ANGELO
member
Τα κατάλαβα όλα φίλε αλλά έκανα τον χαζό και έστειλα πάλι αίτημα παραπόνου με την αναμενόμενη απάντηση φυσικά.Κατάλαβες τι σου έγραψα ή μπα;

Τα κατάλαβα όλα φίλε αλλά έκανα τον χαζό και έστειλα πάλι αίτημα παραπόνου με την αναμενόμενη απάντηση φυσικά.Κατάλαβες τι σου έγραψα ή μπα;

Παρεξηγημένο λειτουργικό τα windows στα κινητά. Από την πρώτη στιγμή το μίσησε ο πολύς κόσμος, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Εμένα μου άρεσε και απαιτούσε πολύ λιγότερους πόρους συστήματος από τα android για να κάνουν τις ίδιες εργασίες.Μετά από 3 lumia, κάποια στιγμή διεκοψαν έτσι ζμπουτσατς τα Windows Phone.
Πήρα ένα Huawei με Android και τέρμα τα δίφραγκα.
Για μένα ήταν ένα απλό, κατανοητό και μη ενεργοβορο λειτουργικό Απόστολε.Παρεξηγημένο λειτουργικό τα windows στα κινητά. Από την πρώτη στιγμή το μίσησε ο πολύς κόσμος, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Εμένα μου άρεσε και απαιτούσε πολύ λιγότερους πόρους συστήματος από τα android για να κάνουν τις ίδιες εργασίες.
Έχω ένα Lumia 640 απίστευτο τηλεφωνάκι,πηγαίνει σφαίρα με μόλις 1 Gb μνήμη ενώ το wow Nokia με τα 2 σέρνεται.Παρεξηγημένο λειτουργικό τα windows στα κινητά. Από την πρώτη στιγμή το μίσησε ο πολύς κόσμος, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα. Εμένα μου άρεσε και απαιτούσε πολύ λιγότερους πόρους συστήματος από τα android για να κάνουν τις ίδιες εργασίες.
Στο μόνο που υστερούσε ήταν το πλήθος των application.Για μένα ήταν ένα απλό, κατανοητό και μη ενεργοβορο λειτουργικό Απόστολε.
Αλλά...

Όχι φίλε μου.Βρήκε πληκτρολόγιο ο αρκούδος...
Θυμήθηκα ότι έχω κάτι δουλειές, άντε γειάαααα !
![]()

Εισαι μεγαλη Qφαλα εσυ!Όχι φίλε μου.
Θα κάτσεις να τον απολαύσεις![]()
![]()
![]()

Α μπα, κλείνω και την κάνω με ελαφρά....Όχι φίλε μου.
![]()
![]()
Ρε μείνε .Α μπα, κλείνω και την κάνω με ελαφρά....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καταραμένη τεχνολογία!Γελάτε qfalitses αλλά δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα απο εμένα!
Στο σπίτι με το τάμπλετ τα πράγματα είναι δύσκολα χωρίς πληκτρολόγιο. Δεν ξεκινάω καν αν δω πως θα είναι μακροσκελές το κείμενο που θα γράψω.
Η εμπειρία χρήσης μόνο με ταμπλέτα αφής δεν μου ταιριάζει, επειδή γενικά έχω καθημερινά αρκετά e-mail στην διάρκεια της ημέρας που πρέπει να απαντηθούν, ακόμη και απο το σπίτι. Επίσης υπάρχουν τομείς της εργασίας μου που καμιά φορά φέρνω σπίτι και πρέπει να έχω πληκτρολόγιο για να είμαι παραγωγικός. Χώρια τα ποστ στο φόρουμ.
Σαν οικοσύστημα όμως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμη και μου κάνει εντύπωση. Περίμενα πως θα χρειάζεται κάθε λίγο να ανοίγω λάπτοπ όμως δεν συνέβη ακόμη. Πολύ θετικό αυτό.
Οπότε σήμερα θα κοιτάξω να συνδέσω πληκτρολόγιο με το τάμπλετ για να δω αν θα μπορέσω να κάνω χρήση αυτής της ευκολίας, χωρίς πρόβλημα.
Κοινώς....τον ήπιατε!![]()

Καταραμένη τεχνολογία!
Να σου κάνει ο Κινέζος πληκτρολόγος των 3,7 ευρώ που θα συνδέσεις να ησυχάσουμε...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τον γρασσάρεις τον άξονα...?Φιλαρακι, σε θέματα τεχνολογίας είμαι....πενφές!![]()

Ρίχνω σπρέυ με λαδάκι στις επαφές για να γλυστράει...άαααααχ!Τον γρασσάρεις τον άξονα...?![]()

Γιατί ενοχλάμε κανένανα;Τον γρασσάρεις τον άξονα...?![]()
Βρήκε πληκτρολόγιο ο αρκούδος...
Θυμήθηκα ότι έχω κάτι δουλειές, άντε γειάαααα !
![]()
Όχι φίλε μου.
![]()
![]()
Α μπα, κλείνω και την κάνω με ελαφρά....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oταν τα ελεγα εγω....Ρε μείνε .
Θα βάλω και Ζαγοραίο στο γιου τουμπ.![]()

Άμα φωνάζεις πολύ στο γρασσαρισμα ίσως τον γείτονα...Γιατί ενοχλάμε κανένανα;

ΤΙ;;; Μπορούμε να βγάλουμε αυτούς που έχουμε σε ignore;Χαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε εδώ έβγαλα τον άλλο από το ιγκνορ ,ο Τόλης να με ενοχλήσει;![]()
![]()
![]()
![]()

Καλό είναι να μη βγάζετε αυτούς που έχετε στο ignore ,γιατι και αυτοί σας έχουν στον π........!ΤΙ;;; Μπορούμε να βγάλουμε αυτούς που έχουμε σε ignore;
Πολύ μεγαλόψυχη η πλατφόρμα του φόρουμ. Επιτρέπει συγχωρέσεις!![]()