Don Quixote
member
:(
Θα σε ακινητοποιήσει για αρκετό καιρό. Ελπίζω με συντηρητική θεραπεία να περάσει γρήγορα.
Τι λες τώρα, ρε φίλε!
Περαστικά και γρήγορα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
:(
Θα σε ακινητοποιήσει για αρκετό καιρό. Ελπίζω με συντηρητική θεραπεία να περάσει γρήγορα.
Γιάννη περαστικά σε εσένα και το παιδί..Κατάφερα και το έβγαλα ,την γκαντεμια μου μέσα

Πάντα με τέτοιο χαμόγελο να είσαι ρε φίλε!!!Σήμερα..
![]()

Άστα βραστα.
Κι ο μικρός από την μπαλλα μαζί μου .
Αυτός στο αριστερό ,εγώ το δεξί.
Γοναλγια γράψανε ,περιμένω να μας φωναξουν
Ρωτούσα αν θα μπορέσεις να οδηγήσεις?Αύριο μεθαύριο θα την έχω Γιώργο.
Έκανα και κάποιες έξτρα δουλίτσες επί τη ευκαιρία που θα άνοιγε το μοτέρ.
Σήμερα είχαμε κάτι διαφορετικό
View attachment 20035
View attachment 20036
View attachment 20037
View attachment 20038
View attachment 20039

Το κατάλαβα και απέφυγα να απαντήσω χαχαχαχαχαχαΡωτούσα αν θα μπορέσεις να οδηγήσεις?
διάβασα πιο κάτω για την διάγνωση & ακινησία.
-Δεν πειράζει Φίλε.. περαστικά και αγύριστα!!
..τουλάχιστον, αποφύγατε Οικογενειακώς.. τα χειρότερα.
Περαστικά και στους δύο σας Γιανναρε ταχεία αποθεραπεία και αποκατάσταση σας εύχομαι.![]()
Ο μικρός λέει ότι έπεσε κατάρα![]()
Περαστικά σας ΓιανοΚατάφερα και το έβγαλα ,την γκαντεμια μου μέσα
![]()
![]()
Αυρίο πάμε Μαλαισία 14 ημέρες καραντινα και μετά δεξαμενισμό στην Ταϋλάνδη, τελος Σεπτεμβρη θα σας ξαναδώ, κανονιστε τίποτα καλό...
Α ναι το ξέχασα...καλως εχόντων των πραγματων εκεινες τις ημερες θα εχουμε καποιοι απ εδω μεσα ετοιμασιες....
Καλό Ταξίδι! Μάνο..Αυρίο πάμε Μαλαισία 14 ημέρες καραντινα και μετά δεξαμενισμό στην Ταϋλάνδη, τελος Σεπτεμβρη θα σας ξαναδώ, κανονιστε τίποτα καλό...
Καλό ταξίδι!Αυρίο πάμε Μαλαισία 14 ημέρες καραντινα και μετά δεξαμενισμό στην Ταϋλάνδη, τελος Σεπτεμβρη θα σας ξαναδώ, κανονιστε τίποτα καλό...
Καλο ταξιδι και γρηγορα στα πατρια εδαφη!Αυρίο πάμε Μαλαισία 14 ημέρες καραντινα και μετά δεξαμενισμό στην Ταϋλάνδη, τελος Σεπτεμβρη θα σας ξαναδώ, κανονιστε τίποτα καλό...
fghg
Middle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Αυρίο πάμε Μαλαισία 14 ημέρες καραντινα και μετά δεξαμενισμό στην Ταϋλάνδη, τελος Σεπτεμβρη θα σας ξαναδώ, κανονιστε τίποτα καλό...