Αν είναι μεγάλος ο φόρος κληρονομιάς,στείλε πμ ν'αρθω να μου ξεφορτωσεις μερικά διαμερίισματακια.Δυστυχώς το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδεύω νότια για κληρονομικές εκκρεμότητες...
Να περάσετε πολύ όμορφα και τα λέμε στην επόμενη!
Συμβόλαια θα κάνουμε, ο φόρος ακολουθεί...Αν είναι μεγάλος ο φόρος κληρονομιάς,στείλε πμ ν'αρθω να μου ξεφορτωσεις μερικά διαμερίισματακια.
Για το καλό σου το λέω!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδαρε!Συμβόλαια θα κάνουμε, ο φόρος ακολουθεί...
Εσύ θα πάρεις το cbr, να καβαλησεις κι ένα γρήγορο μοτο![]()
Παίδες είμαι στην τρίτη μέρα με πυρετό.Ελπιζω να είναι και η τελευταία.Θα δω πως είμαι το πρωί και θα πράξω αναλόγως
Τώρα έχει πέσει Κωστή.Αν δεν ξανά ανέβει μεχρι το βραδυ μάλλον θα είμαι εντάξει αύριο αλλιώς στην επομενη φίλε.Κλαψ..Φιλαράκι Βαγγέλη, απ' τη στιγμή που έχεις και σήμερα πυρετό, δε λέει να εκτεθείς αύριο σε πολύωρο κρύο με μοτοβόλτα. Για πλάκα μπορεί να στο γυρίσει σε πνευμονία και να τραβιέσαι.........
Το "είμαι καλά πλέον" σημαίνει τουλάχιστον ένα 24ωρο εντελώς απύρετος.;)
Ελα ρε Διμητσο κι ανησυχουσα που δεν ειχες γραψει τπτ ως τωρα!!!!Mαλλον θα ειμαι και εγω το πρωι στο περιφτερο
Να μην ανησυχης ειναι ευλογημενη απο τον δεσποτα η βολτα και μας ερχεται η θεια φωτιση εστω και τελευταια στιγμη να δηλωσουμε συμετοχηΕλα ρε Διμητσο κι ανησυχουσα που δεν ειχες γραψει τπτ ως τωρα!!!!![]()
Μην σκεφτεσαι,εκτος και αν δεν αντεχεις τον πολυ χαβαλε.