Στο φτερο,απαντησεις για οτι δεν χρειαζεται να ανοιχτει νεο θεμα.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Θυμάσαι τον Όλυμπο ;
Είχαμε σκούπα;
Όχι.
Κι όμως όλο αυτό δούλεψε πολύ όμορφα.
Και είχαμε και από πολύ γρήγορους,γρηγορους ,μέχρι τέρμα Άργους.
Μια χαρά πήγαμε και ωραίες βόλτες κάναμε...

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
Ο μόνος κανόνας που μπορώ να δεχθώ είναι όχι προσπέραση από δεξιά .. κατά τα άλλα κανένα ζόρι...
Θα σε περνάω από αριστερά οκ τότε ! Toothcdefcdef

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Τα πες ολα φιλε YesYesYes
Το ξες ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σε εσένα που αγκαλιάζεις με απίστευτο τρόπο όλους όσους κι άλλους τόσους από εμάς

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Για κάθε επιπλέον αναβάτη που προστίθεται στο γκρουπ αυξάνεται κατά 10 λεπτά η καθυστέρηση στον προορισμό.
Τάδε έφη Karellen.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Θα σε περνάω από αριστερά οκ τότε ! Toothcdefcdef
Με τι ρε; Τα άλογα που έχεις τα έχω στο rain mode, όχι λάθος εκεί έχω 10 άλογα παραπάνω.... Tooth Tooth Tooth Tooth Hug Hug

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Κι όμως φίλε.
Δεν υπάρχει πουθενά αυτό που κάνουμε εμείς εδώ .
Οκ, μπορει να είναι και έτσι εδώ. Ολο κι όλο μια βόλτα πήγα με πολλές μηχανές απο εδώ και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
Οι υπόλοιπες ήταν των 2-3 ατόμων.

Πάντως προσωπικά νιώθω καλύτερα στις ολιγομελείς βόλτες με 3-4 μηχανές μαξ, έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλα τα σχήματα με συλλόγους, φόρουμ, πορείες...ότι θες.
Το ευχαριστιέμαι και περισσότερο. Ειδικά όταν έχουμε έναν κοινό σβέλτο ρυθμό.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Θα σου πω. Δεν με πειράζει κάποιος να πηγαίνει αργά συγκριτικά. Καθόλου. Μπορώ να προσαρμοστώ σε οποιεσδήποτε ταχύτητες μέχρι τα όρια μου.
Αλλά αυτό με τις ανασυγκροτήσεις....τα περίμενε ...τα "να μαζευτούμε"...τα "αντε κάντε ακόμη ένα τσιγάρο να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή"...τα "στάση μετά απο 20 χλμ "...."ξανά σταση μετά απο 25 χλμ"....."ξανα στάση μετά απο 17 χλμ επειδή "ωραίο κιόσκι για τσιγάρο"...ωπ, θέλει να κατουρήσει ο συνεπιβάτης μου....ωπ, σταση "έπαθε κράμπα το παπί των 125 κυβικών" που ήθελε να έρθει μαζί μας και προπορεύεται με 87 χλμ/ώρα τελικές....ωπ, στάση να αλλάξουμε διαδρομή επειδή το τσόπερ δεν μπορεί να ανέβει το βουνό...

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΛΕΥΩ!
Κάποτε τα πάλευα και εγώ πλέον όχι λόγο ηλικίας μιας και δεν έχω πλέον τις αντοχές πούχα κάποτε.

Η καλύτερη φάση για μεγάλα ταξίδια είναι γκρουπ των πέντε και μάλιστα νάχουν συνταξιδέψει και άλλες φορές και να γνωρίζονται μεταξύ τους οδηγικά αλλιώς σπάσιμο σε γκρουπ των πέντε με το κάθε ένα πλοηγό - σκούπα.

Για βολτίτσες ημερήσιες όλα γίνονται αρκεί να μην υπάρχουν υπερβολές.

Και το να κατουρήσει όμως είναι μέσα στο παιχνίδι και η κράμπα και το τυχόν πρόβλημα καλώς ή κακώς.

Τέλος πάντων, μεγάλο θέμα δεν καλύπτεται μιας και τα θέλω του καθενός διαφέρουν και τελικά η εμπειρία έχει δείξει ότι δύσκολα τηρούνται ακόμα και τα συμφωνηθέντα εξαρχής αν υπάρχουν. Βγάλε άκρη δηλαδή και καταλήγεις πως είτε πας όπως λες με μικρό γκρουπάκι 2-3 είτε μόνος σου και χορεύεις και πηδάς όπως θες.Tooth

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Γιαυτό έχει τόσο μποτιλιαρισμα η αριστερή λωρίδα !!! Tooth
Εκεί είναι οι γΛήγοροι όλοι μαζωμένοι! ooops

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις πήδα!
Γιατί:

α.βαριέμαι να σταματάνε για τσιγάρο/καφέ/κρουασαν /φωτό κάθε 50χλμ
β.ς ενώ έχουμε συμφωνήσει και είμαι ''στολισμένος'' ,να μου πει ''πάμε να φουλάρουμε'',όχι ρε φίλε το κάνεις την προήγουμενη!
γ.αλλάζουν προρισμό λόγω ''αιφνίδιας'' ανάγκης(not)
δ.πάνε σαν δαιμονισμένοι, ενώ έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας.Να πάω 170-180 συνεχώς δεν το γουστάρω.Κ@υλώνω και πηγαίνω πολλές φορές 220 στο ταξίδι ,αλλά μωτ έχω 150-160.

Τελευταία επεξεργασία:

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Παίδες στις βόλτες της μοτοπαρεας όσοι τουλάχιστον έχετε έρθει ξετε ότι είναι γ@ματες γιατί όλα όσα σκέφτεστε περί κανόνων λειτουργούν κατά το δοκούν και αναλόγως.
Και αυτό το πράγμα δουλεύει!
Αυτό που έχουμε καταφέρει σε αυτή εδώ την παρέα ,ο κάθε μοτοσυκλετιστης να αγκαλιάζεται με μοναδικό τρόπο από τους υπόλοιπους κατά τη διάρκεια της βόλτας εννοώ ,δεν υπάρχει πουθενά.
Θα το δείτε στην πορεία και όσοι δεν έτυχε να συμμετέχετε μέχρι εδώ σε κάτι οργανωμένο.
Οπότε μην πολυασχοληστε ,αφήστε να φροντίσουμε εμείς γι'αυτό.
Oπως τα λες ακριβως ειναι Γιαννο Smileys drinking beer Emoticon

ThanosP

well know member
Περιοχή
Κορινθος
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 1000
Tuareg 660
Africa twin 1100
KTM adventure 790
Όνομα
Θάνος
ΦΠΑ 24%
Α ωραία Δηλαδή θα πάει 124 ας πούμε ; Ελαααα μωρέ πως κάνουν έτσι . 130 τα ρέστα δικά τους Tooth
Ωραία ωραία ευχαριστώ

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!
Γιατί:

β.ς ενώ έχουμε συμφωνήσει και είμαι ''στολισμένος'' ,να μου πει ''πάμε να φουλάρουμε'',όχι ρε φίλε το κάνεις την προήγουμενη!
δ.πάνε σαν δαιμονισμένοι, ενώ έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας.Να πάω 170-180 συνεχώς δεν το γουστάρω.Κ@υλώνω και πηγαίνω πολλές φορές 220 στο ταξίδι ,αλλά μωτ έχω 150-160.
Αν εμενες και Αγρινιο, Yes θα σε εκανα παρεα μαλλον!( πτωχαντζα βεβαια εγω) Tooth

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Α ωραία Δηλαδή θα πάει 124 ας πούμε ; Ελαααα μωρέ πως κάνουν έτσι . 130 τα ρέστα δικά τους Tooth
Ωραία ωραία ευχαριστώ
Βάλε ακόμα 15 ευρώ, για να καλύψεις το σύνολο του τελωνείου. Οπότε τα 130 δεν αρκούν

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα!
Γιατί:

Στο <<δ>> γιατρέ μου δεν έχεις πετύχει και το αντίθετο ήτοι την κατηγορία του <<σαλίγκαρου>> να γεράσεις πριν την ώρα σου με 80 στην εθνική και <<όρθιοι>> στα στροφιλίκια του επαρχιακού. Επίσης δεν έχεις δει το <<θα φουλάρουμε όλοι εδώ εντάξει? ΝΑΙΑΑΑ και μετά πούναι ρε ο τάδε? Ψάχνει να φουλάρει γιατί δεν φούλαρε τότε πούπαμε...>>. Φυσικά και πολλά άλλα αντίστοιχα.

Επίσης από πλευράς συντηρήσεως πού να δεις την φάση με ραγισμένες δισκόπλακες, λάστιχα που νάχουν βγει τα λινά έξω και νάρχεται ο άλλος σε βόλτα.
Να μένει από τακάκια και να καρφώνει και πολλές άλλες ιστορίες από τα ζωάκια των αγρών και του δάσους.

Οπότε όπως έχει αποδειχθεί δυστυχώς ή ευτυχώς <<ουκ εν τω πολλώ το ευ>> και άντε γειά σε συστηματικούς όπως οι ανωτέρω.
Από την άλλη <<μόνος σου ούτε στον Παράδεισο>> οπότε <<Μέτρον Άριστον>>.
Ξεκαθαρίζεις και από την αρχή μερικά βασικά αν διοργανώνεις εσύ την βόλτα νάσαι εντάξει στους λογαριασμούς σου εξαιρουμένων καταστάσεων που δεν μπορούν να προβλεφθούν και όποιος συμφωνεί - γουστάρει ακολουθεί.
Απλά πράματα.

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Θα ερθετε και θα δειτε πως παμε παλικαρια και με τους αργους και με τους γρηγορους ειμαστε παρεα μη το ξεχνατε αυτο εχουμε αργη σκουπα εχουμε και γρηγορη αν χρειαστει DancingDancingToothTooth

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις πήδα!
Γιατί:

Ολα εχουν την χαρη τους.

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Παιδιά καλημέρα ! Το fairing κάνει να το καθαρίσω με Azax ?
ΟΧΙ νεράκι αφού μαλακώσεις πρώτα με μαλακό σφουγγαράκι ότι είναι κολλημένο εκεί.

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλημέρα ! Το fairing κάνει να το καθαρίσω με Azax ?
Έχει ειδικά καθαριστικά για τις ζελατίνες των μηχανών και τα κράνη

Top Bottom