότι τάχει όλα, δεν έχει να του βάλεις τπτ...
Μάλλον θα αλλάξω τα σήματα της Πενφέ με led... Aλητεία ρεεεεεεε....
View attachment 30016

Κι' άμα ?

Tσιμπάς και εσύ ρε Αποστόλη; Ασε με να τους γλεντήσω λίγο ακόμα....Μη ξεχάσεις, κόκκινο αριστερά, πράσινο δεξιά!!!
Ρε συ είδα ένα τέτοιο πριν λίγο στο σύνταγμα!!
Toomuch!

Κοίτα αν τα κάνεις φλας δεν θα ήταν άσχημο όμως!!!!Tσιμπάς και εσύ ρε Αποστόλη; Ασε με να τους γλεντήσω λίγο ακόμα....
Μα είναι δυνατόν να βάλω σήμα με led;;;; Η προβολείς κάτω στις μπότες;;;;
"Ελεος........
![]()
Άντε στο γκρος μπώνκερ μαρή και δες αν ερχόμαστε.....Tσιμπάς και εσύ ρε Αποστόλη; Ασε με να τους γλεντήσω λίγο ακόμα....
Μα είναι δυνατόν να βάλω σήμα με led;;;; Η προβολείς κάτω στις μπότες;;;;
"Ελεος........
![]()

Ναι,τέτοια βάζουν και στο σήμα του smart τα παιδιά στην Αγιά Βαρβάρα ...Η μλκ είναι ότι τάχει όλα, δεν έχει να του βάλεις τπτ...
Μάλλον θα αλλάξω τα σήματα της Πενφέ με led... Aλητεία ρεεεεεεε....
View attachment 30016
Αν δείς τι γίνεται με τα σμάρτ στην Αγ. Βαρβάρα θα γελάς μία βδομάδα...Ναι,τέτοια βάζουν και στο σήμα του smart τα παιδιά στην Αγιά Βαρβάρα ...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε σε πάω στοίχημα ,πως άμα είχε πιτσιλιθρες ,θα είχε παραγγείλει εκείνες με το μπλε φωτάκι να φαίνεται την νύχτα.Άντε στο γκρος μπώνκερ μαρή και δες αν ερχόμαστε.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τσού μωρη χαμομαζώχτρα.....Ρε σε πάω στοίχημα ,πως άμα είχε πιτσιλιθρες ,θα είχε παραγγείλει εκείνες με το μπλε φωτάκι να φαίνεται την νύχτα.
Οι πρώτοι Αλβανοί που πήγαν απ'τα μπλάργια σε αυτοκίνητο ,αυτό καναν.
Δεν υπήρχε Ρενώ 19αρι χωρίς τέτοιες έναν καιρό![]()
![]()
![]()
![]()