apache
Μαθουσάλας member
Μου βγήκε ο καφές από την μύτη σταδιαλα, συνδυασμένα φρένα, το Καφασακι; Και που έχει φρένα πάλι καλά να λες......Εαν το kawasaki έχει συνδυασμένα φρένα ο πίσω δίσκος θα ζεσταθεί ούτως ή άλλως.

Μου βγήκε ο καφές από την μύτη σταδιαλα, συνδυασμένα φρένα, το Καφασακι; Και που έχει φρένα πάλι καλά να λες......Εαν το kawasaki έχει συνδυασμένα φρένα ο πίσω δίσκος θα ζεσταθεί ούτως ή άλλως.

Σιγά μην έχει και ΣέρβοφρέναΕαν το kawasaki έχει συνδυασμένα φρένα ο πίσω δίσκος θα ζεσταθεί ούτως ή άλλως.
Aπ ολα τα ιαπωνικα τα καλυτερα με κορνερινγκ και της δαγκανες και τα τακακια του Η2 παρικαλω Δεν ακουσα ειπατε τιποτιςΜου βγήκε ο καφές από την μύτη σταδιαλα, συνδυασμένα φρένα, το Καφασακι; Και που έχει φρένα πάλι καλά να λες......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μήτσο μουουου...Aπ ολα τα ιαπωνικα τα καλυτερα με κορνερινγκ και της δαγκανες και τα τακακια του Η2 παρικαλω Δεν ακουσα ειπατε τιποτις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kawa powerAπ ολα τα ιαπωνικα τα καλυτερα με κορνερινγκ και της δαγκανες και τα τακακια του Η2 παρικαλω Δεν ακουσα ειπατε τιποτις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καβάσουλας Λάμπη μου... Εγγύηση.kawa power
Σούπερ ΔημήτρηΠηγα σημερα στον μηχανικο και μου ειπε οτι η δισκοπλακα εχει μαυριση απι θερμοκρασια αλλα δεν τρεχει τιποτις και τα τακακια κρατανε ακομα για 3.000 χλμ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα για να τον προλαβαίνεις... αλλιώς δεν σταματάει το εργαλείο του πάει τάπα χαχααχΕγω διαβάζω τρεις μέρες για τις δισκοπλακες του Δημήτρη και δεν έχω καταλάβει...
ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ;;;;
Στον πίσω κήπο να υποθέσω Ντίνο;;;Απογευματινή εντουραδα![]()
Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κρύβε λόγια πανάθεμα σεΣτον πίσω κήπο να υποθέσω Ντίνο;;;
![]()
![]()
![]()
Ντίνο Ντίνο σε είχα ψηλά!!!Κρύβε λόγια πανάθεμα σε
Που ετοιμάζεσαι Τζωρτζ?Ετοιμαζόμαστε για το χάραμα..
![]()
Ρούμελη στα βουνα, ΝικολαΠου ετοιμάζεσαι Τζωρτζ?
Ψηλά γράμματα είναι αυτό πρώτα θα αφανιστουμε και μετά θα ψάχνουμε το γιατί χαχαχα.Σε έρευνα του ιδρύματος Fondation VINCI Autoroute δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Πανευρωπαϊκής Ερευνας για την οδική ασφαλεια. Ας σταθούμε λίγο στα αποτελέσματα από την Ελλάδα.
Ειδικά το 91% των Ελλήνων οδηγών πιστεύει ότι για τα πάντα φταίνε οι άλλοι οδηγοί και μάλιστα τους θεωρούν ανεύθυνους σε ποσοστό 49%, επιθετικούς σε ποσοστό 40% και αγχωμένους κατά 38%.
Επίσης το 67% των Ελλήνων οδηγών αναγνωρίζουν ότι εξυβρίζουν τους άλλους οδηγούς, το 63% κορνάρει άσκοπα σε εκείνους που τους εκνευρίζουν, το 50% κολλάνε εσκεμμένα στο αυτοκίνητο του οδηγού που τους εκνευρίζει και το 29% κατεβαίνει από το αυτοκίνητο για να διαπληκτιστεί με άλλο οδηγό…
Σήμερα το πρωί αναβάτης μεγάλου On/Off και αναβάτης mega scooter, που τους ακολουθούσα από τον Πειραιά ως την Ν. Ιωνία , ενοχλήθηκαν και έκαναν χειρονομίες φωνάζοντας σε οδηγούς αυτοκινήτων, σε αναβάτες μοτοσικλετών, σε πεζό…σε οτιδήποτε κινούταν στον δρόμο τους. Αυτοί φυσικά αλάνθαστοι σε όλα…oh wait, χωρίς κράνος, χωρίς jacket, ο ένας με βερμούδα.
Ας χαλαρώσουμε λίγο εκεί έξω για να φτάσουμε όλοι στον προορισμό μας.
Υπάρχει μια κατηγορία επαγγελματιών, που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν κάνει σχεδόν καμμια αύξηση στις τιμές που χρεώνουν, ενώ ταυτόχρονα είναι αυτοί που βγάζουν νέους οδηγους στον δρόμο, οι εκπαιδευτές στις σχολές οδηγών. Αμέριστoς σεβασμός και συμπαράσταση, αλλά επειδή το κράτος δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι, μήπως να εντάξουν στην εκπαίδευση των οδηγών, εκτός από τα απαραίτητα για τις εξετάσεις, την ώρα της πορείας και λίγο από οδηγική συμπεριφορά; (Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό)
Ο Μπάμπης ο σουγιάς χααχαχΕγώ πάλι έχω θέμα.
Περιορίστηκε λέει πανευρωπαικά η ταχύτητα εντός των πόλεων στα 30 χιλ/ώρα.
Ποιός θα το τηρήσει άραγε?
Εγώ πάλι έχω θέμα.
Περιορίστηκε λέει πανευρωπαικά η ταχύτητα εντός των πόλεων στα 30 χιλ/ώρα.
Ποιός θα το τηρήσει άραγε?

ΣατανάαααΠρομηθευτηκα σκούτερ επειδή το Ducati .... σκορτσαρει χαμηλά...!![]()