apache
Μαθουσάλας member
WTF λένε στο χωριό.....20κ χλμ σε 5 μήνες Στέλιο ; Τι στο καλό ;![]()
WTF λένε στο χωριό.....20κ χλμ σε 5 μήνες Στέλιο ; Τι στο καλό ;![]()
Γιατί; Ενοχλάμε κανένανα;
Λάδια Ξυδιά![]()
Στάλθηκε από το CPH2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εκείνο το πορτοκαλί στην δεύτερη φώτο.At last....![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έβαλες;Λάδια Ξίδια![]()
Στάλθηκε από το CPH2023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι η φυσική κατάληξη του ανθρώπου. Ου γαρ έρχεται το γήρας μόνο του. Φέρνει μια αρθροπάθεια, μια άνοια, μια κούραση....Καλοτάξιδο στην λαϊκή και το supermarket να είναι και εμείς θα τον αγαπάμε κι ετσιΟι συντροχοι που θα έρθουν Μπούκα,να φροντίσουν να έχουν κέρματα μαζί τους για ασημωμα.
Ο θείος ψώνισε το καλό το σκούτερ το γρήγορο.
Καλορίζικο θείο, και πάντα όρθιος.
Όλοι T MAX θα πάρετε.![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που θα χρησιμοποιειται προφανως δεν μας πεφτει λογος. Αλλωστε το εχουμε ξαναπει περι ορεξεως......Είναι η φυσική κατάληξη του ανθρώπου. Ου γαρ έρχεται το γήρας μόνο του. Φέρνει μια αρθροπάθεια, μια άνοια, μια κούραση....Καλοτάξιδο στην λαϊκή και το supermarket να είναι και εμείς θα τον αγαπάμε κι ετσι
@Drake Ramore μ'αυτό σε κερδίζει σε κόντρα για τα γκομενακια αν εισαι με TDMΤο που θα χρησιμοποιειται προφανως δεν μας πεφτει λογος. Αλλωστε το εχουμε ξαναπει περι ορεξεως......
Αφεθειτε λιγο στην μαγεια και τον ηχο της......... Αμπραμοβιτς και της Λολα Αστανοβα μαζι.![]()

Ο αλλος μιλησε για 55 αλογατα! Ψαχνει κοσμο λεει για βολτα φιλικη Μενιδι μερια!@Drake Ramore μ'αυτό σε κερδίζει σε κόντρα για τα γκομενακια αν εισαι με TDM
Φιλαράκι με αυτό το σκούτερ του δίνω κι εγώ το τηλέφωνό μου!@Drake Ramore μ'αυτό σε κερδίζει σε κόντρα για τα γκομενακια αν εισαι με TDM

Πάντως τώρα ο Μιχάλης θα κάνει πολύ παρέα με τον @stelios62 ...αλλά αυτός ταξιδεύει με το scooter. ΑκυροΟ αλλος μιλησε για 55 αλογατα! Ψαχνει κοσμο λεει για βολτα φιλικη Μενιδι μερια!
Ρε όλοι σκούτερ θα πάρουμε!Πάντως τώρα ο Μιχάλης θα κάνει πολύ παρέα με τον @stelios62 ...αλλά αυτός ταξιδεύει με το scooter. Ακυρο

ΘείοΟι συντροχοι που θα έρθουν Μπούκα,να φροντίσουν να έχουν κέρματα μαζί τους για ασημωμα.
Αυτό είναι για αυτόν, που μου καβάλαγε τα ss ....Το τζόβενο...Οι συντροχοι που θα έρθουν Μπούκα,να φροντίσουν να έχουν κέρματα μαζί τους για ασημωμα.
Βρήκες βενζίνη η ακόμα ψάχνεις χαχαχα ωραίοςΣυνέβη το μεσημέρι...
Παιδιά τ' ορκίζομαι...
Εγώ για βενζίνη ξεκίνησα...
![]()
![]()
![]()
Μη δειτε κανεναν να κανει καμια μαλακια αμεσως απαπαπα τι ειστε εσεις ωρεΟι συντροχοι που θα έρθουν Μπούκα,να φροντίσουν να έχουν κέρματα μαζί τους για ασημωμα.

το εχω παει βολτα δε μ αρεειΘα σε κερασω λαγκαβουλια εσενα παλιαρμ τσωπα τσωπαΑυτό είναι για αυτόν, που μου καβάλαγε τα ss ....Το τζόβενο...

Είπα κι εγώΜη δειτε κανεναν να κανει καμια μαλακια αμεσως απαπαπα τι ειστε εσεις ωρετο εχω παει βολτα δε μ αρεει