Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Μηδενισα το κοντερ πριν λιγο!! Νοιωθω ενημερωμενος πιο
πολυ απο ολους ας εχει ο τυπος με την λαιλαπα 15000 μνμ
στο κοντερ!!GreetingBikeYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYesYes
Μη χαίρεσαι και πολύ.
Σε λίγες μέρες πάλι θα μαζευτούν αδιάβαστα,μα οι καλημέρες,μα τίποτα θέματα που δε σε τραβάνε...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Μη χαίρεσαι και πολύ.
Σε λίγες μέρες πάλι θα μαζευτούν αδιάβαστα,μα οι καλημέρες,μα τίποτα θέματα που δε σε τραβάνε...
Δηλαδή ρε παιδιά, διαβάζετε τα πάντα;cdefghigi
Εγώ κοιτάω τον τίτλο. Αν με ενδιαφέρει ανοίγω. Αν όχι δεν ανοίγω. Στο τέλος της μέρας κι αφού έχω ανοίξει ότι θεωρώ ενδιαφέρον, πατάω "σημειώστε όλα ως διαβασμένα" και μηδενίζει.
Την άλλη μέρα φτου κι απ την αρχή.

NikosG

new member
Περιοχή
Athens
Όνομα
Νίκος
Δηλαδή ρε παιδιά, διαβάζετε τα πάντα;cdefghigi
Εγώ κοιτάω τον τίτλο. Αν με ενδιαφέρει ανοίγω. Αν όχι δεν ανοίγω. Στο τέλος της μέρας κι αφού έχω ανοίξει ότι θεωρώ ενδιαφέρον, πατάω "σημειώστε όλα ως διαβασμένα" και μηδενίζει.
Την άλλη μέρα φτου κι απ την αρχή.
Εγώ δε πατάω διαβασμενα.
Το έχω πάντα στο tapatalk στο χρονοδιάγραμμα λαιμού δείχνει τα πιο πρόσφατα

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Υπαρχει καποιος που εχει χρησιμοποιησει απωθητικων τρωκτικων,για την ακριβεια σκιουρων?Με ενδιαφερει κατι καλο που εκανε δουλεια και οχι αυτα που πουλανε στα Τζαμπα.

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Υπαρχει καποιος που εχει χρησιμοποιησει απωθητικων τρωκτικων,για την ακριβεια σκιουρων?Με ενδιαφερει κατι καλο που εκανε δουλεια και οχι αυτα που πουλανε στα Τζαμπα.

1)σκυλιά
2) ελεύθερος σκοπευτής
3) ναρκοπέδιο

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Όταν αλλάζεις γρανάζωμα είναι καλύτερο να αλλάξεις το μπροστά γρανάζι ή το πίσω; Είτε βάλω 13Τ μπροστά είτε βάλω 37 ή και 39Τ πίσω το ίδιο είναι πάνω κάτω (14-34 stock).

Έχω την εντύπωση οτι αν αλλάξεις το πίσω πάντως, η διαφορά είναι καλύτερη. Κάνω λάθος; Γενικά να αλλάξω το μπροστά ή το πίσω;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Όταν αλλάζεις γρανάζωμα είναι καλύτερο να αλλάξεις το μπροστά γρανάζι ή το πίσω; Είτε βάλω 13Τ μπροστά είτε βάλω 37 ή και 39Τ πίσω το ίδιο είναι πάνω κάτω (14-34 stock).

Έχω την εντύπωση οτι αν αλλάξεις το πίσω πάντως, η διαφορά είναι καλύτερη. Κάνω λάθος; Γενικά να αλλάξω το μπροστά ή το πίσω;
1 δόντι μπροστά =2 πίσω, καλύτερα το πίσω για πιό λεπτομέρεια και λιγότερες στρεπτικές ροπές στο μπροστά που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον στρόφαλο...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Τα πίσω είναι πιο μεγάλα, αρα και πιο ακριβά. Επίσης οι διαφορές που επιτυγχάνεις με το πίσω είναι πιο μικρές.
Τώρα που μιλάμε για παπί βέβαια, αφού ρωτάς για εσένα υποθέτω, λέω να μην πειράξεις τίποτα. Οσο πιο λίγα τα κυβικά, τόσο τεράστιες οι διαφορές σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης...προς το αρνητικό.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μόνο μπροστινό αν αλλάξεις .
Το πίσω εκτός του ακριβότερου ,μεγαλύτερου κόπου να βγει ,χάνεις και το δείκτη φθοράς της αλυσίδας.

User V

Μαθουσάλας member

Τάσοοοοοοοοοο....

Άσε το παπί στην ησυχία του.Ειναι αυτό που είναι και οι αλχημείες μετά τις επισκευές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να το επιβαρύνουν.Κρατα το μαμά και φύλαξε τα λεφτά σου για το μηχανάκι. Bcdefgh

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Καααλαααααα :(
Οι σιτεμενοι κύριοι που σου λένε μη κάνεις αυτό, μη κάνεις το άλλο, τα έχουν δοκιμάσει κι έχουν εμπειρία!!
Εγω στη θέση σου θα το έκανα γιατί θα ήθελα να έχω την εμπειρία ο ίδιος, κι όχι γιατί μου το είπαν τα γερόντια που στα νιάτα τους κάνανε χειρότερα!!!

User V

Μαθουσάλας member
Οι σιτεμενοι κύριοι που σου λένε μη κάνεις αυτό, μη κάνεις το άλλο, τα έχουν δοκιμάσει κι έχουν εμπειρία!!
Εγω στη θέση σου θα το έκανα γιατί θα ήθελα να έχω την εμπειρία ο ίδιος, κι όχι γιατί μου το είπαν τα γερόντια που στα νιάτα τους κάνανε χειρότερα!!!
Έχω ένα γνωμικό φτιαγμένο που λέω..

"Σοφός αυτός που έμαθε από τα λάθη του,σοφότερος αυτός που έμαθε από τα λάθη των άλλων.."
Ω

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
"Σοφός αυτός που έμαθε από τα λάθη του,σοφότερος αυτός που έμαθε από τα λάθη των άλλων και πιο ανέξοδα.."
Ταδε έφη
Ω
Φικσντ.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
@Ωmega Thanks!!

Να πω και εγω το δικό μου γνωμικό;

"Μηχανεύσου σοφά, και πράξε άφοβα. Του πολυμήχανου παπόβιου να είναι δυνατό το μηχανάκι, δια της διευκόλυνσης στο σκαρφάλωμα πάνω σε κάθε βουναλάκι"
(Τάσος 2020)

@Drake Ramore TO ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΑΝΤΡΕΣΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!????

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
@Drake Ramore TO ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΑΝΤΡΕΣΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!????

Πάσα μηχανή που δεν μπορεί να κάνει προσπέραση με ασφάλεια πάνω σε εθνική οδό, δεν είναι κανονική μηχανή.

User V

Μαθουσάλας member
Εμείς φταίμε που θέλουμε κάποτε ο Τάσος να πάρει μηχανάκι κανονικό και να μην τα φάει σε γρανάζια, χοάνες, εξατμίσεις, λαμπάκια λεντ και αυτοκόλλητα...
Αυτό!!! Bcdefghg
Εξέλιξη/Πρόοδος ειναι να θέλουμε να γίνουν καλύτερες οι επόμενες γενιές μοτοσυκλετιστων από εμάς.Να πηγαίνουν μπροστά..

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Τάσοοοοοοοοοο....

Άσε το παπί στην ησυχία του.Ειναι αυτό που είναι και οι αλχημείες μετά τις επισκευές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να το επιβαρύνουν.Κρατα το μαμά και φύλαξε τα λεφτά σου για το μηχανάκι. Bcdefgh

Θα συμφωνήσω 1000%. Πούλησε το φίλε Τάσο και πάρε κάτι άλλο που θα σε ικανοποιήσει πολύ περισσότερο και θα είναι και μαμά αντί να χώνεις λ7 για βελτιώσεις!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Κάνω προσπέραση μέσα στην πόλη όμως, συνεπώς είναι μηχανή... cdefghigi

Προφανώς και τρολάρω όταν λέω κάτι τέτοιο. Το ξέρω οτι δεν είναι αληθινή μηχανή το Address, και οποιοδήποτε παπί εκεί έξω. Απλά σε κουβέντα να βρισκόμαστε...

@KostasT Μετά την σχολή οι αγοροπωλησίες φίλε μου...τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Εμείς φταίμε που θέλουμε κάποτε ο Τάσος να πάρει μηχανάκι κανονικό και να μην τα φάει σε γρανάζια, χοάνες, εξατμίσεις, λαμπάκια λεντ και αυτοκόλλητα...
Μέχρι να πάρει ο μικρός μοτό,θα κινείται με μπαταρία τοτενες....

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα

KostasT

old member
Περιοχή
Αθηνα
Μοτοσυκλέτα
Honda CBF1000FA
Honda SH300i,
Honda SH350i
Όνομα
.
Πάσα μηχανή που δεν μπορεί να κάνει προσπέραση με ασφάλεια πάνω σε εθνική οδό, δεν είναι κανονική μηχανή.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω Praising

Αυτό!!! Bcdefghg
Εξέλιξη/Πρόοδος ειναι να θέλουμε να γίνουν καλύτερες οι επόμενες γενιές μοτοσυκλετιστων από εμάς.Να πηγαίνουν μπροστά..

Ω στη βουλή GreetingYesGood post

Top Bottom