N
notakos600
Guest
Θα βάλω τα δυνατά μου να μην μείνω πολύ πίσω .Η εικόνα με τα κοψιδια θα μου δίνει κουράγιο.
Θα βάλω τα δυνατά μου να μην μείνω πολύ πίσω .Η εικόνα με τα κοψιδια θα μου δίνει κουράγιο.
Θα χρειαστεί αλλος ένας για να κινηθεί το μοσχάρι χαχαχαχαχαΘα σε κάνω πατάκι εγω βρε κουτό.....
Στο Κωλοσούρτη έξυνες τις εξατμίσεις όμως...Θα χρειαστεί αλλος ένας για να κινηθεί το μοσχάρι χαχαχαχαχα
Σιγανό ποταμάκι σου λέω ρεΕ εξατμίσεις είναι αυτές ρε, αν δεν τις ξύσει το Busha τότε ποιός;
Με 3η χαλαρά ήταν ρεΞέρεις τι φούστης είναι αυτός; Πηγαίναμε με 225 και μας έλεγε πιό σιγά να σας προλαβαίνω και ανάθεμα αν είχε βάλει 5η...
Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .Με 3η χαλαρά ήταν ρε
Κτήνος λέμεεεεε..Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .
Μιλαμε το σκατο πρεπει να κατεβηκε πιο κατω απ'την καλτσα
Απο τοτε δεν ξανα ανεβηκα
Tα ρεμαλια με παρασυρουν συνεχεια.Δεν φταιω εγω.Στο Κωλοσούρτη έξυνες τις εξατμίσεις όμως...
χαχαχα.Με πηρανε χαμπαρι.Ξέρεις τι φούστης είναι αυτός; Πηγαίναμε με 225 και μας έλεγε πιό σιγά να σας προλαβαίνω και ανάθεμα αν είχε βάλει 5η...
Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .
Μιλαμε το σκατο πρεπει να κατεβηκε πιο κατω απ'την καλτσα
Απο τοτε δεν ξανα ανεβηκα
Α ολα κιολα εγω πανω απο 208 δεν παει.Αυτά κάνς και μετά κοροιδεύς εμένα....