Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Πιστεύεις πως λέγοντας "κεφάλι".. είσαι σαφής...???
![]()

Ωχ,η αρκούδα πάνω σε bmw.Τόλη!!!!!!!!!!
Τον αγαπάμε τον Κώστα!.. αλλά...
-Κατέβα από την Γερμανίδα!!! :p:p:p
![]()
Δεν το δίνειΩχ,η αρκούδα πάνω σε bmw.
Μετανοείτε,ο καιρός γαρ εγγύς....
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να το πάρεις για ποτιστικό στα καλαμπόκια.....
Μητσάρα μουουουου.....

Μαυτη τη σέλα που έχει είναι μόνο για γκρεμό...Μόνη ελπίδα πια το GS1150 του @Ωmega που είναι γνωστός και ως "η χαρά του επόμενου"
Μήτσο τα φτιαξες όλα τα προβλήματα που βγάζει το GS ωρε; ΝΑ κάνω προσφορά ή να περιμένω να τα φτιάξεις όλα; Bike
Αποστόλη δεν μπορώ να σου δώσω κάτω από 4000€ να το πάρεις.Μόνη ελπίδα πια το GS1150 του @Ωmega που είναι γνωστός και ως "η χαρά του επόμενου"
Μήτσο τα φτιαξες όλα τα προβλήματα που βγάζει το GS ωρε; ΝΑ κάνω προσφορά ή να περιμένω να τα φτιάξεις όλα; Bike
Τι θα σε πληρώσει κιόλας;Αποστόλη δεν μπορώ να σου δώσω κάτω από 4000€ να το πάρεις.
Μη με πιέσεις σε παρακαλώ...
Το δικό μου έχει τα μισά χιλιόμετρα από τη Μπετονιέρα του Κώστα και φοράει και τη συλλεκτικού χρώματος σέλα!
Σου δίνω τεφαρικι πράμα.
Bike
Αυταί είναι μπίζναι !Τι θα σε πληρώσει κιόλας;
Να το "ξεφορτωθείς" Θέλεις!!!Αποστόλη δεν μπορώ να σου δώσω κάτω από 4000€ να το πάρεις.
Μη με πιέσεις σε παρακαλώ...
Το δικό μου έχει τα μισά χιλιόμετρα από τη Μπετονιέρα του Κώστα και φοράει και τη συλλεκτικού χρώματος σέλα!
Σου δίνω τεφαρικι πράμα.
Bike
Και τα "φτιαγμένα"...Μόνη ελπίδα πια το GS1150 του @Ωmega που είναι γνωστός και ως "η χαρά του επόμενου"
"Honda"!!!Δεν το δίνει
Χρυσό τον έκανα!
Εφτασα σε ταβανι για GS1150
Λέει τι λες ρε! Που το έκανα εγώ pico bello να έρθεις να το πάρεις εσύ!
Τζίφος!
...και θα του κολλούσα ένα αυτοκόλλητο Honda μούρλια!![]()
"Honda"!!!
Μμμμμμμμ..
Τυχαίο???
-Σε άριστο!! δρόμο είσαι Φίλε μου!!!
Bike
![]()