- Μοτοσυκλέτα
-
Multistrada 1200s DVT
Aprilia Tuareg 660
- Όνομα
- Yannis
- Περιοχή
- Ελευσίνα
Oταν παρεις Japan ολα θα δουλευουν ρολοι!!Ως τοτε...
Φτύνω τον κόρφο μου!!!
Όλα δουλεύουν λοροϊ στο αργαλείο!!!
;-)
Oταν παρεις Japan ολα θα δουλευουν ρολοι!!Ως τοτε...
Αλήθεια τώρα?Φτύνω τον κόρφο μου!!!
;-)

Μετανοειτε!!!!!Φτύνω τον κόρφο μου!!!
;-)

Αλήθεια τώρα?![]()
![]()
![]()
Kανεις αλλαγή σίγουρα, αλλά θα έχεις καθυστερήσεις στα πήγαινε -έλα, εχω κάνει πολλές φορές αλλαγή, γιαυτό σου λέω πρώτα να δοκιμάσεις και να σιγουρευτείς για να αποφύγεις όλα αυτά...Παιδιά δεν τα γνώριζα με συχωρατε ! Στο μαγαζί που έχουμε εδώ ένα και μοναδικό είχε κάποια τις airoh , μετά κάποια τις MT του 100€ και κάτω και το k3 - k5 agv.
Όποτε δοκίμασα τα Μ και εγώ πάραγγειλα το hjc που ήθελα !
έχεις δίκιο όμως μπήκα σε αυτό το σάιτ που λες και το έχει σε προσφορά κιόλας 40% 200 ευρο δλδ . Ενώ εγώ το πηρα 350![]()
Αλλά ήθελα να έχω και την αλλαγή σε περίπτωση που δεν έκανε
View attachment 29238
Προχθές παρέλαβε κολητός φίλος κράνος από Helmet χωρίς δασμούς, παρέλαβε σπίτι..Την Αγγλία ξέχνα την δεν παίζει πλέον λόγω δασμων. Το fc έχει ίδιες τιμές η χειρότερες από τα ελληνικά μεγάλα μαγαζιά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξ ταφκιασα!Η μπάρα με τα εμοτικονς και τα λοιπά τσουμπλεκια δεν μου δουλεύει!!!
Μόνο εγώ είμαι με το θέμα ή και άλλοι;;;;

Και πότε είναι εδώ, συνεργείο όλο αφού....ο ηλεκτρολαδοπόντικας που νομίζει ότι είναι και γάτος !
Θέλουν να κλείσεις ραντεβού,έχουν ένα QR έξω από το κατάστημα και το σαρώνεις ή ιντερνετικά από το site.Γνωρίζει κανείς αν τα Public είναι ανοιχτά έστω με click away? Ο Βόλος δεν είναι βαθύ κόκκινο πάντως.
Ή είναι όλα σε όλη την Ελλάδα κλειστά εντελώς ούτε με click?
Έγινε σε ευχαριστώ!Θέλουν να κλείσεις ραντεβού,έχουν ένα QR έξω από το κατάστημα και το σαρώνεις ή ιντερνετικά από το site.
Μέχρι 45€ απαλλάσσεται από δασμούς και ΦΠΑ.Ρωτάω συγκεκριμένα:
Πόσο φορολογείται ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από Αγγλια (μέσω ebay). Έχει κάποιος παραγγείλει τελευταία να μας πει συγκεκριμένα ?![]()
)Μέχρι 45€ απαλλάσσεται από δασμούς και ΦΠΑ.
Από 45-150€ δεν έχει δασμούς αλλά πληρώνεις τον ΦΠΑ. (+ τα διαδικαστικά έξοδα)
Από 150€ και πάνω μπαίνεις σε άλλη διαδικασία.
Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα:Ρωτάω συγκεκριμένα:
Πόσο φορολογείται ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από Αγγλια (μέσω ebay). Έχει κάποιος παραγγείλει τελευταία να μας πει συγκεκριμένα ?![]()
To link που έβαλε ο Πάνος απκατ'Tην άλλη διαδικασία ξερεις?...Κάνει γύρω στα 350 ευρώ αγορά ebay από εκεί.

Αν σε έχω καταλάβει...ερώτηση προς γνώστες προτυποποίησης/μακετοποίησης πρωτίστως, αλλά όποιος γνωρίζει ας συνδράμει
Εστω ότι έχουμε αυτό το φανάρι
View attachment 29368
Με ποιο όργανο και με ποιόν τρόπο θα ήταν πιο δόκιμο να μετρήσουμε:
α) την γωνία που κάνει στο άνω μέρος του
β) την καμπυλότητα ώστε να δημιουργήσουμε νοητή προέκταση του σε φέρινγκ με σχεδιασμό;
είδα κάποιους τρόπους οι οποίοι εμπεριέχουν όμως πολύ trial and error.
Αν υπάρχει κάποιο ειδικό εργαλείο που θα ελαχιστοποιήσει τις προσπάθειες θα ήθελα να μου το υποδείξετε.

Νομίζω θα ήταν ιδανικό!
Πάρε αυτό για βάση και ψάξε ότι θέλειςΝομίζω θα ήταν ιδανικό!
Που το βρίσκω; Πως το ζητάω;
..και κάπου εδώ μπήκε το νερό στ'αυλάκι..Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως χαζή ;
Γιατί τα bmw gs 1200 έχουν και ένα αμορτισέρ στο μπροστινό μέρος πίσω απτά πιρούνια ;
( θα ήθελα να οδηγήσω ένα gs να δω την διαφορά απτό δικό μου )

ερώτηση προς γνώστες προτυποποίησης/μακετοποίησης πρωτίστως, αλλά όποιος γνωρίζει ας συνδράμει
Εστω ότι έχουμε αυτό το φανάρι
View attachment 29368
Με ποιο όργανο και με ποιόν τρόπο θα ήταν πιο δόκιμο να μετρήσουμε:
α) την γωνία που κάνει στο άνω μέρος του
β) την καμπυλότητα ώστε να δημιουργήσουμε νοητή προέκταση του σε φέρινγκ με σχεδιασμό;
είδα κάποιους τρόπους οι οποίοι εμπεριέχουν όμως πολύ trial and error.
Αν υπάρχει κάποιο ειδικό εργαλείο που θα ελαχιστοποιήσει τις προσπάθειες θα ήθελα να μου το υποδείξετε.