Neo Retro Remix
Βάλε το μαρούλι στη τσέπη και ξεκινά!!Παιδες καλησπερα
Τον πηρα τηλ μου κοβει 500 ειπε..
![]()
Kawasaki KAZE R 115 '01 KAZE R - Car.gr
Kawasaki kaze r 115 2001 Ιαπωνικό γνήσιο, το καλύτερο και πιο έμπιστο μηχανάκι.Καταναλωση 3λιτρα/...www.car.gr
τα αδέρφια μου το είχαν χωρίς να κάνουν τίποτα από αυτά καμία 20ετια... δεν έβγαλε τίποταΕπίσης η θερμαντική αντίσταση στο πίσω τζάμι ήταν για να μην παγώνουν τα χέρια αυτών που το έσπρωχναν
Πλακίτσα οκ.
Είχα το Yugo 55, 1100cc για περίπου 10 χρόνια, μετά το έδωσα απόσυρση για να αγοράσει ο αδελφός μου Hyundai Accent...
Το συντηρούσα εγώ, δεν έβγαλε ποτέ τίποτα, αρκεί να του ξήλωνες τα άπειρα σωληνάκια ανακύκλωσης καυσαερίων, αμερικάνικων προδιαγραφών προφανώς και να του έβαζες ένα ιταλικό καρμπυρατέρ.
Χώροι απίστευτοι, αξιοπιστία (μοτέρ Fiat) και κράτημα της φοβισμένης γκόμενας (στη στροφή και στα δύσκολα κλείνω τα μάτια κι όπου σταματήσει).
Δεν προλαβα βρε @Babis flou να σου προτεινα ... καλοταξιδο παντως το Kawasaki.....!Παιδες καλησπερα
Τον πηρα τηλ μου κοβει 500 ειπε..
Και καθαρισα μεχρι τα γεραματα
Ναυτικος επρεπε να γραψεις στην περιγραφηΔεν προλαβα βρε @Babis flou να σου προτεινα ... καλοταξιδο παντως το Kawasaki.....!
![]()
Honda SH 350 '21 - Car.gr
Ολα τα service μονον σε ενα συγκεκριμενο εξουσιοδοτημενο καταστημα Ηonda στο Κολωνο εναντι Σαρακα...www.car.gr
Αν πουλήσω μηχανή, αυτοκίνητο και παπάκι, πάλι δεν μου φτάνουν να αγοράσω αυτό το απαύγασμα της τεχνολογικής Χαπονέζικης υπεροχής!Honda δε χαλάει για μια ζωη https://www.car.gr/319814606
Σταμάτα σι λέου, μη μι καυλωνςΑν πουλήσω μηχανή, αυτοκίνητο και παπάκι, πάλι δεν μου φτάνουν να αγοράσω αυτό το απαύγασμα της τεχνολογικής Χαπονέζικης υπεροχής!
Τυχερός όποιος το προλάβει....

Δεν παίρνω! Χαλνάνε και τέτχοια λαλαλα!ΡΕ ΟΛΟΙ APRILIA ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ

Εμένα με άφησαν φίλε μου μόνο μου να περιμένω την οδική όταν έκλασε ο ανορθωτής...Βρήκες και σύ πρόβλημα, τον αλλάζεις στην αρχή της σεζόν,διατηρεις και καλές σχέσεις με τον Παππά της ενορίας για μνημόνευση στη Κυριακάτικη λειτουργία που είναι και οι περισσότερες βόλτες και έτοιμος!!!

Εμένα με άφησαν φίλε μου μόνο μου να περιμένω την οδική όταν έκλασε ο ανορθωτής...
Καταγγέλλω τον @Pan-dvs και τον @thimiospoul που συνέχισαν και με άφησαν στις ερημιές να περιμένω μονάχος τον τριχωτό ιδρωμένο μεγαλόσωμο φορτηγατζή της οδικής...
και περίμενα και ήρθε ο Οδική...και μου έκανε ανείπωτα πράγματα!
και δεν είχα και έναν ώμο να κλάψω
Μου έχει αφήσει τραύματα αυτό...σνιφ..κλαψ, λυγμ...
Ειχαμε παλια δες ξαναματαπαιρνουμε ολο ματιασμενο ητανΡΕ ΟΛΟΙ APRILIA ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ