ANGELO
member
Η μαμά θέλει λ7Αφού έχει η μαμά έτοιμα για το δικό σου..
Η μαμά θέλει λ7Αφού έχει η μαμά έτοιμα για το δικό σου..
Αν δεν σε πειράζει να έχει μαμά φλας πουλάνε φλασάκια led με φλασέρ μαζί τα οποία είναι πάμφθηνα.Δυστυχώς η αναβάθμιση των φλας σε led φλας θα παραμείνει όνειρο και δεν θα υλοποιηθεί το concept.
Τα προβλήματα που προκύψανε είναι 2.
1. Το φλασέρ 12.8V που φοράει η γιαπωνέζα έχει 2 ακίδες παράλληλες ενώ το led φλασέρ που θα έπαιρνα έχει 2 ακίδες ασύμμετρες.
2. Το μέγεθος της φλας λάμπας led που χωράει στο φλας είναι έως 4mm και η λάμπα φλας led είναι 4.5mm.
Μεγάλη απογοήτευση.![]()
Ε μα ρε φίλε, με πορδές δεν βάφεις αυγά, αυτό που ψάχνετε από τις φτωχογειτονιές της Σαγκάης να βρείτε προϊόντα για να αναβαθμίσετε το μηχανάκι με ξεπερνάει,αν δεν μπορείς άστο μαμά, άλλο η έξυπνη αγορά και άλλο η μαλακία αγορά και είναι κανόνας, το φτηνό σου έρχεται πολύ πιο ακριβό, θα το πληρώσεις αλλού ,η ΥΑΜΑΗΑ δεν είναι μαλάκας...Η μαμά θέλει λ7![]()
Άγγελε τα γνωρίζω αυτά που λες αλλά από τη μία με χαλάει η αισθητική τους και από την άλλη οι κινεζιές είναι αμφιβόλου ποιότητας και διάρκειας λειτουργίας τους. O @apache εν μέρει έχει δίκιο αλλά το κόστος της YAMAHA είναι υπερτιμημένο και πολλές φορές αδίκως.Αν δεν σε πειράζει να έχει μαμά φλας πουλάνε φλασάκια led με φλασέρ μαζί τα οποία είναι πάμφθηνα.
Σίγουρα έχει δίκιο ο @apache αλλά προτιμώ να πληρώσω φθηνά στα περιφερειακά που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μας. Εννοείται ότι σε θέματα μοτέρ και άλλων εξαρτημάτων που αφορούν ασφάλεια καλό είναι να μπαίνουν σωστά ανταλλακτικά. Σίγουρα τα φλας που λέω δεν δηλώνουν ποιότητα αλλά βρίσκεις όμορφα και σου περνάει η καυλ@ χωρίς να χώσεις χοντρά λεφτά.Άγγελε τα γνωρίζω αυτά που λες αλλά από τη μία με χαλάει η αισθητική τους και από την άλλη οι κινεζιές είναι αμφιβόλου ποιότητας και διάρκειας λειτουργίας τους. O @apache εν μέρει έχει δίκιο αλλά το κόστος της YAMAHA είναι υπερτιμημένο και πολλές φορές αδίκως.
Άγγελε το λέω με μεγάλη αγάπη προς στο άτομο σου, ειδικά εγώ έχω χώσει περιουσίες σε αντίστοιχες φάσεις μέχρι που έμαθα, σήμερα ήδη παρήγγειλα φορτιστή genuine BMW ενώ έχω πάρει φορτιστή πριν 2 μήνες...Σίγουρα έχει δίκιο ο @apache αλλά προτιμώ να πληρώσω φθηνά στα περιφερειακά που δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μας. Εννοείται ότι σε θέματα μοτέρ και άλλων εξαρτημάτων που αφορούν ασφάλεια καλό είναι να μπαίνουν σωστά ανταλλακτικά. Σίγουρα τα φλας που λέω δεν δηλώνουν ποιότητα αλλά βρίσκεις όμορφα και σου περνάει η καυλ@ χωρίς να χώσεις χοντρά λεφτά.
Canbus, μπρίζα....... και ποια η διαφορα του φορτιστη bmw με τους αλλους ?......!![]()
Η Πενφέ σου λέει να μην βγάζεις την μπαταρία γιατί πρέπει να κάμεις σετ από την αρχή, δεδομένου ότι θα φορτίζει η Νίκη γιατί εγώ θα λείπω προτίμησα τον εύκολο δρόμο....Δηλαδη η απευθειας φορτιση της μπαταριας με αμεση προσβαση στους πολους , ποια διαφορα θα ειχε με εναν κοινο φορτιστη (π.χ. ctek) ?
Σωστη βεβαια η μεριμνα του κατασκευαστη για ετοιμη υποδοχη ..... αλλα με τον δικο του φορτιστη ειναι καπως σωβινιστικο .....!![]()
Ηχειάκι από Πακιστανό 10€ σώθηκα....Η έξυπνη αγορά που έλεγα...Ψαχνω για συσκευη ανοιχτης ακροασης για το αυτοκινητο.
Εχει κανεις κατι δοκιμασμενο.Πρεπει να προσεξω κατι στα χαρακτηριστικα του?
![]()
Μπέρδεψα τους Άγγελους, στον άλλον πήγαινε η απάντηση...Άγγελε το λέω με μεγάλη αγάπη προς στο άτομο σου, ειδικά εγώ έχω χώσει περιουσίες σε αντίστοιχες φάσεις μέχρι που έμαθα, σήμερα ήδη παρήγγειλα φορτιστή genuine BMW ενώ έχω πάρει φορτιστή πριν 2 μήνες...
Πας και χαλάς λεφτά τζάμπα!!! Εγώ είμαι άνθρωπος σου! Θα περνούσα να παίρνω το εργαλείο να το κάνω βόλτες να μη κάθεται κιόλας!Η Πενφέ σου λέει να μην βγάζεις την μπαταρία γιατί πρέπει να κάμεις σετ από την αρχή, δεδομένου ότι θα φορτίζει η Νίκη γιατί εγώ θα λείπω προτίμησα τον εύκολο δρόμο....

Το δεύτερο είναι το σταθερό μου εδώ και χρόνια. Ακόμη και στο παπί απο αυτό βάζωΚαλησπέρα παιδιά ! Μια ερώτηση ίσως είναι και λίγο χαζή .
Ποιο απτά 2 λιπαντικά τις παρά κάτω φωτογραφίας να πάρω για on off μηχανή ;
το παιδί που αγόρασα το μηχανάκι μου έδωσε αυτό για το off road αλλά τελειώνει και θα χριαστει να πάρω κ άλλο , πιο απτά 2 όμως ; Σάμπως κάνω εντουρο ; Ευχαριστώ
Οποίο από τα 2 μια χαρά ειναι
Το δεύτερο είναι το σταθερό μου εδώ και χρόνια. Ακόμη και στο παπί απο αυτό βάζω
Κρατάει καλά πάνω στην αλυσίδα.
εδω για να μην χαλασο το ομορφο θεμα. εχουμε καθολου γνωση για τα παρατραγουδα τις δρασης της πριν το Λεοφωριο ο Ποθος?

δεν τα παρακολουθης ολα. (βλεπε αναρτησεις του Μαϊκ)
Εντάξει, είμαστε δύο που δεν καταλάβαμε. Ησυχασα τώρα!

Kανε quote να καταλαβαίνουμε τι λές.....δεν τα παρακολουθης ολα. (βλεπε αναρτησεις του Μαϊκ)
Επιτέλους άρχισαν να ξυπνάνε αρκεί να μη ζητάνε κανά νεφρό όπως οι Χονταίοι με αυτά που βγάλανε.Όλο και περισσότερες "adventure" επιλογές βλέπουμε σιγά σιγά στις μικρότερες κατηγορίες οι οποίες μεσουρανουσαν παλιότερα τα "εντουρακια" όπως τα λέμε !!
Μήπως είναι η εποχή της επανάστασης έναντι των σκούτερ που ζουν ανάμεσα μας !!
Το μικρό ktm 250 adventure !!
View attachment 28582