Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Έχω απορίες αρκετές όμως...

Έχει ξεπεράσει τα 100.000χλμ...ποιος θα το πάρει σε τέτοια χιλιόμετρα; Να πιάσει πόσο; 700; 800 ευρώ στην καλύτερη; Ενώ, ο κινητήρας είναι πρακτικά καινούριος (πιστόνι, μπιέλα κλπ), και εξωτερικά το έχετε δει...είναι χαρτί εξωτερικά.

Άντε πες βάζω και κάποια λεφτά παραπάνω....μηχανή δεν παίζει ακόμα. Κοιτάμε λοιπόν σε ένα φρέσκο Α1.

Να κοιτάξω τι; Στα λεφτά που θα το έδινα + κάποια ακόμα, βρίσκω κυρίως Innova...το οποίο είναι επίσης ζημιάρικο.

SYM 125 καινούριο με δόσεις; Μεταχειρισμένο μοτοσυκλετάκι 125; Τύπου CBF, XR, XT? Το δίπλωμα με καλύπτει, δεν χρειάζεται να δώσω άλλο.

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ξέχασα να συμπληρώσω και το εξής...

Το Suzuki, ξέρω τι έχει περάσει και γενικά το γνωρίζω σαν μηχανάκι. Ο ψεκασμός που φοράει πάνω τώρα, ήτανε καινούριος για μοντέλα 2ης γενιάς (2011-2012), τα οποία δεν βγάζανε ποτέ θέματα με ψεκασμό...το σασμάν, που ήτανε μια ακόμα "παιδική ασθένεια" του, το πέρασε εδώ και χρόνια.

Αξίζει πραγματικά να το δώσω;

Όσον αφορά το SYM 125...καθημερινός πελάτης στο πρατήριο, έρχεται με τέτοιο. Πολύ καλές εντυπώσεις, δυνατό αρκετά για τα κυβικά του, φιμωμένο μεν (εύκολη υπόθεση) και πολύ οικονομικό...είναι ίσως το μόνο παπί που θα έπαιρνα για αντικαταστάτη.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Όταν λέμε ότι το κοντέρ κλέβει πχ 10 χλμ σύμφωνα με το GPS . Για πιο λόγο δεν μπορεί να κλέβει το gps ? Το όπιο αν είναι και από κινητό δε που είναι με δεδομένα όλο αυτό δεν θα έχει κάποια απόκλιση λόγο σήματος κτλ ;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Όταν λέμε ότι το κοντέρ κλέβει πχ 10 χλμ σύμφωνα με το GPS . Για πιο λόγο δεν μπορεί να κλέβει το gps ? Το όπιο αν είναι και από κινητό δε που είναι με δεδομένα όλο αυτό δεν θα έχει κάποια απόκλιση λόγο σήματος κτλ ;
Το GPS δεν παίρνει σήμα απο έναν δορυφόρο. Συνηθως συνδέεται με 4-5 δορυφόρους την φορά. Η απόκλιση του είναι μηδαμινή σε σχέση με το κοντέρ του κατασκευαστή της μοτο.
Αν η μοτο έχει 10 χλμ/ώρα απόκλιση, ακόμη και το πιο φτηνό GPS δεν ξεπερνά το μισο με ένα χλμ/ώρα απόκλιση. Κι όσο πιο ακριβό, τόσο πιο ακριβές.

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Το GPS δεν παίρνει σήμα απο έναν δορυφόρο. Συνηθως συνδέεται με 4-5 δορυφόρους την φορά. Η απόκλιση του είναι μηδαμινή σε σχέση με το κοντέρ του κατασκευαστή της μοτο.
Αν η μοτο έχει 10 χλμ/ώρα απόκλιση, ακόμη και το πιο φτηνό GPS δεν ξεπερνά το μισο με ένα χλμ/ώρα απόκλιση. Κι όσο πιο ακριβό, τόσο πιο ακριβές.
Μια χαρά , σε ευχαριστώ πολύ Smileys drinking beer Emoticon

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Επιπροσθέτως τα gps χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να διορθώνουν τις χρονικές αποκλίσεις που δημιουργούνται από την ταχύτητα του δορυφόρου,μέχρι και η Γενική Θεωρία της Σχετικότητος λαμβάνεται υπόψιν!

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τι γνωριζουμε για εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου απο Γερμανία; (τελωνεία, μεταφορές κλπ)

Κάπου υπάρχει σχετικό θέμα.. χοντρικά όσο ποιο παλιό τόσο ποιο ασύμφορο.
Η μεταφορά ποικίλει σε τιμές.
Από 500€ ως 2000€.
Εγώ το είχα φέρει με 500€ το 2008.
Κοίταξε το μήπως σε συμφέρει να το φέρεις οδηγώντας
Επίσης
Μπορείς να το εκτελωνισεις όπου θέλεις και όχι απαραίτητα στον τόπο κατοικίας σού.
Όπου σου κάνουν καλύτερη τιμή .

Αν είναι για το ποδήλατο που είπες .
Βρες έναν γνωστό νταλικερη που βγαίνει έξω.
Θα σου πει

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Κάπου υπάρχει σχετικό θέμα.. χοντρικά όσο ποιο παλιό τόσο ποιο ασύμφορο.
Η μεταφορά ποικίλει σε τιμές.
Από 500€ ως 2000€.
Εγώ το είχα φέρει με 500€ το 2008.
Κοίταξε το μήπως σε συμφέρει να το φέρεις οδηγώντας
Επίσης
Μπορείς να το εκτελωνισεις όπου θέλεις και όχι απαραίτητα στον τόπο κατοικίας σού.
Όπου σου κάνουν καλύτερη τιμή .

Αν είναι για το ποδήλατο που είπες .
Βρες έναν γνωστό νταλικερη που βγαίνει έξω.
Θα σου πει
Δεν είναι για ποδήλατο. Το ποδήλατο δεν θέλει εκτελωνισμό και τα μεταφορικά του είναι σαν ένα δέμα. Αυτό το έχω ψαγμένο.

Για αυτοκίνητο ρωτάω. Μικρό σε κυβικά (1000-1300 κυβικα). Μικρό σε μέγεθος, κατηγορία mini (Aygo, i10, C1, 108, Picanτο, smart κάτι τέτοιο στυλ). Μοντέλο γύρω στο 2010 με 2014 (ανάλογα τι θα βρεθεί).

Ξέρουμε πάνω κάτω την διαδικασία;

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Δεν είναι για ποδήλατο. Το ποδήλατο δεν θέλει εκτελωνισμό και τα μεταφορικά του είναι σαν ένα δέμα. Αυτό το έχω ψαγμένο.

Για αυτοκίνητο ρωτάω. Μικρό σε κυβικά (1000-1300 κυβικα). Μικρό σε μέγεθος, κατηγορία mini (Aygo, i10, C1, 108, Picanτο, smart κάτι τέτοιο στυλ). Μοντέλο γύρω στο 2010 με 2014 (ανάλογα τι θα βρεθεί).

Η μπορεί να βρεις έναν που ασχολείται με αυτά που φέρνει οχήματα απ' έξω.
Τσεκαρεις στο modile.de τα οχήματα που θέλεις.
Τα κοιτάει αυτός η ο συνεργάτης του για την κατάσταση τούς ( αν και οι Γερμανοί είναι γκαραντι)
Και σου λέει πριν το πάρεις.
Μεταφορά τόσο
Εκτελωνισμος τόσο
Πινακίδες τόσο
Αμοιβή δική του τόσο

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι

Απλούστατη αν ρωτάς μόνο αυτο ... πας τα χαρτιά του σε έναν εκτελωνιστή , πληρώνεις τα αναλογούντα και είσαι έτοιμος ...!
Μην ρωτήσεις όμως τίποτα άλλο ...! Tooth

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Είπα μπας και έκανε κανείς πρόσφατα καμία εισαγωγή και ξέρει. ;H μηπως έχουμε κανέναν εδώ που το κάνει σαν δευτεροτρίτη εργασία απο χόμπι.
Μάλλον δεν παίζει τέτοια περίπτωση, οπότε θα ψαχτώ τοπικά.

Thanks! Teary Eyes Waving Bye

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Tι ακριβώς έχεις στο νου σου?
Η γενική ερώτηση που κανεις είναι τελείως αόριστη για συγκεκριμένες απαντήσεις. Αν πάλι νομίζεις ότι συνολικά θα σου'ρθει πιο οικονομικά η αγορα .... ο τζαμπας πέθανε εχθες .... αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συγκεκριμένες (π.χ. έχει ηδη βρεθεί το κάρο, έχει ελέγθει ηδη κ.λ.π.).:cool:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Tι ακριβώς έχεις στο νου σου?
Η γενική ερώτηση που κανεις είναι τελείως αόριστη για συγκεκριμένες απαντήσεις. Αν πάλι νομίζεις ότι συνολικά θα σου'ρθει πιο οικονομικά η αγορα .... ο τζαμπας πέθανε εχθες .... αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συγκεκριμένες (π.χ. έχει ηδη βρεθεί το κάρο, έχει ελέγθει ηδη κ.λ.π.).:cool:
Ευχαριστώ Στέλιο. Θα ρωτήσω συγκεκριμένο άνθρωπο που έμαθα πως κάνει την δουλειά για να πάρω τις απαντήσεις που θέλω. Teary Eyes Waving Bye

konstantinos_vita

new member
Περιοχή
Φλωρινα
Μοτοσυκλέτα
ι ελ 250 και ένα εφ800 ες τι.
Όνομα
Konstantinos
Καλημερίζω άπαντες....
Λοιπόν, υπάρχει άλλο ζώο εκτός του ποντικού που να τρώει καλώδια; ξέρω σαν ανέκδοτο ακούγεται αλλά δεν είναι. Πιο μικρό βασικά από ποντίκι θα ναι μάλλον. Ποντικοκούραδα δεν έχει πάντως.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Καλημερίζω άπαντες....
Λοιπόν, υπάρχει άλλο ζώο εκτός του ποντικού που να τρώει καλώδια; ξέρω σαν ανέκδοτο ακούγεται αλλά δεν είναι. Πιο μικρό βασικά από ποντίκι θα ναι μάλλον. Ποντικοκούραδα δεν έχει πάντως.
Το χάμστερ....

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Καλημερίζω άπαντες....
Σκιουρος?

User S-T

well know member
αντε παλι μαφτες τις φωτογραφιες. τι στο καλο γινετε και δεν ανεβενουν? σπερααααα

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Πως γίνεται να ξελασκάρω βίδα, την οποία το ίδιο το κατσαβίδι την "σκάβει"??

Έχει κλωτσήσει από ότι φαίνεται, βάζω κατσαβίδι, γυρνάω, αλλά την τρώει λιγάκι. Δεν έχει σκουριάσει, έριξα μεν WD40, προκοπή δεν είδα. Χτυπητό κατσαβίδι δεν έχω...

Υπάρχει άλλος τρόπος;;;;

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πως γίνεται να ξελασκάρω βίδα, την οποία το ίδιο το κατσαβίδι την "σκάβει"??

Έχει κλωτσήσει από ότι φαίνεται, βάζω κατσαβίδι, γυρνάω, αλλά την τρώει λιγάκι. Δεν έχει σκουριάσει, έριξα μεν WD40, προκοπή δεν είδα. Χτυπητό κατσαβίδι δεν έχω...

Υπάρχει άλλος τρόπος;;;;
Αλεν;

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Είναι σταυρωτή η βίδα...

Άκυρο, αλλά χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες!!

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ο πατέρας μου, μου είπε να την πιάσω από πίσω με πένσα και να την γυρίσω.

Top Bottom