apache
Μαθουσάλας member
Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .
Μιλαμε το σκατο πρεπει να κατεβηκε πιο κατω απ'την καλτσα
Απο τοτε δεν ξανα ανεβηκα

Κτήνος λέμεεεεε..Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .

Κτήνος λέμεεεεε..Tα ρεμαλια με παρασυρουν συνεχεια.Δεν φταιω εγω.Στο Κωλοσούρτη έξυνες τις εξατμίσεις όμως...![]()
χαχαχα.Με πηρανε χαμπαρι.Ξέρεις τι φούστης είναι αυτός; Πηγαίναμε με 225 και μας έλεγε πιό σιγά να σας προλαβαίνω και ανάθεμα αν είχε βάλει 5η...![]()
Με πεμπτη στα 220 φιλος με μπουσα με τραβηξε σουζα ,τον βασιστηκα και εκατσα πισω .

Α ολα κιολα εγω πανω απο 208 δεν παει.Αυτά κάνς και μετά κοροιδεύς εμένα....![]()
Αν είναι μεγάλος ο φόρος κληρονομιάς,στείλε πμ ν'αρθω να μου ξεφορτωσεις μερικά διαμερίισματακια.Δυστυχώς το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδεύω νότια για κληρονομικές εκκρεμότητες...
Να περάσετε πολύ όμορφα και τα λέμε στην επόμενη!

Συμβόλαια θα κάνουμε, ο φόρος ακολουθεί...Αν είναι μεγάλος ο φόρος κληρονομιάς,στείλε πμ ν'αρθω να μου ξεφορτωσεις μερικά διαμερίισματακια.
Για το καλό σου το λέω!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδαρε!Συμβόλαια θα κάνουμε, ο φόρος ακολουθεί...
Εσύ θα πάρεις το cbr, να καβαλησεις κι ένα γρήγορο μοτο![]()

Παίδες είμαι στην τρίτη μέρα με πυρετό.Ελπιζω να είναι και η τελευταία.Θα δω πως είμαι το πρωί και θα πράξω αναλόγως
Τώρα έχει πέσει Κωστή.Αν δεν ξανά ανέβει μεχρι το βραδυ μάλλον θα είμαι εντάξει αύριο αλλιώς στην επομενη φίλε.Κλαψ..Φιλαράκι Βαγγέλη, απ' τη στιγμή που έχεις και σήμερα πυρετό, δε λέει να εκτεθείς αύριο σε πολύωρο κρύο με μοτοβόλτα. Για πλάκα μπορεί να στο γυρίσει σε πνευμονία και να τραβιέσαι.........
Το "είμαι καλά πλέον" σημαίνει τουλάχιστον ένα 24ωρο εντελώς απύρετος.;)