Arisxios
member
Εε εντάξει και λίγο παραπάνω....
Το θέμα είναι ότι το χτηνος δούλευε ρελαντί!!!!!! Bike
και με μεγάλη οικονομία

Εε εντάξει και λίγο παραπάνω....
Τελικα αυτο είναι μάλλον το μυστικο της νεότητας.Βολτες και καλή παρέα...Εε εντάξει και λίγο παραπάνω....
Λεφτά υπάρχουν....Κάτι ηξερε ο Γιωργάκης χαχαχαχαχακαι με μεγάλη οικονομία![]()
Ευγε νεε μου!!!! Βγαλε στη φορα κατι λαιλαπες/εγγλεζακια/χοντρουλες/στρωματα/600αρια ,που εκαναν τον κ.ο.κ ..............Του νου σας ρεμάλια και κύριε μοντερατορα @Beast :D η κάμερα μπορεί να μην έγραφε στην ταβέρνα, έγραφε όμως Ξυλοκάστρο - Ελευσίνα... λέω εγώ τώρα![]()
Εσυ Διμητσο μας, φροντισε να τελειωνεις με το στρωσιμο του εργαλειου,γιατι θα σε βαζουμε να ξεκινας απ τη προηγουμενη μερα!!Επιστροφη στην βαση και εγω ,καλα αυτη η παρεα δεν υπαρχει επεσε παλι πολυ γελιο γεμισαμε εικονες φορτοσαμε μπαταριες να ειμαστε ολοι καλα να βολταρουμε
Θα παρακαλέσω Όλους τους Καμεραμάν και Λοιπούς Εικονολήπτες... 'Όλα τα ''άπλυτα'' στη φόρα''...Η καλή βόλτα από την παρέα φαίνεται και η παρέα ήταν εκπληκτική!!! Πάντα τέτοια!!
Του νου σας ρεμάλια και κύριε μοντερατορα @Beast :D η κάμερα μπορεί να μην έγραφε στην ταβέρνα, έγραφε όμως Ξυλοκάστρο - Ελευσίνα... λέω εγώ τώρα
Δημήτρη χρόνια πολλά και πάλι!!!
..Kοντεύουν και τα 'Γιάννενα' Φίλε μου! (πρώτα ο Θεός) , θα τα πούμε σύντομα...Σας χαίρομαι ρε μπαγασάκια, έχετε οργανώσει ωραίο παρεάκι εκει χάμου, πάντα τέτοιες ωραίες μαζώξεις![]()
Like σε όλους
Αν αναρωτιέστε τι λέει ο Μάνος στο τηλ. (φωτο/Ταβέρνα) τόση ώρα.. είναι τα παρακάτω...Παρά πολύ ωραία η βόλτα, καταπληκτική η παρέα !!!! Μερικές βόλτες θέλουν και την εθνική τους !!! Μέχρι την επόμενη να είμαστε όλοι καλά και να βολτάρουμε οπότε βρίσκουμε ευκαιρία !!! Μερικές φώτο και από εμένα !!! Τις υπόλοιπες και τα βίντεο προσεχώς!!! :p:p:pView attachment 12678 View attachment 12684 View attachment 12683 View attachment 12680 View attachment 12686 View attachment 12682 View attachment 12685 View attachment 12681 View attachment 12679
Κοίτα σύμπτωση, έχουμε αλλάξει όλοι μπροστινό γρανάζι, έχουμε βάλει 9 νούμερα μικρότερο και έχει μεγάλη απόκλιση........ :p:p:p:pΘα παρακαλέσω Όλους τους Καμεραμάν και Λοιπούς Εικονολήπτες... 'Όλα τα ''άπλυτα'' στη φόρα''...
Με βλεπω να ανεβαζω βολτες και να πηγαινω μονος γιατι η υπολοιπη παρεα θα ειναι στην ψειρουΘα παρακαλέσω Όλους τους Καμεραμάν και Λοιπούς Εικονολήπτες... 'Όλα τα ''άπλυτα'' στη φόρα''...
Που θα παει θα τελειωση, και μολις ξεδιπλωθη το γρηγορο αντε πιαστετο μεχρη και η λαιλαπα θα θυμηθη οτι ειναι tracer και θα κουναει μετα τα 140Εσυ Διμητσο μας, φροντισε να τελειωνεις με το στρωσιμο του εργαλειου,γιατι θα σε βαζουμε να ξεκινας απ τη προηγουμενη μερα!!
Κι αλλη μια φορα ευχαριστουμε για το κερασμα των καφεδων λογω ονομαστικης εορτης!!!![]()
Όχι ρε..μετά τα 120....χαχαχαχαααα.Που θα παει θα τελειωση, και μολις ξεδιπλωθη το γρηγορο αντε πιαστετο μεχρη και η λαιλαπα θα θυμηθη οτι ειναι tracer και θα κουναει μετα τα 140