panostsi
well know member
Το αγοράζωΤο τωρινό είναι 10 μηνων και με ohlins, αλλά έχει 12500 χλμ..

πουλάω τον Ληστη βγάζω και ένα δάνειο και είμαι κομπλέ...Το αγοράζωΤο τωρινό είναι 10 μηνων και με ohlins, αλλά έχει 12500 χλμ..

πουλάω τον Ληστη βγάζω και ένα δάνειο και είμαι κομπλέ...Το αγοράζωπουλάω τον Ληστη βγάζω και ένα δάνειο και είμαι κομπλέ...
Άσε ρε κανένα μηχανάκι να κλείσει χρόνο αμέσως πάω να το πάρω.... Που να ψάχνεις πάλι για βάσεις για τις βαλίτσες και τα σχετικά ... Δεν βαριέσαι;;;
Οι σοβαρες εταιριες ετσι ειναι!Φίλε αυτό με τις βάσεις έρχεται έτοιμο. Παίζουν πακετα που στην τιμή μπορεί να είναι και οι βαλίτσες!!
![]()
Οι σοβαρες εταιριες ετσι ειναι!
Το έχει φτιάξει το κούνημα μην ανχωνεσαι αλλά όλοι ίδιοι ειμαστεΘες να γίνεις κουνιστος και εσυ;
Κρίμα, φαινοσουν κανονικός
Sent from my iPhone using Tapatalk

Κάτσε ρε Πάνο αμέσως να μπεις στα έξοδα.Το αγοράζωπουλάω τον Ληστη βγάζω και ένα δάνειο και είμαι κομπλέ...

Κάτσε ρε Πάνο αμέσως να μπεις στα έξοδα.
Που να πας να μπλέξεις με τη "φρυγανιερα" της Yamaha;
Άσε να το πάρω εγώ που έχω μια ηλικία, καβαλάω ερπυστριοφορο και μουσκευω παξιμάδια.![]()

Ρε ,τι μαστορας εισαι;Που θα βρούμε βάσεις για τα σαμάρια του Hornet '08...κανένας δεν έχει στοκ το φελέκι τους μέσα :p
Που θα βρούμε βάσεις για τα σαμάρια του Hornet '08...κανένας δεν έχει στοκ το φελέκι τους μέσα :p
Που θα βρούμε βάσεις για τα σαμάρια του Hornet '08...κανένας δεν έχει στοκ το φελέκι τους μέσα :p
αν δεν βρεχει μαλλονΘα παει κανείς;
https://m.facebook.com/antamomamoto/?locale2=el_GR
Μι του.αν δεν βρεχει μαλλον
Αύριο πίνουμε καφε κατά τις 10 στο γνωστό περιπτερο στον Σκαραμαγκά και σκαρφαλωνουμε τα Δερβενοχωρια και την Ριτσωνα για Ιπποκαμπο... Όποιος μπορεί τον περιμενουμε με αγάπη...Έχουμε καμία νεότερη πληροφορία για συμμετοχές ή και τον καιρό ?
Να φορεσεις γαντια στα πιάτα γιατί εμένα μου σκανε τελευταία...ο καιρός δεν δείχνει να μου κάνει το χατήρι. Έφαγα πολύ νερό μεσοβδόμαδα, δεν θα το διακινδυνεύσω, δεν θα προλάβει να στεγνώσει το μπουφάν για την επερχόμενη βροχή της Δευτέρας.
Εξάλλου έχω να βάλω πλυντήριο, να απλώσω, να σιδερώσω, να κάνω τα πιάτα, τα μπαλκόνια και έναν μουσακά.......ταλαιπωρία δηλαδή...
Καλή βόλτα σύντροχοι !

Έχω πάρει goratex για τον νεροχύτη. Δοκίμασε, κάνουν θαύματαΝα φορεσεις γαντια στα πιάτα γιατί εμένα μου σκανε τελευταία...![]()

Άσε φιλε ζω ένα δραμα....Έχω πάρει goratex για τον νεροχύτη. Δοκίμασε, κάνουν θαύματα![]()