- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
ειναι μαμα τα μελανια ή ειναι απ αυτά τα ξαναγιομισμενα ;;;
Μαμά είναι στέλιοειναι μαμα τα μελανια ή ειναι απ αυτά τα ξαναγιομισμενα ;;;
Ναι παει περα δωθετεστ χωρις τις κασσετες σ αφηνει να κανεις ;;; με την εννοια οτι πηγαινει περα δωθε η ταινια με τσι κεφαλε ;;;;
Που να την βρω, τσαμπα τα μελάνια. Με άλλα 20 ε έπαιρνα καινούργιο.κατι εχει η κασσετα φιλε....
δοκιμασε αλλη....χωρις να την πληρωσεις....
παρε με τηλεφωνο τωρα

Αυτο ακριβώς φοβάμαι. Άλλωστε υπάρχουν παραδείγματα, ελέκτρα π.χ. ή σε συνδέσεις alter. ;Iron με πήρε τηλ.προσπαθησε να βρεις εταιρεια που να σου παρεχει καποια ασφαλεια (κανονι κλπ) πχ ΕΛΤΑ και παρομοιες...
Στελιο ναι ειναι,αλλα αυτο δεν αρκεί.εεεε ;;;; κρατικα δεν ειναι τα ΕΛΤΑ ;;;;
εχασα κατι ;;;;

Kάτι έχει αλλάξει εκεί. Το ΤΤ κομάτι των ελτα έχει δωθεί, έσωσαν η γιουρο-ανκεεεε ;;;; κρατικα δεν ειναι τα ΕΛΤΑ ;;;;
εχασα κατι ;;;;
Οκ είμαι στους λογαριασμούς, αλλά μου είπαν περιπου 0.70 και πάνω από 2000 κλω, ενώ η δεη χρεωνει ο.94. Βέβαια τι γίνεται δεν ξέρω, όλοι από δεη περνουν ρευμα ή έχουν δικό τους.Μπάστα λιγο ακομα...
Αν εισαι συνεπης κρατα Δεη.
Θα ανοιξει η αγορα αλλα οχι πριν απο οποιες εκλογες...
Τα Ελτα πανε για φουντο αμεσα...ξεχνα τα.
Εχει και η βονταφον ρευμα? Τι μπάλες έχω χάσει. Είδες διαφορά? Πάντως κάτι με κολάει, που να είναι η φάκα, να κάνουν συνδρομητές και έπειτα αυξήσεις?Πήγα πριν λίγους μήνες στο φυσικό αέριο - vodafone.
Η ΔΕΗ τον π@@ζει.
Εχει και η βονταφον ρευμα? Τι μπάλες έχω χάσει. Είδες διαφορά? Πάντως κάτι με κολάει, που να είναι η φάκα, να κάνουν συνδρομητές και έπειτα αυξήσεις?
Πολύ σωστό, μνημομιακή δέσμευση, να χάσει το 50% των πελατων της. Κοίτα αγάπη, να χάσει η Ελλάδα περιουσία της, την στιγμή που διαβάζω, ότι η Γερμανία, προσπαθεί να ανακτήσει πάλι δημόσιο, σε αγαθα αναγκης (νερό, ενέργεια, κλπ)Είναι κρίμα αυτά να περνάνε σε χέρια ιδιωτών αλλά μας φτάνουν στο σημείο να "παρακαλάμε" να κλείσουν για να πάμε στους ιδιώτες.
ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!
Πολύ σωστό, μνημομιακή δέσμευση, να χάσει το 50% των πελατων της. Κοίτα αγάπη, να χάσει η Ελλάδα περιουσία της, την στιγμή που διαβάζω, ότι η Γερμανία, προσπαθεί να ανακτήσει πάλι δημόσιο, σε αγαθα αναγκης (νερό, ενέργεια, κλπ)